Dzieki Wszystkim za pomoc w wyborze, DZIS KUPILEM MOTO :)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no to teraz siadać
i tesotwac moto i smigać na 1kole
hehehe
a strojik dobry
nie powiem aż jak myśle że też będę tyle musiał dać to mi się odechciewa
ale czego się nie robi dla bezpieczeństwa na moto jesli się kocha motocykle
mysle ze za poł roku zobaczymy się na trasie na jakiś zlot bo 50km od siebie tylko mieszkamy
to przelotem na słowacje czy gdzieś
siÄ™ spotkamy
a jak narazie to musze czekać na prawko bo własnie zaczołem
a potem tylko dostane do rączki i moto jade kupić a to już koniec sezonu będzie
pozdrawiam

mysle ze za poł roku zobaczymy się na trasie na jakiś zlot bo 50km od siebie tylko mieszkamy

a jak narazie to musze czekać na prawko bo własnie zaczołem

pozdrawiam

- Lucek
- Świeżak
Heheh...Gratulacje;)
Zaje*** maszyna, chociaż gustuje w Suzukach...ale masz dobrze...Ty kupiłeś moto a ja swoję NSR'ke sprzedałem w zeszłą sobote:)))...Odłożone 6 patoli+5 za NSR'ke czyli nie jest źle. Chociaż i tak czekam do następnego sezonu i kupie GSR'a -nie mylić z GSX-R'em:)))...Za chiny ludowe sie nie wyrobie na maszynke+plus cały osprzęt, a maży mi sie jeszcze pełen wydech DEVIL...echh....może mi ktos pożyczy 10 koła??:))
Pozdrawiam i miłego sezonu
Pozdrawiam i miłego sezonu
- Suzuki GSR-600
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
dobrego sprzęta zakupiłeś posłuży Ci dobrze jezdze takim samym tylko srebrno czarna trocha ją po zmieniałem;) zmień kierunki przedwszytkim i jaks szybe MRA warto zainwestować w crashpady no i amortyzator sketu bez tego nie ma dobrej zabawy na jednym kole..
crash pady tanie około 250zł ale jak nie masz AC bardzo przydatne
hehe pozdrawiam

nx 650
-
kamell - Świeżak
ładny sprzęt - no i Honda
, gratulujÄ™!
- co do ubrań to ze spokojnym sumieniem polecam AXO, za niecałe 800 (w Waw) nabyłem w tym sezonie kurtkę i mógłbym o doskonałości jej nawijać i nawijać...
Axo - gorÄ…co polecam
Natomiast co do kasków to zobacz sobie Shark, naprawdę jakość super cena przeciętna!

- co do ubrań to ze spokojnym sumieniem polecam AXO, za niecałe 800 (w Waw) nabyłem w tym sezonie kurtkę i mógłbym o doskonałości jej nawijać i nawijać...
Axo - gorÄ…co polecam
Natomiast co do kasków to zobacz sobie Shark, naprawdę jakość super cena przeciętna!
D675, TT600, RSV1000R, WSK
-
TomJonez - Świeżak
Re: Dzieki Wszystkim za pomoc w wyborze, DZIS KUPILEM MOTO :
[quote="ziarek"]Witajcie
Przez dlugi czas szukalem moto, pytalem Was o rady oraz informacje na temat roznych motocykli. Zdecydowalem sie w koncu na CBR F4.
Jest to moje pierwsze moto, mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl
Super i taki sam żóóóóóóóóóóóóółty jak mój
Przez dlugi czas szukalem moto, pytalem Was o rady oraz informacje na temat roznych motocykli. Zdecydowalem sie w koncu na CBR F4.
Jest to moje pierwsze moto, mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl

Super i taki sam żóóóóóóóóóóóóółty jak mój

CBR 900 RR
- cebrzyk
- Świeżak
hmm poszukaj na allegro ale pamiętaj że to twoje pierwsze moto więc i ryzyko wywrotki więkrze a przy glebie każda złotówka zainwestowana w dobrt kask buty kurtke sie zwróci jak chcesz to moge ci załatwić coś w holandii tu za 500-600 eur można sie sensownie ubrać moge ci przesłać fotki pozdr. jak coś to gg.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości