co sÄ…dzicie o yamaha r6 50 th 2006r
• Strona 1 z 1
co sÄ…dzicie o yamaha r6 50 th 2006r
Witam
Nie znalazłem podobnego tematu.
Co sÄ…dzicie o yamaha r6 50 th?
Dzięki za odpowiedzi
POZDRAWIAM
Nie znalazłem podobnego tematu.
Co sÄ…dzicie o yamaha r6 50 th?
Dzięki za odpowiedzi
POZDRAWIAM
- Lukaszrr
- Świeżak
Ja sądze ze jest bardzo fajna,a co gorsze... nie stać mnie na nią...
Ogólnie wersje jubileuszowe,czy to r6 rossi ,czy tam Cbr erion racing,wyrózniaja sie z tłumu.
Jeden na to zwraca uwage a inny nie,tak samo przy ewentualnej sprzedazy.. ktos moze dac kilka tys.wiecej aby wlasnie nabyc taka a nie inna wersje,a inny przyjdzie,popatrzy i powie ze po dzwonie bo malowane

Ogólnie wersje jubileuszowe,czy to r6 rossi ,czy tam Cbr erion racing,wyrózniaja sie z tłumu.
Jeden na to zwraca uwage a inny nie,tak samo przy ewentualnej sprzedazy.. ktos moze dac kilka tys.wiecej aby wlasnie nabyc taka a nie inna wersje,a inny przyjdzie,popatrzy i powie ze po dzwonie bo malowane

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Niestety nie podobają mi sie ostatnie wersje R6. Tył tak ucieli że chyba niedługo nie bedą wcale monotwać siedzeń w sportach, tłumik wygląda tak jakby kompletnie gdzieś go znaleźli lub poszukali na składzie z termosami.
A owiewki - jakby im zabrakło plastiku i musieli go ciągnąć od owiewki pod motocykl, przy czarnym malowaniu jeszcze ujdzie, wybral bym cbr600rr ad 2007. Pozdro
A owiewki - jakby im zabrakło plastiku i musieli go ciągnąć od owiewki pod motocykl, przy czarnym malowaniu jeszcze ujdzie, wybral bym cbr600rr ad 2007. Pozdro
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Niektórzy zarzucają r6 ze jest mała ale jak patrze na wymiary to mało sie różnią od r1 np wyskokość: r1(1,110mm) R6 (1,100mm).
Czy r6 jest mała? czy to tylko wścibskie komentarze Jak uważacie?
Moim zdaniem mało wymiarami odchodzi od innych 600.
Czy r6 jest mała? czy to tylko wścibskie komentarze Jak uważacie?
Moim zdaniem mało wymiarami odchodzi od innych 600.
- Lukaszrr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości