Triumph Daytona 600...proszę o opinie na temat tego motocykl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ziomek śmierdzisz mi lizustwem czyżbyś sugerował spazowi że mu chlapniesz pateloszkę??Genji napisał(a):Spazz... Ty się ziombel marnujesz! Odpuść korkowi - toć chopina nie "rozumi" tych ciężkich terminów. Takie słowa jak "aberacje, genom, chromosom..." dla zwykłych korków to tylko zwykłe inwektywy takie same jak np. homosapiens...

Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
Genji napisał(a):Spazz... Ty się ziombel marnujesz! Odpuść korkowi - toć chopina nie "rozumi" tych ciężkich terminów. Takie słowa jak "aberacje, genom, chromosom..." dla zwykłych korków to tylko zwykłe inwektywy takie same jak np. homosapiens...
doskonale rozumiem te pojęcia ,uczyłem się kilka lat biologi z dobrymi wynikami , może mi klasówke zrobisz ? jestem po maturze z biologi .
pan_blancik 15 , nie krempuj ich pytaniami

Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
ostatnio pana blancika zjechali na forum za głupoty które wypisywał, teraz korek też zebrał opinie o swoim poziomie, połączyli się razem i co z tego wyniknie? czyżby zaczynały sie tworzyć jakieś obozy/grupy pałające do siebie odrobiną niechęci??? jeszcze nam tu jakiś nowy mur wybudują na wzór np. tego z Berlina...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Tworzy sie niebezpieczna sytuacja, Downy wchodzą w koalicje z trolami, zaczynam sie bać
:D:D niech mnie ktoś przytuli
:D:D

-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2