mojemu ex ukradli Thundercata (yamsa YZF600)-Wroclaw
• Strona 1 z 2 • 1, 2
mojemu ex ukradli Thundercata (yamsa YZF600)-Wroclaw
Blagam was, jak tylko cos wiecie, albo jak zobaczycie bialo-czerwona Yamahe-kotka to dajcie koniecznie znac. Nie ma mnie we Wrocku ale jak co to dzwoncie pod 071-7978944 i powiedzcie ze widzieliscie motocykl kasi ex
))))
Znak szczegolny to srebrne crash-pady w bocznych otworkach w owiewkach (przednich bocznych)
Znalazca dostanie odemnie buziacka i nie tylko, moze jakis zlocik zorganizuje albo nad morze do siebie zaprosze, wiec pliiis, pomozcie mojemu ex, jest tego wart!!!!
Kasia & moje sloneczko-FZR600R Genesis

Znak szczegolny to srebrne crash-pady w bocznych otworkach w owiewkach (przednich bocznych)
Znalazca dostanie odemnie buziacka i nie tylko, moze jakis zlocik zorganizuje albo nad morze do siebie zaprosze, wiec pliiis, pomozcie mojemu ex, jest tego wart!!!!
Kasia & moje sloneczko-FZR600R Genesis
- Załączniki
-
- ten po prawej, mam nadzieje ze pomozecie, prosze, licze na was
- printImage10.jpg (102.03 KiB) PrzeglÄ…dane 4358 razy
ukradli mojemu ex z Wroclawia bialo-czerw. yamahe thundercat, znak szczeg. to srebrne crash-pady, jak zobaczycie to blagam dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto znajdzie dostanie odemnie buziaka i nie tylko

-
FoxyLady&FZR600R - Świeżak
lool, chlopcy, tak tak , wiedzialam ze taks ie szybko zaangazujecie w poszukiwania, no coz,...trojkacik??? nie, nie jestem mezczyznami zainteresowana, moje sloneczko dostarcza mi wystarczajaco duzo emocji
blahahahah
moge wam jeszcze motocykl nad morzem umyc,...tak z piana kochani ;P no ale powaznie to prosze porozgladajcie sie i jak co zauwazycie to pliiisek, dajcie znac. A poznacie mnie na trasie po kolorowym kombi i zolten FZR600R
moje kochane sloneczko. Szkoda mi mojego bylego chlopaka, wiem jak jest ciezko bez motocykla
pozdrawiam, kasia&Genesis
A roz

moge wam jeszcze motocykl nad morzem umyc,...tak z piana kochani ;P no ale powaznie to prosze porozgladajcie sie i jak co zauwazycie to pliiisek, dajcie znac. A poznacie mnie na trasie po kolorowym kombi i zolten FZR600R

A roz
ukradli mojemu ex z Wroclawia bialo-czerw. yamahe thundercat, znak szczeg. to srebrne crash-pady, jak zobaczycie to blagam dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Mi żaden motocykl nie przejedzie obok bez zerknięcia okiem (co to za maszyna) więc będę czujny
<choc watpie ze mozna sie go spodziewac we Wrocławiu
>

<choc watpie ze mozna sie go spodziewac we Wrocławiu

Ostatnio edytowano 20/6/2006, 16:41 przez motoman, łącznie edytowano 1 raz
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
heh
Wspólna traska + i pobyt nad morzem z miłą Panią...
czemu nie...
a przy okazji pomoże się zdesperowanemu "ex"
bo napewno jest bardzo samotny bez swojego tunderKociaka 

-
samotny??? pewnie tak ale jego pociesza inna panna, kurde ciekawa jestem czy tez motocyklistka
lool, a co do mnie to skad wiesz ze jestem mila???
hihi
pozdrawiam serdecznie, Kasia i genesis

lool, a co do mnie to skad wiesz ze jestem mila???
hihi
pozdrawiam serdecznie, Kasia i genesis

-
FoxyLady&FZR600R napisał(a):moge wam jeszcze motocykl nad morzem umyc,...tak z piana kochani ;P no ale powaznie to prosze porozgladajcie sie i jak co zauwazycie to pliiisek, dajcie znac. A poznacie mnie na trasie po kolorowym kombi i zolten FZR600Rmoje kochane sloneczko. Szkoda mi mojego bylego chlopaka, wiem jak jest ciezko bez motocykla
A roz
oż Ty w mordę!
co za temat ?!
po tym zdjęciu to każdy poodobny motocykl jest podejrzany
i co mamy dawać znać tylko jak zobaczymy laskę w kolorowym kombi?
i kogo to obchodzi, że to Twój były facet!
laski co z wami ... ?
zapomniałam
już ze zdjęciem to dałaś
co oni tam robiÄ…?

nie mogłaś wyciąć tego motóra ...
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
wiesz kaju, pozdrawiam cie tylko i nie zycze ci zeby tez ukradki twoje sloneczko, jesli jestem prawdziwa motocyklistka to powinnas to zrozumiec, dla moto zrobis ie wszystko, no prawie wszystko!!!
POzdrawiam i bezpiecznego sezonu, bez wypadku i kradziezy ukochanego motocykla
POzdrawiam i bezpiecznego sezonu, bez wypadku i kradziezy ukochanego motocykla

-
Foxy, powiem prosto, bo nie zczaiłaś z tekstu Kai.
Na tym zdjęciu nie widać niczego szczególnego poza dwoma ściskającymi się facetami. Podeślij jakieś zdjęcie _motocykla_!!
Na tym zdjęciu nie widać niczego szczególnego poza dwoma ściskającymi się facetami. Podeślij jakieś zdjęcie _motocykla_!!
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
jutro jesli trzeba postaram sie o numery
a co do rejestracji to i tak przeslanie bedzie bez sensu bo na pewno odkrca ale prosze DWR 40MH.
Inne zdjecia juz skanuje, moto byl w stanie orginalnym, zadnej rysli zadnej wgnioty, po prostu sliczny i bez skazy...
Jeszcze mial karbonika naklejonego na cala deske przy stacyjce...
zdjecia juz ida...
pozdrawiam, kasia
a co do rejestracji to i tak przeslanie bedzie bez sensu bo na pewno odkrca ale prosze DWR 40MH.
Inne zdjecia juz skanuje, moto byl w stanie orginalnym, zadnej rysli zadnej wgnioty, po prostu sliczny i bez skazy...
Jeszcze mial karbonika naklejonego na cala deske przy stacyjce...
zdjecia juz ida...
pozdrawiam, kasia

-
jeszcze foto
...
- Załączniki
-
- Kopie von 28-05-05_0925.jpg (14.99 KiB) PrzeglÄ…dane 4098 razy

-
FoxyLady&FZR600R napisał(a):lool, a co do mnie to skad wiesz ze jestem mila???
hihi
Heh... miły opis

pozatym jeżeli pomagasz ex znaleść motocykl tzn że musisz być

-
WOW:)

-
Buker_90 - Świeżak
sztywniak;)
TERROR co Ty taki sztywny jesteÅ›???
Wiadomo, że wszyscy rozmumieją jej ból, ale szanse, że odnajdzie Kociaka są równe 1 na 10000000000!!!! Pewnie motocykle jest już daleeeeeeko stąd i to nie w jednym kawałku!!!! Składam jej byłemu kondolencje i jakbym coś wylukał to dam znać!!!!

-
Buker_90 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości