Honda CBR 600
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

F4i i RR były i chyba nawet jeszcze w tym roku produkowane jednoczesnie, ponieważ są to dwa zupełnie odmienne sprzety-RR to ścigacz czystej krwi a F4i ma obecnie range motocykla do szybkiej turystyki..podobny los kiedyś spotkał poczciwego ZZR600
				brak opisu...
			- 

Thrillco
- Mieszkaniec forum
CBR 600RR (03-04r) Marzenie  ale jak na pierwszy motor jak dla ciebie to zbyt durza MOC
 ale jak na pierwszy motor jak dla ciebie to zbyt durza MOC  PozDrawiam
 PozDrawiam
				 ale jak na pierwszy motor jak dla ciebie to zbyt durza MOC
 ale jak na pierwszy motor jak dla ciebie to zbyt durza MOC  PozDrawiam
 PozDrawiamhttp://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
			- 

kris
- VIP Åšcigacz.pl
Nie mówię o tym, że to będzie mój pierwszy motocykl, ani nawet nie wspomniałem o tym, iż zamierzam kupić ten model. Moje pytanie dotyczyło zagadnień czysto technicznych. Czym roczniki 2005-2006 różnią się od poprzedników. Wady i zalety tych konkretnych roczników.
Tak więc dwa ostatnie posty są zupełnymi off-topicami i nie wnoszą nic do tematu. Czytajcie ze zrozumieniem.
Nadal czekam na odpowiedź i z góry za nią dziękuję. Oczywiście za tą wnoszącą cokolwiek do tematu. Tego właściwego.
Pozdrawiam
P.S. - Kris... skąd Ty wytrzasnąłeś tą RR'kę? . Przecież pytałem wyłącznie o F4i
. Przecież pytałem wyłącznie o F4i  .
.

Tak więc dwa ostatnie posty są zupełnymi off-topicami i nie wnoszą nic do tematu. Czytajcie ze zrozumieniem.
Nadal czekam na odpowiedź i z góry za nią dziękuję. Oczywiście za tą wnoszącą cokolwiek do tematu. Tego właściwego.
Pozdrawiam
P.S. - Kris... skąd Ty wytrzasnąłeś tą RR'kę?
 . Przecież pytałem wyłącznie o F4i
. Przecież pytałem wyłącznie o F4i  .
.- 

silver
- VIP Åšcigacz.pl
Silver generalnie nie ma miedzy tymi rocznikami F4i żadnej róznicy poza kolorami lakieru...co jeszcze dodać....ze słyna z niezawodnosci i sa nudne jek flaki z olejem:)
Co do porównania ze starczymi rocznikami...nie wiem o ile starszymi ale masz tu ten PGM-FI (gdzies mnie te F1 zamiast FI zmyliło:))...a jesli pytasz o starsze roczniki F4i to....własciwie oni w niej już nic nie zmieniają, jedyne co to na stan kalifornia montują katalizator cy cuś, zeby im tam nie smrodziła.
				Co do porównania ze starczymi rocznikami...nie wiem o ile starszymi ale masz tu ten PGM-FI (gdzies mnie te F1 zamiast FI zmyliło:))...a jesli pytasz o starsze roczniki F4i to....własciwie oni w niej już nic nie zmieniają, jedyne co to na stan kalifornia montują katalizator cy cuś, zeby im tam nie smrodziła.
brak opisu...
			- 

Thrillco
- Mieszkaniec forum
Rozumiem. Dzięki za info Thrillco, poprostu miałem kłopoty ze znalezieniem konkretnych informacji na temat tych modeli. Pewnie z braku tychże właśnie unowocześnień.
Sprawa wygląda tak, że planuję pod koniec przyszłego sezonu kupić jakiegoś ścigacza maksymalnie 2 lub 3-letniego. Póki co na oku mam właśnie w/w Hondzinę, bo co jak co Honda - niezawodna. A akurat ten model wpadł mi w oko i, póki co, na nim skupiam swoją uwagę. Stąd właśnie moje zapytanie.
Pozdrawiam.

Sprawa wygląda tak, że planuję pod koniec przyszłego sezonu kupić jakiegoś ścigacza maksymalnie 2 lub 3-letniego. Póki co na oku mam właśnie w/w Hondzinę, bo co jak co Honda - niezawodna. A akurat ten model wpadł mi w oko i, póki co, na nim skupiam swoją uwagę. Stąd właśnie moje zapytanie.
Pozdrawiam.
- 

silver
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości