Kawasaki ZX6R.
uff 

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki wielkie, wkoncu pojechalem z bratem ktory ma pojecie co i jak... jest on z wloch (motocykl nie brat ;p).
Na poczatku mialem kupic ta nowa 250r ale ze kawa leci w kulki z ludzmi w Polsce, (przysla je dopiero w pazdzierniku phi, po sezonie) to postanowilem zaryzykowac i kupic zx6r z 2003.
Udalo sie i motocykl bedzie u mnie w poniedzialek. Nawe nie mowcie jaki respek musze miec do tej maszyny. Jak na nia usiadlem, odpalilem, jak zobaczylem jak sie resetuje tarcza zegara a potem gdy brat delikatnie odkrecil manetke to prawie mi przeszly ciary po plecach. Wiem ze 1 albo nawet 2 sezony to bedzie nauka jazdy. Dobrze ze mieszkam blisko lotniska bemowo to bede mial gdzie cwiczyc manewry, hamowania i wszystko to co pozwoli mi sie nie zabic...
wish me luck ;p
Na poczatku mialem kupic ta nowa 250r ale ze kawa leci w kulki z ludzmi w Polsce, (przysla je dopiero w pazdzierniku phi, po sezonie) to postanowilem zaryzykowac i kupic zx6r z 2003.
Udalo sie i motocykl bedzie u mnie w poniedzialek. Nawe nie mowcie jaki respek musze miec do tej maszyny. Jak na nia usiadlem, odpalilem, jak zobaczylem jak sie resetuje tarcza zegara a potem gdy brat delikatnie odkrecil manetke to prawie mi przeszly ciary po plecach. Wiem ze 1 albo nawet 2 sezony to bedzie nauka jazdy. Dobrze ze mieszkam blisko lotniska bemowo to bede mial gdzie cwiczyc manewry, hamowania i wszystko to co pozwoli mi sie nie zabic...
wish me luck ;p
-
dudek - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
no i wielkiego szczescia
albo aniola jak to powiedzial Eneasz wiem po sobie
delikatnie z manetka !!!

Tylko ZX6R 96' ale tez boli
5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut

- LadyGosiek
- Świeżak
eneasz napisał(a):good luck, bedziesz potrzebowal. Widzialem ta kawe tydzien temu w ace cafe, 129 bhp na kole bez doladowania dynamicznego i vmax 187 mph ... stary przyda ci sie dobry anioil stroz
To twoj pierwszy motocykl prawda?
Z tego co pisales pare postow wczesniej wsiadles na zx6r zaraz po egzaminie i jakos zyjesz... nie wiem czy aniol stroz jest mi potrzebny. Raczej zdrowy rozsadek... widze ze to forum jest pelne ludzi ktorzy sa hipokrytami. Ciekawe ilu mowi ze za duzy motor a sami zaczynali odrazu od 600 i > 100 bhp
Oczywiscie nie wspomne juz o panach na R1 czy innych potworach nagrywajacych siebie jak wchodza w zakret przy 200 a potem wrzucajacych na youtube.
Najwazniejsze to miec szacunek i wiedziec ze ta zabawka zabije Cie bez mrugniecia nawet 1 z dwoch(szatanskich) oczu... ja ten szacunek mam.
Jest wiele bocznych drog gdzie mozna doskonalic swoje umiejetnosci z dala od innych posiadaczy scigaczy. A imo najgorszy pomysl to zaraz po kupnie pojechac pod kolumne, zgadac sie z paroma "kolegami" z 2 kolek i ruszyc gdzies w trase. Chec dorownania innym to prawdopodobnie jedna z najczestrzych przyczyn wypadkow motocyklistow. Mimo wszystko pozdrawiam was wszystkicjh, bo to co mnie w was urzeklo to to, ze jak nikt inny na drodze pozdrawiacie sie a nie drzecie morde na siebie jak kierujacy samochodami. (Wiem cos o tym, mam B od 3 lat)
ucze sie ... na zx6r `03
-
dudek - Świeżak
bez przesady, utopic sie mozna w szklance wody a zabic na rowerze. prawda jest taka, ze zaden z moich znajomych nie zaczynal od jakis gs,cb itd, tylko od razu 600, a nawet 929. jakos zyja, jezdza coraz lepiej.
liczy sie to co ma sie pod kopula, ot co
liczy sie to co ma sie pod kopula, ot co
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
Ja sama pisalam juz chyba motory i pojemnosci same z siebie nie zabijaja
ale trzeba bardziej uwazac i nie powiesz mi ze wiedzac co masz pod zadkiem nie bedzie cie kusilo zeby odkrecic manetke tak jak kusilo i kusi mnie
dzis jednak odbieram plastiki od lakiernika i skladam moto
dla zainteresowanych wrzuc pare fotek jak zloze kawe
do wieczorka 

dzis jednak odbieram plastiki od lakiernika i skladam moto

- LadyGosiek
- Świeżak
Kawe sie parzy a nie sklada 

-
Nie zycze Tobie zle, jak zaczniesz jezdzic to sam wspomnisz moje slowa wtedy sie odezwij i sam powiedz czy mialem racje czy nie.[/quote]
Wiem ze nie zyczysz
Odezwe sie napewo i napisze co i jak. Mam tylko nadzieje ze nie bede mial zadnej gleby, bo moto naprawde sliczne i szkoda by bylo nawet zarysowac...
Wiem ze nie zyczysz

ucze sie ... na zx6r `03
-
dudek - Świeżak
Teraz tak wyglada remont oczywiscie robilam samodzielnie oprocz lakierowania
chodzi mi zx6r z siatka

- Załączniki
-
- kawasaki.jpg (196.04 KiB) PrzeglÄ…dane 3385 razy

- LadyGosiek
- Świeżak
Kolor taki jakiś... nie podoba mi się trochę ten obok ma zdecydowanie lepszy... Mogłaś go już na czarno chlapnąć i potem walnąć na niego białe lub czerwone naklejki.
Albo jakiś zielony ale jaśniejszy taki jak tamten obok ma. No ale zresztą co mi do tego
Mi siÄ™ nie podoba a tobie zapewne tak.
Albo jakiś zielony ale jaśniejszy taki jak tamten obok ma. No ale zresztą co mi do tego

Mi siÄ™ nie podoba a tobie zapewne tak.
- <borut>
- Bywalec
zdjecie nie odzwierciedla tego co mozna zobaczyc na zywo. moje moto na zdjeciach tez dziwnie wyglada napewno nie tak jak na zywo a mam orginalny lakier i naklejki.

-
Rzeczywiście zdjęcie nie odzwierciedla tego, co można zobaczyć na żywo... Dziś dojdą naklejki...
)) ta kawa obok jest oryginalnie malowana tez chcialam jasniejszy kolor ale nie bylo a troszke mi sie spieszylo zeby juz nim wyjechac z garazu
chociaz sie wyroznia nie ma tego zlego

- LadyGosiek
- Świeżak
wazne, ze Tobei sie podoba i dobrze ci sie jezdzi
na chwila obecna tak czy siak moge ci tylko pozazdroscic...zbieram, zbieram a kasa ciagle ucieka
studenckie zycie...ech...ile te piwo mnie kosztuje 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumisss skad ja to znam
tyle ze ja moto mam ino nie umiem dozbierac na naprawe 

-
mam kolejna sprawe mam opony dunlop 120/60 zr 17 i 170/60 zr 17 i chce zeby moj ojciec w paryzu sie rozejzal czy taniej by nie wyszlo tam kupic tylko czy to zr jest tez wazne ?? musze mu mowic ze ma patrzec na takie zr czy nie ??:) i co myslicie zeby na tyl wzucic 180/60 taka ma moj kumpel w takiej samej kawie co myslicie ??
i jaki producent
?? wiem duzo tego ale nie mam kogo zapytac jak nie was
:)

- LadyGosiek
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości