motor dla kobiety ???
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Zubek ale to nie jest twoj tylek...
moj moj tylko kilka lat w stecz

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Bardzo latwo jest rozpoznac, ze to nieaktualne/falszywe zdjecie. Budowa dloni (widac szczegolnie na lewej) wskazuje na osobe w wieku ponizej 20lat, a Ty masz troche wiecej 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
No po prostu widac po dloniach, ze kolo ma nie wiecej jak 19-20 lat (to juz jest naciagniete max). Takie jeszcze chlopieco-mlodziencze. Nie wiem, po prostu to widze i tyle. Co ja Ci bede tlumaczyc. Nie wiesz o tym, ze kobiety przy spotkaniu z facetem bardzo duza uwage przywiazuja do jego dloni? My po prostu lubimy obserwowac meskie rece 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
patty_brawurka napisał(a):No po prostu widac po dloniach, ze kolo ma nie wiecej jak 19-20 lat (to juz jest naciagniete max). Takie jeszcze chlopieco-mlodziencze. Nie wiem, po prostu to widze i tyle. Co ja Ci bede tlumaczyc. Nie wiesz o tym, ze kobiety przy spotkaniu z facetem bardzo duza uwage przywiazuja do jego dloni? My po prostu lubimy obserwowac meskie rece
patty ma racje

-
senekkorzenna napisał(a):Wiem że to żadna rada ale dziewczyny/kobiety/najładniej wyglądają na motocyklach typu skuter.Kobiety zawsze mają tendencje do trzymania sie prosto a skuter wymusza taka sylwetkę.Skuter też pozwala na jeżdżenie w ubraniu mało motocyklowym co miło komponuje się ładny ciuszek plus kask i dość często rozwiane włosy.
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Na codzień jeżdżę po W-wie i już wiele razy widziałem drobniutkie Panie np: na F3, której pozycja jaką wymusza te moto wcale nie przeszkadzała. A najważniejsze że płeć piękna wygląda na tych motorkach poprostu extra. Czasami nie mogę się napatrzyć, kiedyś w końcu wyłapię przez to dzwona.

- kastor
- Świeżak
kastor napisał(a):senekkorzenna napisał(a):Wiem że to żadna rada ale dziewczyny/kobiety/najładniej wyglądają na motocyklach typu skuter.Kobiety zawsze mają tendencje do trzymania sie prosto a skuter wymusza taka sylwetkę.Skuter też pozwala na jeżdżenie w ubraniu mało motocyklowym co miło komponuje się ładny ciuszek plus kask i dość często rozwiane włosy.
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Na codzień jeżdżę po W-wie i już wiele razy widziałem drobniutkie Panie np: na F3, której pozycja jaką wymusza te moto wcale nie przeszkadzała. A najważniejsze że płeć piękna wygląda na tych motorkach poprostu extra. Czasami nie mogę się napatrzyć, kiedyś w końcu wyłapię przez to dzwona.
i ja sie zgadzam tez lubie laski na moto kiedys widzialem dziewczyne na R1 i mi kopara opadla a Ona taka malutka byla ta kobitka

-
A co byscie polecili mi? Mam 176cm i 58kg, ale silna raczej jestem. Podobaja mi sie takie w stylu R1 czy 1125R a mniej takie jakimi na kursie sie jezdzi. nie chodzi i pojemnosc tylko raczej o typ. No bo to swiatlo z przodu tak wystaje...
A no i to ma byc pierwszy moj motor. Po polowie kursu jestem.
A jeszcze kask i rekawiczki. Ile mam za nie dac? mniej wiecej

A no i to ma byc pierwszy moj motor. Po polowie kursu jestem.
A jeszcze kask i rekawiczki. Ile mam za nie dac? mniej wiecej

- Najmniejszazmalych
- Świeżak
Najmniejszazmalych ja jestem od Ciebie nizsza, a wcale za mala sie nie uwazam:P
Z tego co piszesz podobaja Ci sie sporty. Jezeli to ma byc pierwszy Twoj motocykl to polecam pojemnosc raczej troszke mniejsza niz R1.
Ja mam Suzuki GS500F, czyli wersja z owiewkami stylowana na sporta. To tez jest moje pierwsze moto, wiec moze pomysl o takim.
Pozdrawiam
Z tego co piszesz podobaja Ci sie sporty. Jezeli to ma byc pierwszy Twoj motocykl to polecam pojemnosc raczej troszke mniejsza niz R1.
Ja mam Suzuki GS500F, czyli wersja z owiewkami stylowana na sporta. To tez jest moje pierwsze moto, wiec moze pomysl o takim.
Pozdrawiam

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Naturalnie kobieta zrozumiala mnie najlepiej. Wlasnie o cos takiego mi chodzi mokuso!
A jak wyglada sprawa z osprzętem. Tak na poczatek kupowac kask za 1000 i rekawiczki za 500?
A jak wyglada sprawa z osprzętem. Tak na poczatek kupowac kask za 1000 i rekawiczki za 500?

- Najmniejszazmalych
- Świeżak
Na bezpieczenstwie sie nie oszczedza. Jak ja kupowalam kask + kurtke to byla zima i byly promocje cenowe, wyprzedaze ze zeszlorocznego sezonu, wiec za w sumie dobrej klasy kask dalam przyzwoita sume. Musisz popatrzec, poszukac, ale badziewia nie radze kupowac.
Rekawc za 500zl od razu nie musisz kupowac
Ja mam w sumie dwie pary, tyle ze jedna jest z polarem w srodku i rece sie poca, wiec sparwilam sobie drugie, cena w ktorej sie zamknelam za te drugie to 130zl.
Jakby co pisz na PW, odpisze

Rekawc za 500zl od razu nie musisz kupowac

Jakby co pisz na PW, odpisze

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
[quote=
[/quote]
A co to za różnica, czy na początek, czy na koniec?
Jestem skłonna twierdzić, że na początku, jak i na końcu przygody z moto może Ci się przytrafić niespodzianka, a wtedy chroni Cię tylko to, co masz na sobie

Jestem skłonna twierdzić, że na początku, jak i na końcu przygody z moto może Ci się przytrafić niespodzianka, a wtedy chroni Cię tylko to, co masz na sobie

Ride as You'll Live Forever.. Live as You'll Die Today
-
AnyaR6 - Świeżak
AnyaR6 napisał(a):[quote=

Bardzo dobrze powiedziane!!!

-
TomoR1 - Świeżak
- Najmniejszazmalych
- Świeżak
Moim zdaniem warto kupić kask docelowy (jak już wiesz że kochasz 2 koła
) za 1000PLN można kupić bardzo dobry kask z systemem anti-fog (przydatne w chłodniejsze dni - poranki).
No i najważniejsze jest dobranie odpowiedniego kasku tak aby nie latał na głowie przy większych prędkościach.
Na kasku nie ma co oszczędzać, rękawiczki w okolicy 200PLN można już rozsądne zakupić.

No i najważniejsze jest dobranie odpowiedniego kasku tak aby nie latał na głowie przy większych prędkościach.
Na kasku nie ma co oszczędzać, rękawiczki w okolicy 200PLN można już rozsądne zakupić.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
- Najmniejszazmalych
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości