Zobacz wÄ…tek - Kawasaki VN 1600 classic 2007rok
NAS Analytics TAG

Kawasaki VN 1600 classic 2007rok

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez Kules » 29/1/2008, 08:23

O rany :) Straszne poruszenie się zrobiło :/ Widzę że i tutaj na forum ludzie są sztywni w swoich przekonaniach ale to dobrze bo trzeba bronić swoich przekonań. Co do wyboru byłem i w salonie Yamahy i Hondy i Kawasaki i jeśli chodzi o wygląd (co jest oceną raczej subiektywną) kawa wygląda dla mnie najlepiej. Nie kłóćmy się o to co ładniejsze tylko co się lepiej sprawuje, merytoryczna rozmowa daje dużo więcej niż moje jest lepsze a mojsze najlepsze :)
Chili
http://www.OutRiders.prv.pl (otwórz link) - Stronka i Forum Pruszkowskiego Teamu
Obrazek
Kules
Świeżak

Postprzez spoyler92 » 29/1/2008, 10:52

WojtasM napisał(a):do palgumeniedusze i prelude1... Jednemu podobają się blondynki a drugiemu szatynki, a te wasze negatywne wypowiedzi na temat kawasaki to zachowajcie dla siebie... Niewiem dlaczego tak bardzo nalatujecie na tą markę, ja mając wybór pomiedzy 600, rocznik 2007 wybrałem kawasaki, dlaczego ?- bo mi się najlepiej na niej jeżdziło , a odbyłem jazde testową na r6, cbr, gsxr... W tej chwili zrobiłem nią 260 mil i jestem zajebiśc_e zadowolony z wyboru... Więc proszę was zostawcie Te śmieszne opinie dla siebie albo poprzyjcie je jakimiś dowodami że kawasaki jest be...

ps.Kulus moto fajniutkie, co prawda nie moje klimaty ale fajniutkie, dużo bezpiecznie przejechanych km ci życzę...

KAWASAKI pieknie brzmi!
pieknie wyglada!
cudownie sie nim jezdzi!
I LOVE KAWASAKI!
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
spoyler92
Świeżak

Postprzez spazz » 29/1/2008, 11:24

a salonu suzuki nie chciales odwiedzic? intruz tez ladny...
a 1800 zajebiscie jezdzi
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kules » 29/1/2008, 11:43

Wiesz co może dlatego odpuściłem Suzuki bo salon jest dosyć daleko ode mnie a co do intruza to spoko podoba mi się również. Poza tym decyzja musiała być natychmiastowa i to dla tego tak jakoś :)
Chili
http://www.OutRiders.prv.pl (otwórz link) - Stronka i Forum Pruszkowskiego Teamu
Obrazek
Kules
Świeżak

Postprzez spazz » 29/1/2008, 11:47

no jak tak to trudno. ja bym chcial kazda opcje podejrzec. ale to dyskusja i tak juz czysto akademicka skoro masz vn
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości

na górê