ale to nudzi
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ale to nudzi
dlaczego srednio co 20 minut ktos wypuszcza temat CO NA PIERWSZE MOTO :/ kurde ale to nudzi nie sadzicie korzystajcie z wyszukiwarki 

- nitro8888
- Świeżak
Ja mysle ze najlepiej jak sie zobaczy taki nowo zrobiony temat to lepiej na niego nie zwracac uwagi i poczekac az administrator skasuje. Swoją droga niepotrafie zrozumiec jednego ... temat widoczny, specjalnie przyklejony i nic to nie daje( nawet młotki gumowe) 

GPZ 500
-
Arai - Świeżak
-
Ragnos - Świeżak
a moze niech kazdy nowy po rejestracji zobaczy sobie cos takiego
viewtopic.php?p=12368&highlight=#12368
viewtopic.php?p=12368&highlight=#12368
- mezdej
- VIP Åšcigacz.pl
co bysmy z tym zrobili to i tak nie podziala, wiec uwazam taki temat za naiwny... niepotrzebny i tylko ludzie beda mieli pretekst do klotni, oraz bluzgania. nie myslicie tak o tym? jestem za nieprowokowaniem "nowych" bo skoro sa tacy tepi, to bedzie jazda na calego...
Pozdrawiam Magik.
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
A może podczas rejestracji powinno być losowane pytanie odnośnie regulaminu forum. Chociażby na zasadzie takiej (prosty algorytm):
Użytkownik chcąc się zarejestrować w forumularzu znajduje treść regulaminu i musi podać, który to jest punkt regulaminu. W ten sposób, chcąc nie chcąc, musiałby przynajmniej ten jeden punkt przeczytać
. Wszystko odbywało by się oczywiście automatycznie.
Pozdrawiam.
Użytkownik chcąc się zarejestrować w forumularzu znajduje treść regulaminu i musi podać, który to jest punkt regulaminu. W ten sposób, chcąc nie chcąc, musiałby przynajmniej ten jeden punkt przeczytać

Pozdrawiam.
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
nom bez kitu co trzecial osoba sie o to pyta i kazda mowi ze znalezc nie moze. Mozna jeszcze zalozyc taka grupe ktora bedzie to zwalczala poprzez jechanie kazdemu kto taki post wypusci
:D

"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
tak.... i beda musieli byc podobnej tepizny jak ci ktorzy zakladaja te posty.... bo madry glupiego nie przekrzyczy......
Prosze bez takich pomyslow.... bo sie komus naprawde spodoba i jeszcze bedzie pisal ze to szczytny cel....
Prosze bez takich pomyslow.... bo sie komus naprawde spodoba i jeszcze bedzie pisal ze to szczytny cel....
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
ehhh, a ja tam moge byc w takiej grupce... mysle ze znalazl by sie zaraz niezly team tych jadacych innym - przeciez to nasza cecha narodowa - dokopac drugiemu no nie?
tak powaznie; mozna by zaprogramowac jakies filtry ktore automatycznie odrzucaly by posty o tytule zawierajacym fraze "pierwsze moto" itp, do dzialu specjalnie w tym celu utworzonego o nazwie - zoltodzioby albo jakos podobnie

tak powaznie; mozna by zaprogramowac jakies filtry ktore automatycznie odrzucaly by posty o tytule zawierajacym fraze "pierwsze moto" itp, do dzialu specjalnie w tym celu utworzonego o nazwie - zoltodzioby albo jakos podobnie

