Czy kupic, cz nie??
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
A wy z tym młotkiem, niech sobiekupi to http://allegro.pl/item116688142_pistole ... atis_.html
Będzie spokuj na wieki (szkoda, że nieprawdziwy)
Będzie spokuj na wieki (szkoda, że nieprawdziwy)
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
ja w tym wieku jeszcze motorynka smigalem poczekaj jeszcze troche zawsze jest wsk 125 cc albo cos innego pozdro
- Krystiano16
- Świeżak
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
to nic bo chciałem się przejechać do Kamienicy Polskiej i zobaczyć czy w prosto w oczy moje padłyby twoje słowa te co piszesz ale jak niemasz nic to niepisz tutaj nic bo to jest forum chyba przynajmniej mi sięwydaje dla tych co jeżdza motorami
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
Lamoto jest forum dla osób które INTERESUJĄ SIĘ MOTOCYKLAMI. Cóż, że twój tata ma fazerke, o której przeczytałeś w necie ze ma 98KM skoro sam nie masz pojęcia o motocyklach. A Kwazi, który teoretycznie nie jeździ niczym wie od ciebie 500 razy więcej.
Aa i dlatego, że on nie ma moto to ty do niego nie pojedziesz;> chciałeś się ścigać?
Aa i dlatego, że on nie ma moto to ty do niego nie pojedziesz;> chciałeś się ścigać?
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
wiecie co ja myślałem ,że naprawde są tu osoby które jeżdzą ścigami co prawda jest pare osób ale większoś to dzieci max 17 lat które prócz skuterów nic niewidziały .Pozdrawiam naprawde wszyskich co jeżdzą motorami a nie motorynkami marki romet albo mini ścigaczami
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
Fajny temacik.
Co do Jawki to chłopak jest za młody moim zdaniem, chyba ze juz tak opanował jazde na MZ ze juz wszystko na niej umie to niech sobie kupi ta Jawke tylko chyba ze jest za mały.
A co do forum to ja sie dziwie gdzie sa moderatorzy albo admini za takie bluchy ida na forum i nikt nikogo nie upomina. To jest duzy portal o motocyklach i nikt tym nie rzadzi??? Dziwne. Już na forum skutery.net jest wiecej kultury i pozadku jak tu.
Za przeproszeniem jesli kogos uraziłem.
Co do Jawki to chłopak jest za młody moim zdaniem, chyba ze juz tak opanował jazde na MZ ze juz wszystko na niej umie to niech sobie kupi ta Jawke tylko chyba ze jest za mały.
A co do forum to ja sie dziwie gdzie sa moderatorzy albo admini za takie bluchy ida na forum i nikt nikogo nie upomina. To jest duzy portal o motocyklach i nikt tym nie rzadzi??? Dziwne. Już na forum skutery.net jest wiecej kultury i pozadku jak tu.
Za przeproszeniem jesli kogos uraziłem.
Simson SR 50 - 75km\h nie jest tak źle
-
Voldemord - Świeżak
ja się niebędę odzywał do tych co naprawde mają zero doswiadczenia ale coż nawet dzieci mogą pisać takie zycie
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
HANS no tez prawda? :D:D:D:D
Nie pomyslałem :D:D:D lol
ALE TROCHE WIECEJ KULTRU LUDZIE BLUCHY MOZNA SADZIC ALE PO CO SIE KłUCIC, Z KłUTNI NIC NIE WYJDZIE, A GłUPSZYM TRZEBA USTEPOWAć
Nie pomyslałem :D:D:D lol
ALE TROCHE WIECEJ KULTRU LUDZIE BLUCHY MOZNA SADZIC ALE PO CO SIE KłUCIC, Z KłUTNI NIC NIE WYJDZIE, A GłUPSZYM TRZEBA USTEPOWAć
Ostatnio edytowano 24/7/2006, 19:56 przez Voldemord, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
Voldemord - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości