Zobacz wątek - Triumph Daytona 600...proszę o opinie na temat tego motocykl
NAS Analytics TAG

Triumph Daytona 600...proszę o opinie na temat tego motocykl

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez pan_blancik 15 » 5/12/2007, 20:55

Genji napisał(a):Spazz... Ty się ziombel marnujesz! Odpuść korkowi - toć chopina nie "rozumi" tych ciężkich terminów. Takie słowa jak "aberacje, genom, chromosom..." dla zwykłych korków to tylko zwykłe inwektywy takie same jak np. homosapiens... :wink:
Ziomek śmierdzisz mi lizustwem czyżbyś sugerował spazowi że mu chlapniesz pateloszkę?? :evil:
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
pan_blancik 15
Świeżak

Postprzez korek31 » 5/12/2007, 20:55

Genji napisał(a):Spazz... Ty się ziombel marnujesz! Odpuść korkowi - toć chopina nie "rozumi" tych ciężkich terminów. Takie słowa jak "aberacje, genom, chromosom..." dla zwykłych korków to tylko zwykłe inwektywy takie same jak np. homosapiens... :wink:

doskonale rozumiem te pojęcia ,uczyłem się kilka lat biologi z dobrymi wynikami , może mi klasówke zrobisz ? jestem po maturze z biologi .

pan_blancik 15 , nie krempuj ich pytaniami :) potem będą musieli po wiagre do apteki chodzić :)
Korek rozporek.
korek31
Świeżak

Postprzez melvin » 5/12/2007, 21:08

ostatnio pana blancika zjechali na forum za głupoty które wypisywał, teraz korek też zebrał opinie o swoim poziomie, połączyli się razem i co z tego wyniknie? czyżby zaczynały sie tworzyć jakieś obozy/grupy pałające do siebie odrobiną niechęci??? jeszcze nam tu jakiś nowy mur wybudują na wzór np. tego z Berlina...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez icid » 5/12/2007, 21:54

Tworzy sie niebezpieczna sytuacja, Downy wchodzą w koalicje z trolami, zaczynam sie bać :D:D:D niech mnie ktoś przytuli :D:D:D
icid
VIP Ścigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle