Pytanie o kawasaki er 5
• Strona 1 z 1
Pytanie o kawasaki er 5
Witam, czy ktoś zna dokładne dane esploatacyjne Kawasaki ER 5, szczególni chodzi mi o rodzaj i ilość oleju w przednim zawieszeniu.
Ponieważ jestem posiadaczem tego motocykla od kiliku dni i de fakto jest to mój pierwszy japoniec byłbym wdzięczny za uwagi dotyczące tego motocykla. Na co zwracac uwage, co kiedy kontrolowac.
Pozdrawiam Chopin
Ponieważ jestem posiadaczem tego motocykla od kiliku dni i de fakto jest to mój pierwszy japoniec byłbym wdzięczny za uwagi dotyczące tego motocykla. Na co zwracac uwage, co kiedy kontrolowac.
Pozdrawiam Chopin
- Chopin
- Świeżak
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Jak już wymienisz olej w zawieszeniu to przyjrzyj sie dokładnie mocowaniu silnika do ramy z prawej strony. Miałem sztukę z 99 roku i tam właśnie najczęściej pękała rama, w moim przypadku rama była wymieniana dwa razy, mam nadzieje że będziesz miał więcej szczęścia 

Jestem złodziejem kradne samochody
Jestem złodziejem samochodowym
Podziwiam tylko motocykle
Bo motocykle one są niezwykłe...
Kradne uczucia i emocje
Które zamieniam w lokomocje...
Jestem złodziejem samochodowym
Podziwiam tylko motocykle
Bo motocykle one są niezwykłe...
Kradne uczucia i emocje
Które zamieniam w lokomocje...
-
swider - Świeżak
tak na marginesie to mnie właśnie w kawasaki rozbraja, pękająca rama, w nowych vulcanach jakiś problem z głowicami...kurde , kawy to tylko ładne chyba są. a co do tych ram to myślałem że tylko w ninjach pękają nie myślałem że w erykach też
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości