Zarejestrowana z OC MZ 250 bez prawa jazdy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
kup motorower
Kup sobie jakiÅ› dobry motorower np. aprilia rs 80 albo honda ns-1 i smigasz jakieÅ› 120 km/h w legalu i wszystko cacy
no i ile moto ładniejszy
albo jakieś suzuki rg 80 zarejestrowane juz mozesz kupic za 2000 zł tak ze neimasz se co nerwów psuć.

Ostatnio edytowano 14/10/2007, 17:20 przez barszczyk, łącznie edytowano 1 raz
To fast to live to young to die 

-
barszczyk - Świeżak
Dokładnie takie ns1 chodzi niegorzej niż ta przestarzała Mz poszukaj dobrej 50 np. NSR 50 troche przerób cylinder gaźnik zmień i masz 2 w 1 śmigasz motorkiem i wiesz że w razie czego nie spotka cie więzienie.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
jazda bez PJ to głupota i tyle!
i nie ma co gadać źe ja juź rok śmigam, czy mój brat już drugi bo co z tego?
Jednym się udaje, a drugi po pierwszej przejażdżce może pójść siedzieć, bo nie wiesz kiedy mała dziewczynka wyskoczy ci prosto pod koła!!
...potem tylko kolejny materiał w tv zobaczymy jakimi debilami są motocykliści, że dawcy, mordercy i bandyci!!
Daj spokój, jak chcesz pojeżdzić naprawdę - zapraszam na tor!, tam pokażesz co jesteś wart i PJ nie potrzebujesz.
Jeżeli jednak chcesz moto ze względów praktycznych, do przemieszczania się po ulicach - to kup sobie to na czym tobie wolno jest jeździć!
- i tak podawane modele w przykładach będą lepsze od MZ
i nie ma co gadać źe ja juź rok śmigam, czy mój brat już drugi bo co z tego?
Jednym się udaje, a drugi po pierwszej przejażdżce może pójść siedzieć, bo nie wiesz kiedy mała dziewczynka wyskoczy ci prosto pod koła!!
...potem tylko kolejny materiał w tv zobaczymy jakimi debilami są motocykliści, że dawcy, mordercy i bandyci!!
Daj spokój, jak chcesz pojeżdzić naprawdę - zapraszam na tor!, tam pokażesz co jesteś wart i PJ nie potrzebujesz.
Jeżeli jednak chcesz moto ze względów praktycznych, do przemieszczania się po ulicach - to kup sobie to na czym tobie wolno jest jeździć!
- i tak podawane modele w przykładach będą lepsze od MZ

D675, TT600, RSV1000R, WSK
-
TomJonez - Świeżak
troche chyba przesadzacie z tymi dziewczynkami , jazda po mieście gdzie jest to małe miasto nawet nie ma żadnego skrzyżowania ze światłami, ronda i nic co może przypominać miasto... no więc jazda po mieście ograniczać sie będzie tylko do przejazdu do garażu i z garażu dalej śmigam cały czas poza miastem drogami gdzie nie jedzie żaden samochód a o radiowozach juz nie wspomne
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- gaja166
- Świeżak
Ja przejezdzilem ten sezon bez prawka...na szczescie szczesliwie.Prawko caly czas robilem...ale juz stwierdzilem ze nastepny sezon przejezdze tez bez pj..zdawalem 3 razy i juz mam tego dosyc,1 raz nie zdalem bo sie testow nie nauczylem..moja wina.2 raz bo glowy nie odwrocilem przed gorka,a 3 dlatego ze nie pokazalem podswietlenia tablicy rej..i powiem szczerze ze mi sie odechcialo juz zdawac.A wiem,ze niemam problemow z jazda...No i jak tu bez prawka nie jezdzic,jak zdac ciezko a motocykl w garazu stoi.
- krystian
- Świeżak
Na szczęście nie ty decydujesz o swoich umiejętnościach na drodze i czy powinieneś dostać prawko. Równie dobrze można powiedzieć : ja umiem strzelać celnie bronią, więc po co mi licencje, skoro ja jestem w tym świetny ... Życzę ci, żebyś dostał solidnie w dupę za to, że jeździsz bez prawka - może wtedy zdasz egzamin i podejdziesz do tego poważnie.
- Heyah
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości