Zobacz wÄ…tek - CBR 600 F4i Co sadzicie o niej !!!
NAS Analytics TAG

CBR 600 F4i Co sadzicie o niej !!!

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez cezare » 12/8/2007, 19:53

jak to Twoje pierwsze - to 100% wyglebisz - licz sobie czas tylko od kupna ;)

pozdro

teraz chcesz wyniunianego - a jak wlniesz to 2-3k nie twoje :)
cezare
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez R1 » 12/8/2007, 19:56

Z niemiec taniej i samemu można podjechać.... Lepiej samemu z doświadczonym kuplem/ mechanikiem....www.mobile.de, www.ebay.com.

Ps. R1...echhh....pamiętam jak w zeszłym roku starałeś mi sie wybić z bani ze 600-ta nie nadaje sie na pierwsze moto...hehe....Ty i Trilloco....Sorki jak pomiesząłem wasze nicki;)

Że jak ?
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
R1
Bywalec

Postprzez siwy » 12/8/2007, 20:00

R1 napisał(a):Z niemiec taniej i samemu można podjechać.... Lepiej samemu z doświadczonym kuplem/ mechanikiem....www.mobile.de, www.ebay.com.

Ps. R1...echhh....pamiętam jak w zeszłym roku starałeś mi sie wybić z bani ze 600-ta nie nadaje sie na pierwsze moto...hehe....Ty i Trilloco....Sorki jak pomiesząłem wasze nicki;)

Że jak ?

Heh...ano tak!! W sumie to praiwe zacząłem ten jakże teraz obszerny temat " co na pierwsze moto", siedziałem na tym forum całe zaszłe wakacje:)) Przerwa długa z rożnych powodów ale moto dalej nie kupiłem bo swojego czasu zakup wstrzymali rodzice...teraz jestem w każdym razie na swoim i ta 600 w przyszłym roku kupię tylko zrobie jeszcze wcześniej prawko;)

Ps. To samo capnąłem na innym temacie ażebyś zauważył:)
siwy
Świeżak

Postprzez R1 » 12/8/2007, 20:13

Siwy napisał(a):
R1 napisał(a):Z niemiec taniej i samemu można podjechać.... Lepiej samemu z doświadczonym kuplem/ mechanikiem....www.mobile.de, www.ebay.com.

Że jak ?

Heh...ano tak!! W sumie to praiwe zacząłem ten jakże teraz obszerny temat " co na pierwsze moto", siedziałem na tym forum całe zaszłe wakacje:)) Przerwa długa z rożnych powodów ale moto dalej nie kupiłem bo swojego czasu zakup wstrzymali rodzice...teraz jestem w każdym razie na swoim i ta 600 w przyszłym roku kupię tylko zrobie jeszcze wcześniej prawko;)

Dalej nie wiem o co Ci chodzi, ale ja nie mówie że 600 się nie nadaje na pierwsze moto... ale jak Ci rodzice nie pozwolili kupić moto i nie masz prawka, to chyba chodziło mi że 600 jest dla Ciebie za mocna !

Poza tym robisz OFFTOPA ! i zaczynasz tÄ… samÄ… gadke w innym temacie :shock:

Zal dla Ciebie..

Pozdr

P.S Wracamy do tematu.... :arrow: :arrow: :arrow:
R1
Bywalec

Postprzez siwy » 12/8/2007, 20:17

R1 napisał(a):
Siwy napisał(a):

Że jak ?

Dalej nie wiem o co Ci chodzi, ale ja nie mówie że 600 się nie nadaje na pierwsze moto... ale jak Ci rodzice nie pozwolili kupić moto i nie masz prawka, to chyba chodziło mi że 600 jest dla Ciebie za mocna !

Poza tym robisz OFFTOPA ! i zaczynasz tÄ… samÄ… gadke w innym temacie :shock:

Zal dla Ciebie..

Pozdr

P.S Wracamy do tematu.... :arrow: :arrow: :arrow:

Wiem, że napisałem to samo w innym temacie....PRZECIEż juz tam wyżej o tym wspomniałem;) Dobra, koniec, tak mi sie tylko przypomniało i tyle.

Ps. Dlaczego zal dla mnie??
siwy
Świeżak

Postprzez virus01 » 12/8/2007, 21:47

nie daleko mojej miejscowosci koles sprzedaje Yamaha YZF 600 THUNDERCAT w stanie idealnym przebieg 49 tys rok 1997 chce za to moto 10.800 czy to dobra cena za ten motorek czy lepiej poczekac i kupic cos lepszego w zimie
ViRuS
virus01
Świeżak

Postprzez mar111cin » 12/8/2007, 21:57

Siwy jak ja czytam Twoje wypowiedzi to kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Masz jakieś pretensje do R1? albo może myślisz że takim swoim tekstem go teraz pojechałeś?
Najwidoczniej R1 miał racje jak Ci odradzał 600setke skoro musisz się pytać rodziców i nie masz do tego nawet teraz prawka.
Jeszcze miło by było jakbyś usunął te cytaty bo strasznie się to teraz czyta. Dobrym wychowaniem jest niezmieniać swoich postów to i potem nie trzeba ich cytować.

Enzo pytanie do Ciebie, jak szukałeś swojego motorka, przez jakieś strony www czy komisy? i czy poczatkowa cena była wyższa?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez wokib » 13/8/2007, 14:19

NIe sugeruj sie sezone jezeli hodzi o cene. To nie ma zandje elemntarnej zasady cdzy praz, w trakcie lub po sezonie.
wokib
Świeżak

Postprzez virus01 » 13/8/2007, 15:30

wiec jak myslicie oplacio by sie to kupic czy za drogo ?? Yamaha YZF 600 THUNDERCAT
ViRuS
virus01
Świeżak

Postprzez R1 » 13/8/2007, 17:00

NIE ! argumentów masz chyba na tyle, zeby dać sobie z nim spokój.

Pozdr
R1
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości

na górê