Zobacz wÄ…tek - mojemu ex ukradli Thundercata (yamsa YZF600)-Wroclaw
NAS Analytics TAG

mojemu ex ukradli Thundercata (yamsa YZF600)-Wroclaw

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

mojemu ex ukradli Thundercata (yamsa YZF600)-Wroclaw

Postprzez FoxyLady&FZR600R » 20/6/2006, 15:41

Blagam was, jak tylko cos wiecie, albo jak zobaczycie bialo-czerwona Yamahe-kotka to dajcie koniecznie znac. Nie ma mnie we Wrocku ale jak co to dzwoncie pod 071-7978944 i powiedzcie ze widzieliscie motocykl kasi ex ;-)))))

Znak szczegolny to srebrne crash-pady w bocznych otworkach w owiewkach (przednich bocznych)

Znalazca dostanie odemnie buziacka i nie tylko, moze jakis zlocik zorganizuje albo nad morze do siebie zaprosze, wiec pliiis, pomozcie mojemu ex, jest tego wart!!!!

Kasia & moje sloneczko-FZR600R Genesis
Załączniki
printImage10.jpg
ten po prawej, mam nadzieje ze pomozecie, prosze, licze na was
printImage10.jpg (102.03 KiB) PrzeglÄ…dane 4358 razy
ukradli mojemu ex z Wroclawia bialo-czerw. yamahe thundercat, znak szczeg. to srebrne crash-pady, jak zobaczycie to blagam dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto znajdzie dostanie odemnie buziaka i nie tylko ;-)
FoxyLady&FZR600R
Świeżak

Postprzez FoxyLady&FZR600R » 20/6/2006, 16:17

lool, chlopcy, tak tak , wiedzialam ze taks ie szybko zaangazujecie w poszukiwania, no coz,...trojkacik??? nie, nie jestem mezczyznami zainteresowana, moje sloneczko dostarcza mi wystarczajaco duzo emocji ;) blahahahah

moge wam jeszcze motocykl nad morzem umyc,...tak z piana kochani ;P no ale powaznie to prosze porozgladajcie sie i jak co zauwazycie to pliiisek, dajcie znac. A poznacie mnie na trasie po kolorowym kombi i zolten FZR600R :) moje kochane sloneczko. Szkoda mi mojego bylego chlopaka, wiem jak jest ciezko bez motocykla

pozdrawiam, kasia&Genesis

A roz
ukradli mojemu ex z Wroclawia bialo-czerw. yamahe thundercat, znak szczeg. to srebrne crash-pady, jak zobaczycie to blagam dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FoxyLady&FZR600R
Świeżak

Postprzez motoman » 20/6/2006, 16:37

Mi żaden motocykl nie przejedzie obok bez zerknięcia okiem (co to za maszyna) więc będę czujny ;)
<choc watpie ze mozna sie go spodziewac we Wrocławiu :( >
Ostatnio edytowano 20/6/2006, 16:41 przez motoman, łącznie edytowano 1 raz
lubie sobie zjechać z gixera^^.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez motoman » 20/6/2006, 16:44

heh :P Wspólna traska + i pobyt nad morzem z miłą Panią... :roll: czemu nie... ;) a przy okazji pomoże się zdesperowanemu "ex" :D bo napewno jest bardzo samotny bez swojego tunderKociaka :roll:
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez FoxyLady&FZR600R » 20/6/2006, 16:55

samotny??? pewnie tak ale jego pociesza inna panna, kurde ciekawa jestem czy tez motocyklistka ;)

lool, a co do mnie to skad wiesz ze jestem mila???

hihi

pozdrawiam serdecznie, Kasia i genesis
FoxyLady&FZR600R
Świeżak

Postprzez Kaja » 20/6/2006, 17:18

FoxyLady&FZR600R napisał(a):moge wam jeszcze motocykl nad morzem umyc,...tak z piana kochani ;P no ale powaznie to prosze porozgladajcie sie i jak co zauwazycie to pliiisek, dajcie znac. A poznacie mnie na trasie po kolorowym kombi i zolten FZR600R :) moje kochane sloneczko. Szkoda mi mojego bylego chlopaka, wiem jak jest ciezko bez motocykla

pozdrawiam, kasia&Genesis

A roz

oż Ty w mordę!
co za temat ?!
po tym zdjęciu to każdy poodobny motocykl jest podejrzany
i co mamy dawać znać tylko jak zobaczymy laskę w kolorowym kombi?
i kogo to obchodzi, że to Twój były facet!
laski co z wami ... ?

zapomniałam
już ze zdjęciem to dałaś
co oni tam robiÄ…? :lol:
nie mogłaś wyciąć tego motóra ...
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez FoxyLady&FZR600R » 20/6/2006, 17:31

wiesz kaju, pozdrawiam cie tylko i nie zycze ci zeby tez ukradki twoje sloneczko, jesli jestem prawdziwa motocyklistka to powinnas to zrozumiec, dla moto zrobis ie wszystko, no prawie wszystko!!!

POzdrawiam i bezpiecznego sezonu, bez wypadku i kradziezy ukochanego motocykla
FoxyLady&FZR600R
Świeżak

Postprzez Terror » 20/6/2006, 18:02

Foxy, powiem prosto, bo nie zczaiłaś z tekstu Kai.
Na tym zdjęciu nie widać niczego szczególnego poza dwoma ściskającymi się facetami. Podeślij jakieś zdjęcie _motocykla_!!
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez FoxyLady&FZR600R » 20/6/2006, 18:20

jutro jesli trzeba postaram sie o numery
a co do rejestracji to i tak przeslanie bedzie bez sensu bo na pewno odkrca ale prosze DWR 40MH.

Inne zdjecia juz skanuje, moto byl w stanie orginalnym, zadnej rysli zadnej wgnioty, po prostu sliczny i bez skazy...

Jeszcze mial karbonika naklejonego na cala deske przy stacyjce...

zdjecia juz ida...

pozdrawiam, kasia
FoxyLady&FZR600R
Świeżak

jeszcze foto

Postprzez FoxyLady&FZR600R » 20/6/2006, 18:29

...
Załączniki
Kopie von 28-05-05_0925.jpg
Kopie von 28-05-05_0925.jpg (14.99 KiB) PrzeglÄ…dane 4098 razy
FoxyLady&FZR600R
Świeżak

Postprzez motoman » 20/6/2006, 21:32

FoxyLady&FZR600R napisał(a):lool, a co do mnie to skad wiesz ze jestem mila???

hihi

Heh... miły opis :P miła Pani :D :roll:

pozatym jeżeli pomagasz ex znaleść motocykl tzn że musisz być ;) choć pewnie nie dla wszystkich :lol: tylko dla wybranych osób :lol: 8)
motoman
VIP Åšcigacz.pl

WOW:)

Postprzez Buker_90 » 21/6/2006, 10:46

:lol: :shock: Hmmm... A można zrobić tak, że najpierw nagroda, a potem intensywne poszukiwania??? Hmmm... "I nie tylko" tzn.co jeszcze prócz buziaka :?: :?: :?: :!: Szkoda motorku... A taki fajny był, amerykański :D :twisted: Najszczersze kondolencje. Jakby co to dam znać.
Obrazek
Buker_90
Świeżak

Postprzez Terror » 21/6/2006, 11:30

Panowie, powstrzymajcie się od pisania głupot w tym wątku. Dziewczyna pomocy szuka a wy sobie żartujecie.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

sztywniak;)

Postprzez Buker_90 » 21/6/2006, 11:42

TERROR co Ty taki sztywny jesteś??? :twisted: Wiadomo, że wszyscy rozmumieją jej ból, ale szanse, że odnajdzie Kociaka są równe 1 na 10000000000!!!! Pewnie motocykle jest już daleeeeeeko stąd i to nie w jednym kawałku!!!! Składam jej byłemu kondolencje i jakbym coś wylukał to dam znać!!!! :?
Obrazek
Buker_90
Świeżak

Następna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości

na górê