co o tym sadzicie?? prosze o opinie
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
tak wiem teoretycznie nic bez powodu nie jest tanie....niejestem na niego nastawiony bo moge wstyrzymac sie z jazda tam poczekam na wiecej zdiec i zobaczymy co to jest...myslałem zeby wziąsc kogos znającego sie na tym...tylko nie ma w moim miescie takiej osoby...jest jeden chandlarz ale wiadomo jak nie kupuje u niego to nie pomoze...
pozdrawiam
dołaczam nowe foty motocykla :
http://picasaweb.google.pl/szypowski1/Fz6
pozdrawiam
dołaczam nowe foty motocykla :
http://picasaweb.google.pl/szypowski1/Fz6
- szypowski1
- Świeżak
wg mnie to on musiał sporo szlifować lewą stroną po asfalcie, przyjrzyj się fotom na tej z 04/03/07 moto nie ma crash pada po lewej str i ma porysowany dekiel, na fotach z 20/10/07 moto ma crash pad co świadczy o jego wymianie lub o tym że był założony po szlifie, jeżeli moto by było po lekkim szlifie to by raczej nie miało dekla w takim stanie, poza tym wydaje mi się że ten dekiel był klejony, może to tylko przez jakość foty a lagi są krzywe...nie kupił bym tego nawet za 2 tys. widać że nie bardzo zgadza się z opisem...ale to tylko moje zdanie...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):wg mnie to on musiał sporo szlifować lewą stroną po asfalcie, przyjrzyj się fotom na tej z 04/03/07 moto nie ma crash pada po lewej str i ma porysowany dekiel, na fotach z 20/10/07 moto ma crash pad co świadczy o jego wymianie lub o tym że był założony po szlifie, jeżeli moto by było po lekkim szlifie to by raczej nie miało dekla w takim stanie, poza tym wydaje mi się że ten dekiel był klejony, może to tylko przez jakość foty a lagi są krzywe...nie kupił bym tego nawet za 2 tys. widać że nie bardzo zgadza się z opisem...ale to tylko moje zdanie...
a tam !! takie drastyczyczne scenariusze piszecie
on po prostu...
przewrocil sie na parkingu, zreszta jak wszystkie

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Po upewnieniu się na kolejnych fotach, że lagi faktycznie są krzywe można spokojnie domniemywać, że był solidy dzwon przodem, przy którym poleciała lampa i pokrzywiła się kierownica. Poza tym bak lakierowany... Tyle.
...i nadal mam nieodparte wrażenie, że to była wersja z czachą
...i nadal mam nieodparte wrażenie, że to była wersja z czachą

SUPERMOTO.PL
-
kildow - Świeżak
Nie wiem o co takie wielkie halo. 30 km to prawie spacerek więc wsiadaj choćby na rower i lepiej już nie będziesz miał okazji obejrzeć. Ze zdjęć to faktycznie niby coś tam widać ale może to być właśnie efekt foto.
pzdr

pzdr

- PiotrZZR
- Świeżak
Naprawde najbardziej przeje...... jest to że jesteśmy narodem kombinatorów za 12,5 tys można jechać kupić coś do czego nalejemy paliwka i w droge ale po co robić coś prostą drogą lepiej jakiegoś 2 lata młodszego pogiętego w paragraf złoma po slifie potem naprawianie a na koniec narzekania jaka yamaha, kawasaki,czy honda to gówno bo sie sypie wszystko. Naprawde ludzie puknjicie sie w głowe bo potem płaczecie przez własną głupote.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Długo w sumie to mój ojciec mieszka w holandii od lat więc tu spędziłem więkrzość życia i ostatnie kilka lat w 99,9% więc jestem tak troche pół na pół ale bardziej czuje sie spolszczonym holendrem niż polakiem w holandii. Sorki za oftopa.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Pulsar napisał(a):...ktoś miał jakiś incydent typu zerwany łańcuch, bo mi się dziś przydarzył... :/ 500 zł w plecak w tym momencie
Jak sie dba, tak sie ma.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Kolego ten motocykl to złom, krzywe lagi, brak naklejek na baku.Nie wiem jaki jest kolor tego moto niebieski czy grafit.Szkoda Twoich pieniążków.Pozdrawiam serdecznie.
jacek
- jacek toskani
- Świeżak
- jacek toskani
- Świeżak
y
witam
odpusciłem sobie ten motocykl, gdyby była to naprawde taka okazja i jego stan naprawde był by dobry ( jak pisze właściciej) to zniknoł by szybko z allegro...a on nadal tam jest na dodatek ma najnirzsza cene wsród FZ6
pozdrawiam
odpusciłem sobie ten motocykl, gdyby była to naprawde taka okazja i jego stan naprawde był by dobry ( jak pisze właściciej) to zniknoł by szybko z allegro...a on nadal tam jest na dodatek ma najnirzsza cene wsród FZ6
pozdrawiam
- szypowski1
- Świeżak
fg
to sa spontaniczne przypadki i trzeba naprawde miec szczescie zeby na taką sztuke trafic . kazdy moze sprzedac złom i napisac okazja bo potrzebuje pieniedzy lub urodziło mi sie dziecko i nie mam czasu...
pozdro
pozdro
- szypowski1
- Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3