ile pali Honda CBR 900 RR Fireblade - model 954?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dokaz napisał(a):GS500F w mieście delikatna jazda 6tyś/min obr MAX wyjarał mi 3.94ale wiem ze można zejść jeszcze niżej
:D
Mozna, na trasie zszedlem do 3.78

Dokaz napisał(a):Natomiast kating non-stop na czerwonym jara 6,67
tego nie wiem, nie sprawdzalem i nie bede sprawdzac

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
jak jechaliśmy na jasną górę, to CB na dystansie 180km
połknęła przy katowaniu, prawie cały czas manetka odkręcona do końca, równe 14 litrów paliwa
a przy spokojnej jeździe nie sprawdzałem, jakoś mając koło domu betonowy odcinek trasy wawa-kat ciężko o oszczędną jazdę
połknęła przy katowaniu, prawie cały czas manetka odkręcona do końca, równe 14 litrów paliwa

a przy spokojnej jeździe nie sprawdzałem, jakoś mając koło domu betonowy odcinek trasy wawa-kat ciężko o oszczędną jazdę

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Kris2k napisał(a):Dokaz napisał(a):Natomiast kating non-stop na czerwonym jara 6,67
tego nie wiem, nie sprawdzalem i nie bede sprawdzac
Coty gadasz... nasze silnikczki są niezniczaslymi długodystansowcami

Daj mu choć raz pooddychać pełną parą

- Dokaz
- Świeżak
ygor napisał(a):Witam na forum jestem od pewnego czasu ale jakos nie zdarzylo mi jescze nic napisac.Chcialbym sie podpiac do tematu i spytac o bardzo podobny moto mianowicie 929. A wiec moj pali 13/100 przy bardzo ekonomicznej jezdzie srednio do rezerwy przejezdzam ok 130km. Ten motocykl posiadam od paru tygodni i niewiem co moze byc przyczyna tak wysokiego spalania.
Pozdrawiam Tomek P.
moja 929 w miescie przy dynamicznej jezdzie (ale nie palowaniu non stop) lyka 8L/100km czyli po zatankowaniu do pelna mija 200km zanim zapali sie dioda od rezerwy. Takze jesli przy ekonomicznej jezdzie masz 13L to cos jest ewidentnie nie tak.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):Dokaz napisał(a):Daj mu choć raz pooddychać pełną parą
najpierw musi oddławić,
chyba że już wyciągnął blokadę...
no ja wlasnie mowie o oddlawionej juz... i tym bardziej takie wyniki spalania mnie zdziwily bo mialo byc 5,5... a jest... w sumie tyle ile bylo

okej, wiem, wiem... temat jest o CBR900 ;P
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2