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
tez jestem nowy i tez kiedys zadalem podobne pytanie, do tej pory myslalem ze te forum i ludzie tu sa spoko i zawsze sluza dobra rada, doswadczeniem i pomoca (w koncu po to sa fora). Jako nowy moge tez powiedziec ze jak sie nie ma pojacia o jakims temacie (po to sie pyta) bardzo ciezko jest kozystac z opcji szukaj i czytanie 1000 postow z ktorych 3 sa na temat bo reszta to wywody o "szukaju" i odsylanie do z dupy wzietego przyklejonego tematu w ktorym nic nie ma. Dlatego po przeczytaniu tego topicu stwierdzam ze losie z was i buraki. Od dzis przestaje tu zagladac, a jak juz zajrze to tylko po to zeby napisac komus "Wsadz se opcje szukaj w DUPE!!!! buraku"
dziekuje i dowidzenia.
dziekuje i dowidzenia.
-
mainzone - Świeżak
nie zgadzam sie z toba w pelnym tego slowa znaczeniu..... teraz ty zrobiles z siebie buraka....
my jezdzimy tylko tym, ktorzy pisza co na pierwsze moto, a ich temat powtarzal sie juz z 20 razy..... pomysl troche... po co pisac nowe tematy gdzie jest juz jede przyklejony i w nim mozna zadawac takie wlasnie pytania.......... a zwie sie "co na pierwsze moto" i jest w dziale motocykle na samej gorze... jak bys nie widzial. widze ze jestes biednym zakompleksionym chlop[akiem ktoremu koledzy w szkole nie daja spokoju, wchodzisz na forum piszesz iodiotyczny tekst robiacy z ciebie buraka i piszesz ze juz wiecej tu nie wejdziesz.....
nie mysl ze ktos bedzie za toba plakal..... idz i nie wracaj a jak chcesz kogos powyzywac to sprobuj do tych starszych i wiekszych kolegow co cie gnebia w szkole.....
takich jak ty sie okresla tak...... "mocny w gębie..."
Pozdrawiam i nabierz szacunku do innych.
my jezdzimy tylko tym, ktorzy pisza co na pierwsze moto, a ich temat powtarzal sie juz z 20 razy..... pomysl troche... po co pisac nowe tematy gdzie jest juz jede przyklejony i w nim mozna zadawac takie wlasnie pytania.......... a zwie sie "co na pierwsze moto" i jest w dziale motocykle na samej gorze... jak bys nie widzial. widze ze jestes biednym zakompleksionym chlop[akiem ktoremu koledzy w szkole nie daja spokoju, wchodzisz na forum piszesz iodiotyczny tekst robiacy z ciebie buraka i piszesz ze juz wiecej tu nie wejdziesz.....
nie mysl ze ktos bedzie za toba plakal..... idz i nie wracaj a jak chcesz kogos powyzywac to sprobuj do tych starszych i wiekszych kolegow co cie gnebia w szkole.....
takich jak ty sie okresla tak...... "mocny w gębie..."
Pozdrawiam i nabierz szacunku do innych.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
W szkole to ja gnebilem takich bolkow jak ty ktorzy przez pare sezonow dojerzdzali jakiegos komarka, a teraz uwazaja sie za jakas nieskonczona encyklopedie wiedzy o moto ale jedyne co powtafia napisac to "szukaj" albo "przylejony temat". Jak juz napisalem wczesniej przyklejony temat jest bez sensu bo nie ma tam odpowiedzi na 80% pytan ktore przewaznie chce sie zadac (sa wyjatki) dlatego zaklada sie nowe posty co na pierwsze moto. juz dawno zaczelo mnie wkurwiac kraktowanie takich ludzi przez niektorych z was. po co olac jak mozna wysmiac.... co nie?!
pozdrawiam i mam szacunek dla tych ktorzy na niego zasluguja.
pozdrawiam i mam szacunek dla tych ktorzy na niego zasluguja.
-
mainzone - Świeżak
sorki ale nie wszystkich zlewaja na tym forum.... mnie kiedys opier...... bo zzlozylem podobny temat do takiego ktory wczesniej byl...... wiem jak sie czujesz... posiedzisz na forum i zaczniesz sie tez po jakims czasie denerwowac ze pisza to juz poraz enty... ok jak czegos nie ma to bardzo prosze piszcie...ja czesciej pomagam niz krzycze...
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Dobra moze przesadzilem troche z tymi losiami i burakami(sorki ponioslo mnie) , ale zjawisko ktore opisalem w poscie wyzej jak najbardziej istanieje i irytuje. Szczegolenie ze naprawde czasami pytajacy moglby smialo napisac " Sam se sprawdz "szukaja" bo ja to zrobilem i nic tam nie bylo!!" Chyba ze text z szukajem przyklejany jest z automatu do kazdego topicu...?
Masz racje nie wystkich zlewacie, ale czytajac to naprawde nie wiem jakie macie kryteria do tego zeby kogos zlac albo mu pomuc? czasami ktos wyskoczy z pytaniem ktore nawet ja juz 500x widzialem i dostanie wyczerpujaca odpowiedz, a ten ktory wreszcie napisze cos nowego zostanie zlany...
Masz racje nie wystkich zlewacie, ale czytajac to naprawde nie wiem jakie macie kryteria do tego zeby kogos zlac albo mu pomuc? czasami ktos wyskoczy z pytaniem ktore nawet ja juz 500x widzialem i dostanie wyczerpujaca odpowiedz, a ten ktory wreszcie napisze cos nowego zostanie zlany...
-
mainzone - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości