po dlugi zmaganiach i waszych kometazach posluchalem sie was
• Strona 1 z 2 • 1, 2
po dlugi zmaganiach i waszych kometazach posluchalem sie was
czesc jak to wszystko pisalm to silnik wlasnie tiuningowali mi mechanicy i zadzwonilem donich i powiedzialem ze rezygnuje z tych 287!!! gdybym zadzwonil 1 dzien puzniej to niemial bym wyjszcia lecz jescze nic przynim niezrobili bo polerowali cylindry, dekle itd. i kazelem im go dokrecic do 230!!! powiedzieli mi ze dobrze ze tak robie!!! bo niechcieli patrzec jak ja nim bym jezdzil!!! ze przy takiej mocy motor jest prawie nie do opanowania!!! dziki za wszystkie kometaze a to jest prawda tylko jak motor bendzie zlozony na cacy to pokaze wykresy ale nie z 287 tylko z 230!!! bo przeciez niebende nim jezdzil tylko po stanach lecz zabieram go do polski!!! pozdrawiam wszystkich!!! a szczeze niektuzy zachowujecie sie zalosnie!!! jak sie ma pieniodze to wszystko jest mozliwe!!! to jest muj pierwszy motor!!! zawsze mazylem o wspanialym motoze dlatego zrobie wszystko zeby byl zajebisty!!!!!!!!!! pozdrawiam
- jony_honda954
- Świeżak
niewiem czy bajeczki okaze sie jak zrobie test na hamowni!!!
Pazur napisał(a):takie bajeczki to my Wam a nie Wy nam
wtedy zobaczymy czy bajeczki czy nie jak zobaczymy wykresy z chamowni dobrze!!!!!!!!!!! wtedy bendziesz mugl mi powiedziec czy to so bajeczki!!!!
- jony_honda954
- Świeżak
tak jest - ty pokażesz nam wykresy z hamowni, a my wtedy zobaczymy czy to bajeczki czy nie bajeczki, dobrze ?
A jaki warsztat Ci to robił ? I jaki koszt przeróbki? Co zmieniali? Na jakim oleju teraz będziesz jeździł i jakie paliwo lał ?
A jaki warsztat Ci to robił ? I jaki koszt przeróbki? Co zmieniali? Na jakim oleju teraz będziesz jeździł i jakie paliwo lał ?
-
Pazur - VIP Åšcigacz.pl
Re: niewiem czy bajeczki okaze sie jak zrobie test na hamown
jony_honda954 napisał(a):Pazur napisał(a):takie bajeczki to my Wam a nie Wy nam
wtedy zobaczymy czy bajeczki czy nie jak zobaczymy wykresy z chamowni dobrze!!!!!!!!!!! wtedy bendziesz mugl mi powiedziec czy to so bajeczki!!!!
jony_ - wiesz co...do ktorej klasy zdales? z wypowiedzi wynika ze gimnazjum gora...
Dobra, przyjacielska rada - dla Twojego dobra - Wiesz co - badz powazniejszy, bo ta checia plytkiego szpanowania sie osmieszasz po prostu.......[/list]
1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

-
xatt - Świeżak
chlopie co ty za glupoty pierniczysz wlasnie kupilem sobie honde 954 i niewiem co trzeba zrobic aby ona mial 230 a co muwioc 287 jak napisales wczesniej!!! yhhhh
Pozdrawiam wszystkich z lomzy Mitla, studenta, Ziutka, Malego, Fazera i chlopakuw z badboyz i oczywiscie ostroleka tim!!! pozdrowienia sa od mojej siostry eweliny i Jonathana jej brata!!! trzmajta sie hlopy!!! hehehe
a ty malolat niewymyslaj takich glupot bo i tak ci w to nikt nieuwiezy !!!
Pozdrawiam wszystkich z lomzy Mitla, studenta, Ziutka, Malego, Fazera i chlopakuw z badboyz i oczywiscie ostroleka tim!!! pozdrowienia sa od mojej siostry eweliny i Jonathana jej brata!!! trzmajta sie hlopy!!! hehehe
a ty malolat niewymyslaj takich glupot bo i tak ci w to nikt nieuwiezy !!!
hehehehe zyj chwilo puki jest czas!!!!!
- Jonathan_Lomza
- Świeżak
Hoffman napisał(a):jony_honda954 zmieniles nick na Jonathan_Lomza? Oba hopacy tak samo piszo.
nie kolego ja jestem z lomzy a ten typ niewiem skond jest ale jest dowciapny strasznie!!! ja pisze bez polskich znakuw a ten typ to jakis chyba gnojek bo zdania poprawnie nie umie napisac litery zjada i wogle fiec hoffman pomyliles sie ale to nic...
- Jonathan_Lomza
- Świeżak
Hoffman napisał(a):jony_honda954 zmieniles nick na Jonathan_Lomza? Oba hopacy tak samo piszo.
nie kolego ja jestem z lomzy a ten typ niewiem skond jest ale jest dowciapny strasznie!!! ja pisze bez polskich znakuw a ten typ to jakis chyba gnojek bo zdania poprawnie nie umie napisac litery zjada i wogle fiec hoffman pomyliles sie ale to nic...
- Jonathan_Lomza
- Świeżak
Taak sobie czytam i dawno sie tak nie usmialem. Ja bym zaproponowal jakies dyktando dla jony_honda954,zanim nas tym ''wykrezem z chamuwni polorzy na plecy'' W kazdym badz razie zycze szerokiej i bezpiecznej drogi specially for you Jony.
- POLSKI
- Świeżak
ty sorki ale nie jestem zadnym pojebem no hyba ze muwicie o tym typie jony_honda954 to sie zgodze lecz ja niemam w kompie polskiego slownika tylko angelski 2 miechy temu przyjechalem do stanuw i kupilem laptopa z angelskim slownikem bo tu polskich niema ale zaraz musicie wszystkim ublizac!!!
- Jonathan_Lomza
- Świeżak
hefron nie zycze zeby ktos mowil ze w stanach sa sami pojeby bo sam w stanach mieszkam i za pojeba sie nie uwazam a w polsce jest duzo pojebow tez a co do bledow ortograficznych czasami ludzie mieszkajacy za granica przestaja czytac i pisac po polsku i tu sie wlasnie biora bledy trzeba poprostu praktyki tak jak wszystko sie robi w zyciu np. jazda na moto.
- gixxer
- Świeżak
evil napisał(a):Pazur napisał(a):Polacy w stanach potrafiąpoprawnie pisać.
Jeśli zna język polski, to powinien również pisać po polski, a nie odwalać jakąś ściemę.
Przem, Ty siem nie snasz... jak moja trafil na Greenpoint to już minela big time, whole dwa miesiac. so, to jest reason, że me zapomnial, jak po polski umieć.
ktos have any problem? :twisted:![]()
So, Ty sadzic ze jak sie nie speaking po polski to you can zapomniec jak to robic? ktos może think that ja być oszust ale ja really mieszkac w USA i nie pamietac jak Polsk wygladac i speaking. Really...
-
Pazur - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości