Kawasaki ZX6R.
ja czekam na kontakt od pewnego osobnika ktory da mi namiary na goscia co robi klatki jak bedziesz chcetna to odezwij sie do mnie kiedys. klatka to granice 350-450zl ale tak jak chlopaki napisali jesli nie masz zamiaru ostro jezdzic czy to na gumie czy jeszcze inaczej to crashpady wystarcza w zupelnosci tyle ze cena crashpadow jest bardzo podobna do klatki.
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
gmole to chyba to samo co klatka:)LadyGosiek napisał(a):Kurde to teraz musze poszukac gdzie robia takie klatki i ciekawe czy do mojej kawy sa w ogole ;/ bo gmoli za cholere nie ma na allegro
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Flow600RR napisał(a):gmole to chyba to samo co klatka:)LadyGosiek napisał(a):Kurde to teraz musze poszukac gdzie robia takie klatki i ciekawe czy do mojej kawy sa w ogole ;/ bo gmoli za cholere nie ma na allegro
gmole to raczej nie klatka

-
Jak ktos chce klatke, wejdźcie na http://www.stuntpoland.com/ i piszcie do kolesia " MOK " - Tomek. Od paru lat robi klatki do kazdego moto, cena 400 zł. Jak ktos chce to dam numer na prv.
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):Jak ktos chce klatke, wejdźcie na http://www.stuntpoland.com/ i piszcie do kolesia " MOK " - Tomek. Od paru lat robi klatki do kazdego moto, cena 400 zł. Jak ktos chce to dam numer na prv.
juz Gosiakowi napisalem zeby gadala z MOK'iem albo Cygan'em bo szafa mi ich polecil.

-
No wielkie dzieki
bede kombinowala cos z klatka bo padow nie moge znalezc na allegro, sa ale, do mojej kawy z 96 niestety nie

- LadyGosiek
- Świeżak
No tylko ze nigdy nic nie kupilam na ebayu
nawet nie wiem jak tam znalezc klatke do moto;/

Tylko ZX6R 96' ale tez boli
5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut

- LadyGosiek
- Świeżak
a probowalas pytac czy te z nowszych modeli aby napewno nie sa dobre ? chodzi mi o pady.

-
zzzubek napisał(a):a probowalas pytac czy te z nowszych modeli aby napewno nie sa dobre ? chodzi mi o pady.
Kolesie ze sklepów nie wiedzą, a ja na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie w mojej Kawie się je wkręca :/

- LadyGosiek
- Świeżak
LadyGosiek napisał(a):zzzubek napisał(a):a probowalas pytac czy te z nowszych modeli aby napewno nie sa dobre ? chodzi mi o pady.
Kolesie ze sklepów nie wiedzą, a ja na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie w mojej Kawie się je wkręca :/
jak dla mnie to powinny byc dobre ale moze mi sie tylko wydawac. jak ja nie trawie jak ktos cos sprzedaje i nie wie co i jak, to od czego tam jest ? powinien byc tam jak du.pa od srania. pytaj na innych sklepach.

-
zzzubek napisał(a):LadyGosiek napisał(a):zzzubek napisał(a):a probowalas pytac czy te z nowszych modeli aby napewno nie sa dobre ? chodzi mi o pady.
jak dla mnie to powinny byc dobre ale moze mi sie tylko wydawac. jak ja nie trawie jak ktos cos sprzedaje i nie wie co i jak, to od czego tam jest ? powinien byc tam jak du.pa od srania. pytaj na innych sklepach.
I tu się z Tobą zgadzam w stu procentach. Też jestem zielona w tych sprawach, ale kolesie którzy handlują sprzętem powinni wiedziec więcej.

- LadyGosiek
- Świeżak
Spytaj jaką srednice maja sruby w tych padach, potem sprawdź jakos, jaką srednice maja sruby mocujace silnik w Twojej kawie i bedzie wiadomo 

-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominiki tylko czy z Plastikami nie bezie problemu bo one są zupełnie inaczej obudowane...
Lady gosiek wchodzisz na Ebay.pl wpisujesz w wyszukiwarce crash kawasaki i wyświetlają ci sie crash pady do kawasaki język zapewne znasz więc zawsze można kopsnąć maila z zapytaniem za granicą zdecydowanie sielepiej na tym znają niż w Polsce powaga sprawdziłęm tak juznie jedną rzecz...
Lady gosiek wchodzisz na Ebay.pl wpisujesz w wyszukiwarce crash kawasaki i wyświetlają ci sie crash pady do kawasaki język zapewne znasz więc zawsze można kopsnąć maila z zapytaniem za granicą zdecydowanie sielepiej na tym znają niż w Polsce powaga sprawdziłęm tak juznie jedną rzecz...
-
YZF R1 - Moderator
no bo ze srubami na bank bedzie problem te mocujace silnik mam schowane pod plastikami
ale mysle ze 2 dziury jakos strasznie nie oszpeca mi Kawki
dzis wieczorem bede szperala na ebayu 

- LadyGosiek
- Świeżak
akurat mam rozebrane moto i zaraz udezam do garazu to wykrece srube mocujaca silnik i bede cos wiecej wiedziala 

- LadyGosiek
- Świeżak
kwestia przewiercenia plastiku.... a tu już trzeba pogadać z kimś kto to zrobi ładnie i wymiarowo bo wychechłać dziurę to nie problem tylko żeby to ładnie wyglądało Lady Gosiek wstaw fotkę boku kawy z plastikiem i bez pomyślimy może pomożemy coś...
-
YZF R1 - Moderator
pytalem na jednej stronce koles mi na sklepie ze 40 minut tych padow szukal i nie ma wiec ja nie pomoge ale skoro szukal to znaczy ze raczej nie beda pasowac inne roczniki ale sprawdzic warto.

-
To lece do garazu i zaraz wstawie fotki tylko ze plastiki mam zdjete i przygotowane do lakierowania wiec nie bede ich zakladala wrzuce fotke kawy i plastiku osobno 

- LadyGosiek
- Świeżak
A wiec tak wyglada moje brudne moto

- Załączniki
-
- Prawa strona powinna byc troszke wyzej widac zielone slady na ramie
- kaw33.JPG (47.96 KiB) PrzeglÄ…dane 5559 razy
-
- sam plastik :)
- kaw22.JPG (43.92 KiB) PrzeglÄ…dane 5559 razy
-
- kaw11.JPG (65.88 KiB) PrzeglÄ…dane 5564 razy

- LadyGosiek
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości