ścigacz palacy do 6l/100km
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ścigacz palacy do 6l/100km
Koledzy prosze was o pomoc
Chce kupić szybki motorek w cenie do 7000zl
ale nie moze palic wiecej niz 5/6l
Prosze Was o pomoc
Chce kupić szybki motorek w cenie do 7000zl
ale nie moze palic wiecej niz 5/6l
Prosze Was o pomoc
szukam ścidacza spalanie do 6l /100km cena do 7000zl
- chudson1
- Świeżak
chudson1, nie ma to sensu. Polecił bym Bandita, mi pali do 6l/100km ale w porównaniu z serwisem np. FZ1 który załóżmy pali 7l/100km wychodzi na to samo jak nie lepiej na korzyść FZ1.
Koszty utrzymania motocykla w dobrym stanie są duże, a zwłaszcza gdy chcesz kupić sprzęt za 7 koła w który nikt nie zainwestował. Olej, świece, zawory, gaźniki, łańcuch, opony.... . A ubrania ?
Policz sobie ile wychodzi roczne utrzymanie na 10 000km. Ilość paliwa to jakieś 1/10 z Twoich trosk.
Osobiście na paliwo, serwis i części wydałem więcej niż na sam motocykl.
Koszty utrzymania motocykla w dobrym stanie są duże, a zwłaszcza gdy chcesz kupić sprzęt za 7 koła w który nikt nie zainwestował. Olej, świece, zawory, gaźniki, łańcuch, opony.... . A ubrania ?
Policz sobie ile wychodzi roczne utrzymanie na 10 000km. Ilość paliwa to jakieś 1/10 z Twoich trosk.
Osobiście na paliwo, serwis i części wydałem więcej niż na sam motocykl.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
4 złote w tą czy tamtą nie gra różnicy skoro chce się jeździć dopracowanym moto. Spalanie również zależy od Twojego stylu jazdy. Oczywiście jeśli kiedykolwiek jeździłeś, bo pytanie o porade motocykla w kwestii spalania jest nieco dziwne.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
nie znajdziesz tak oszczednego motocyklu w klasie od 500cm,
jak koledzy wyżej, zastanów się czy oszczędności rzędu 2 litrow są warte.
jak koledzy wyżej, zastanów się czy oszczędności rzędu 2 litrow są warte.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
Mysle ze CB500 nie powinno przekroczyc twoich wymagan co do spalania. Chociaz dla mnie, 6, czy 9 litrow nie robi roznicy, jesli mam miec pod zadkiem 40 koni wiecej
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
no tez uwazam ze 250 "ścigacz" to maks zeby spalanie sie miescilo w tych granicach,a co do skuterów na LPG to fajny pomysl,oby tylko nie przyszedl do Polski ;p tak jak kwadratowe żolte arbuzy przez nich wymyslone po 100 $ za sztuke
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Ymm, GSka jak i cebulka maja to do siebie (nawet samochody w zaleznosci od wlascicieli pala róznie +/- 2-3l), że ich spalanie zależy przede wszystkim od stylu Twojej jazdy. Co za róznica czy spalanie bedziesz miał rzędu 5l (marzenia) skoro serwisowanie np. bedzie co 5k km i juz po twojej oszczednosci
Powodzenia w poszukiwaniu zapalniczki
Powodzenia w poszukiwaniu zapalniczki
garaż jednak sie w życiu może przydać...
-
paleniezabija - Świeżak
ja jezdze swoja FZR600 dosc agresywnie (kiedy trzeba), ale nie sportowo i pali mi ok 5-5,5l
i to nie sa wogole rzadne bajki
widac da sie osiagnac male spalanie w tej klasie
i to nie sa wogole rzadne bajki
widac da sie osiagnac male spalanie w tej klasie
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
honda CBR 600 f2 przy jezdzie ponizej 7000 r.p.m. pali okolo 5,8l/100. Nie mniej jednak kosztuje dosc sporo i nie wiem czy uda ci sie wyhaczyc jakis dobry egzemplarz w tej cenie, a po drugie jej utrzymanie jest stosunkowo drogie.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości