intruder 1800r
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Du*a blada.
Suza fakt monstrum ale jak dla mnie plastiku więcej niż w CBR F3 (nowoczesność = tani czarny plastik).
Wlasnie widze ze masz d*pne blade pojecie o tym motocyklu, nastepnym razem zanim cos powiesz to obejrzyj motocykl na zywo a nie na zdjeciach.
- Kasius
- Świeżak
tak tak jeszcze ten kozacki wysadzany diamentami ciekłokrystaliczny wyświetlacz za 2 zł w kosztach produkcji.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Hube napisał(a):spazz napisał(a):mam pytanie. czym sie zajmujesz?(Hube)
czemu pytasz spazz?
... legalnie zarabiam niemałe pieniądze...
czemu? bo tez chetnie bym zarabial niemale pieniadze... wiesz ta mt01 mi nie chce z glowy wyjsc
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
ej no w koncu mial to byc power cruiser i dla mnie im wyszedl a nie cruiser jak np 1900 midnight star,co do stylizacji no swietnie pasuje do charakteru moto...kto nie widzial na zywo, nie slyszal tego poteznego silnika niech sie lepiej nie wypowiada.wczoraj mialem przyjemnosc pogadac z wlascicielem tej bestyjki i ku mojemu zdziwieniu(wydawalo mi sie, ze to bedzie raczej krakers , a tu zonk facet wczesniej latal przecinakami ale przesiadl sie na niego i juz nie ma zamiaru wracac na sciga.cytuje odpowiedz na moje pytanie:-warto takim bydlakiem jezdzic?-czy warto?czlowieku jestem pewien ze jesli przejechalbys sie nim to juz bys go na nic innego nie zamienil!-hmm to moze dasz zrobic rundke po mielnie?-no sory chlopie ale koledzy czekaja.(heh to nie cala rozmowa oczywiscie kawaleczek).ale po tym jak ruszyl i przekrecil manetke to tyle go widzialem;/
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości