SV 1000
• Strona 1 z 2 • 1, 2
SV 1000
koledzy i koezanki co sadzicie o motongu z tego oto ogloszenia?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2577933
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2577933
-
spazz - VIP Ścigacz.pl
ładny bzyk,zadzwon i spytaj jeszcze o przebieg-albo pan zapomnial podac,albo jest dramatycznie duzy i wolal nie podawac 

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
a spytał moze " a jaki panu ustawic przebieg?"
Tak to juz jest z tymi naszymi rodakami... nic tylko oszukanstwo we łbie.
Nie wierze,ze nie wiedzial jaki jest przebieg,wystawiajac ogloszenie,jedna z tabelek jest wlasnie na to przeznaczona-trudno jej nie zauwazyc

Tak to juz jest z tymi naszymi rodakami... nic tylko oszukanstwo we łbie.
Nie wierze,ze nie wiedzial jaki jest przebieg,wystawiajac ogloszenie,jedna z tabelek jest wlasnie na to przeznaczona-trudno jej nie zauwazyc

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
wiesz syn prezydenta naszego kraju kiedys zapadla na taka chorobe. pomrocznosc jasna sie nazywala. przyklad idzie z gory wiec nie ma sie co dziwic. poczekam na reszte fotek jak bedza ok to sie zaczne bardzo zastanawiac
-
spazz - VIP Ścigacz.pl
Hoffman dobrze mówi,napewno tak było!
Jeszcze pewnie jezdzil niezgodnie z przepisami,często wzbudzając postrach wśród seniorek wracajacych z nabożeństwa.
Spazz,a moze lepiej kupic juz samochód,ustatkować się?
Na głowe by Ci nie kapalo,mozesz bagazu duzo zabrac,włosy na brylantyne uczesac,bez stresu ze kask zniszczy fryzure...
Opamietaj sie

Jeszcze pewnie jezdzil niezgodnie z przepisami,często wzbudzając postrach wśród seniorek wracajacych z nabożeństwa.
Na głowe by Ci nie kapalo,mozesz bagazu duzo zabrac,włosy na brylantyne uczesac,bez stresu ze kask zniszczy fryzure...
Opamietaj sie

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Magik napisał(a):Ładniutki.... ale coś mi tu śmierdzi....
Nie potrafie powiedzieć co ale coś....
ale co dokladnie? kazda opnia sie liczy jak mam sie zapozyczyc na ten sprzecik...
Kaja napisał(a):Spazz a co z kawą?
ładny, nawet bardzo ładny ...
Kaja zakochalem sie w Vkach. dzwiek tego sprzetu jest zajebisty!!!!
Hoffman napisał(a):Nie kupuj tego! Nie dość, że srebrny to jeszcze pewnie biegi koleś zmieniał bez sprzęgła!! Spazzzzzz!!! Opamiętaj się póki masz na to czas!!
kochany ty i tak wiesz ze ty jestes dla mnie najwaznieszy i twoja rura wydechowa sie dla mnie liczy najbardziej. musze czyms po ciebie pod remize podjezdzac co nie?
mlody napisał(a):Hoffman dobrze mówi,napewno tak było!
Opamietaj sie![]()
![]()
![]()
rozwaliles mnie brachu na strzepy

-
spazz - VIP Ścigacz.pl
Spazz, tak myślałem, szukałem i patrzyłem ale dalej nie wiem co
Ładny jest, czyściutki, no jak nóweczka... I chyba to mi nie daje spokoju
Jedź, sprawdź, oglądnij z bliska i bierz
Takie sprzęcicho hmmmm..... Zawsze chciałem mieć SV
Pozdrawiam

Jedź, sprawdź, oglądnij z bliska i bierz

Pozdrawiam
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
odkopuje temat gdyz mam pytanie na temat tego SV ktorego pewnie nabede w najblizszych dniach. poza przerazajacymi mnie danymi na temat momentu obrotowego (102 Nm) i masa mnieja od mojego bylego kaszlaka inetersuje mnie temat zywotnosci silnika tego sprzeta. czy ktos cos wie na ten temat? dbal pewnie o niego bede jak o dziecko swoje ale czy te silniki nie padaja za szybko? ktos cos wie?
-
spazz - VIP Ścigacz.pl
Spazz ogolnie to kupujesz calkiem nowa maszyne wiec nie powinno byc problemow. No ale wiesz jak to mowia: "jak kto dba tak ma". Mozliwe ze ten motocykl byl strasznie katowany i ze nikt o niego nie dbal. Ogolnie SVki sa dosc nowoczesnymi konstrukcjami pozbawionymi wad konstrukcyjnych. Ja mam u siebie 40 000 przebiegu i absolutnie nic sie nie dzieje a silnik chodzi bez zarzutu. Oczywiscie mowie o 650 ale przeciez 1000 jest silnikiem opartym na tych samych rozwiazaniach konstrukcyjnych
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
wlasnie tam troszke bebecho w tym silnku jest innych z tego co czytalem. dostalem szereg zdjec motocykl i on naprawde wyglada jak nowka. kurde nawet filtr oleju ma czysty.. cos czuje ze w niedziele sie okaze ze nie potrafie jezdzic na tym potworze.
-
spazz - VIP Ścigacz.pl
nie przekonasz sie jak nie sprubujesz.ja kupilem bandita nigdy na zadnym nie sidzac.zaladowalismy go do vana i siadlem dopiro w domu.na poczatku myslamem ze za wysoki jest bo ledwo dosiegam nogami do ziemi(168cm wzrostu) ale po kilku jazdach jestem pzyzwyczajony juz do jego masy i do trzymania go miedzy nogami na postoju.jest gites.
na bank sie nauczysz.jeszcze 3 tygodnie temu nie myslalem nawet o tym by siasc na jakiegos plastika, a w niedziele na R6 zrobilem 20 metrow
.zaje...cie dziwna pozycje jest na plstikach, ale pewnie tez da sie przyzwyczaic
A propos tego SV to niech koles ci poda przebieg i kopsnie troche fotek z prawej strony moto bo w tym ogloszeniu widac tylko lewa,a po drogiej moze byc sajgon co sie nie zapowiada bo maszynka wyglada dobrze i rzeczywiscie czysto
pozdrawiam
na bank sie nauczysz.jeszcze 3 tygodnie temu nie myslalem nawet o tym by siasc na jakiegos plastika, a w niedziele na R6 zrobilem 20 metrow

A propos tego SV to niech koles ci poda przebieg i kopsnie troche fotek z prawej strony moto bo w tym ogloszeniu widac tylko lewa,a po drogiej moze byc sajgon co sie nie zapowiada bo maszynka wyglada dobrze i rzeczywiscie czysto
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Ścigacz.pl
no i tak trzymac.mi tez sie podoba wizualnie.mam jakas slabosc do nakedow i streetow, tylko jak wydusialem z mojego bandyty 210km/h to stwierdzielem ze chocby mala szybka ale sie by przydala bo zegary to kiepski pomysl na oslone przed wiatrem
.
pozdrawiam i czekam na foty ciebie z ta piekna SV w temacie 'czym jezdzicie'

pozdrawiam i czekam na foty ciebie z ta piekna SV w temacie 'czym jezdzicie'
-
no ja nie watpie bo ja tez nie moglem usiadziec jak jechalem po mojego bandziora.
licz minuty ale nie popadnij w euforie bo moze ci umknac jakis wazny szczegol i wtopisz kase.
daleko masz ?ja bym na twoim miejscu znalazl cos jeszcze w okolicy tego SV i obejzal przynajmniej 2.tak zrobilem jak bandziora kupowalem.pojechalem do londynu i tam z orlikiem ogladalem 2 moto i okazalo sie ze nie wzialem tego ktorego mialem zamiar wziac tylko tego drugiego.przekonaly mnie papieri i ogulny stan.ten pierwszy mial tylko jaks swistek, ale za to ten drogi mial wszystko(nawet w papierach znalazlem strone ze starego magazynu motocyklowego z reklama bandita z 2000 roku).
pozdrawiam
licz minuty ale nie popadnij w euforie bo moze ci umknac jakis wazny szczegol i wtopisz kase.
daleko masz ?ja bym na twoim miejscu znalazl cos jeszcze w okolicy tego SV i obejzal przynajmniej 2.tak zrobilem jak bandziora kupowalem.pojechalem do londynu i tam z orlikiem ogladalem 2 moto i okazalo sie ze nie wzialem tego ktorego mialem zamiar wziac tylko tego drugiego.przekonaly mnie papieri i ogulny stan.ten pierwszy mial tylko jaks swistek, ale za to ten drogi mial wszystko(nawet w papierach znalazlem strone ze starego magazynu motocyklowego z reklama bandita z 2000 roku).
pozdrawiam
-
ogólnie silnik w tym sv jest nie do za****nia. to opinia dwoch angoli jezdzacych tymi sprzetami... pytałem ich jak bylem w lądku i sam sie do sv1000 przymierzałem. spalanie stosunkowo spore w porownaniu z rzedowkami no ale tak to chyba kazdy V twin ma. Jedyne narzekanie jakie słyszałem to na rame
co mnie zdziwiło... podobno nie jest tak sztywna jakby sie wydawało.
btw.... wg mnie i tak rama nigdy nie jest wystarczajaco sztywna w motocyklu
a dzwiek boski
pod warunkiem ze wywalisz oryginalne puszki i mu dasz poodychac :d
pozdro

btw.... wg mnie i tak rama nigdy nie jest wystarczajaco sztywna w motocyklu

a dzwiek boski

pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2