Najlepsza 600tka...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Najlepsza 600tka...
Witam. Co prawda nie mam prawa jazdy i nawet nie moge miec bo mam 16 lat
ale od zawsze interesuje sie ścigaczami. Chciałbym poznać wasze typy na najlepsze motocykle w klasie 600 i 1000 (ja uwazam ze chyba yamahy).
Z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
BaQs

Z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
BaQs
- BaQs
- Świeżak
Terror to było jakoś tak, że w moto gp w jednej klasie mogą startować 4cylindrowe 600 i 2 cylindrowe 750 a Daytona 675 jest 3 cylindrowcem i też miała się łapać do tej klasy... a ta klasa się oficjalnie zwała chyba 600, ale mogę siś mylić 

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Może sprostuje bo jak ktoś zacznie Twoje teorie powtarzac to matko buzka czesto chora nie pomoże. Nie w motoGP bo tam jest sztywny regulamin, ktry dopuszcza tylko jedną pojemność, choćby uzyskaną z 12 zylindrów. W klasie Superbike jest tak (właściwie było) że dopuszczone były 4 cylindrowe 750 i 2 cylindrowe 1000 i jeszcze 3 cylindrowe 900. W klasie supersport (to klasa w której jeździ nowa Daytona) sa 4 cyl. 600, 2 cyl 750 i właśnie..Triumph chce naciskać władze WSBK by stworzyć dodatkową możliwość startów na Daytonie jako, że ma 675cm ale tylko 3 cylindry, taki pośredniak. na razie jestesmy jedynym poza Wielką brytanią, krajem który dopuszcza do klasy mistrzowskiej nową Daytone....ale to naprawde zajebisty motocykl.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco... bzur to tam było chyba tyle, że klasy pomyliłem, a w zasadzie nie znam, bo się tym nie interesuje
ale później sam napisałeś że jest 600 4gary i 750 2 gary oraz daytona 675 3garowa chce się wcisnąć do tej klasy
a ta klasa nie nazywa się dokładnie supersport 600 właśnie?
PS. Jeśli o tego typu sporty motocyklowe chodzi to ja jestem straaaszny laik więc proszę o wyrozumiałość

PS. Jeśli o tego typu sporty motocyklowe chodzi to ja jestem straaaszny laik więc proszę o wyrozumiałość

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
bunny skoro jestes laik i sie nieznasz to po **** zabierasz glos w dyskusji?? tego nie rozumiem skoro sie nieznam na czyms to sie nie wypowiadam logiczne chyba nie ! tylko zamet wprowadzasz
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości