Doradźcie czy warto brać tę maszynę?
• Strona 1 z 1
Doradźcie czy warto brać tę maszynę?
Witam.
Właśnie sprzedałem moje poprzednie moto i mam zamiar kupić coś nowego.
I moje pytanie czy warto za takie pieniÄ…dze?
Jest to Yamaha XT600K (wersja tylko z kopkÄ…) z 91r.
Przejechane między 20-30tys. Km.
Posiada cały wydech sebringa, tylni amor sportowy, rozpórka na przednim zawieszeniu hand bary, osłona tarczy, kierownica wzmocniona z rozpórką, nowe opony, kostki, nowy olej, filtry itd.
Do rej. w Polsce.
Cena: 5.500zł
Fotek nie posiadam.
Na co zwracać uwagę przy zakupie? Co może się psuć?
ProszÄ™ o opinie i wszelkie porady.
Właśnie sprzedałem moje poprzednie moto i mam zamiar kupić coś nowego.
I moje pytanie czy warto za takie pieniÄ…dze?
Jest to Yamaha XT600K (wersja tylko z kopkÄ…) z 91r.
Posiada cały wydech sebringa, tylni amor sportowy, rozpórka na przednim zawieszeniu hand bary, osłona tarczy, kierownica wzmocniona z rozpórką, nowe opony, kostki, nowy olej, filtry itd.
Do rej. w Polsce.
Cena: 5.500zł
Fotek nie posiadam.
Na co zwracać uwagę przy zakupie? Co może się psuć?
ProszÄ™ o opinie i wszelkie porady.
-
Piotrek.K. - Świeżak
Re: Doradźcie czy warto brać tę maszynę?
Piotrek.K. napisał(a): z 91r.
to daje ok. 1500 km rocznie. znasz tego sprzedawcÄ™? bo przebieg jest ewidentnie falszywy. na swoim skuterze wyjezdzam wiecej

-
harry89 - Bywalec
Tak, znam, to mój kolega.
Co do przebiegu to sam nie wiem.
Ja się boję czy to się sypać nie zacznie (w końcu to 91r.) i czy aby na pewno warto za te pieniądze?
EDIT: Ta xt ma najechane 48tys. jak by co...
Co do przebiegu to sam nie wiem.
Ja się boję czy to się sypać nie zacznie (w końcu to 91r.) i czy aby na pewno warto za te pieniądze?
EDIT: Ta xt ma najechane 48tys. jak by co...
-
Piotrek.K. - Świeżak
mysle ze mozesz sie liczyc z tym ze bedziesz musial sporo wlozyc jeszcze aby pomykac w spokoju......jak to twoj kolega to daj mu 1000 kaucji i sprawdz moto w terenie i zajedz do jakiegos servisu niech sie wypowiedza ,zmierzą cisnienie w cylindrze,sprawdzą amorki,zębatki i jakosc oleju....moim zdaniem to wygorowana cena za takie moto ....Piotrek.K. napisał(a):Proszę o szybkie odpowiedzi.
- Załączniki
-
- P5050099.JPG (156.84 KiB) PrzeglÄ…dane 2689 razy
Do pełna i na plażę.CZADU!!!
-
sieniol - Świeżak
myśle ze powinienes wynegocjowac ponizej 4,5 tys zalezy jaki stan moto....im mniej zaplacisz tym wiecej przy nim zrobisz bo wiecej kaski ci zostanie...Piotrek.K. napisał(a):A to jaką cenę sugerujecie?
- Załączniki
-
- P5050102.JPG (137.15 KiB) PrzeglÄ…dane 2634 razy
-
sieniol - Świeżak
sieniol co toba kieruje,ze umieszczasz te fotki? Zlosliwosc ? Niektorzy nie maja super szybkiego lacza a te zdjecia skutecznie opozniaja otwieranie strony. Jest temat "pokarzcie czym jeździcie" i tam możesz dac upust swojemu ekshibicjonizmowi motocyklowemu. A jak ci to malo polecam fotka.pl
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
oki sorki za zamulanie ...pozdrojanuszrosa napisał(a):sieniol co toba kieruje,ze umieszczasz te fotki? Zlosliwosc ? Niektorzy nie maja super szybkiego lacza a te zdjecia skutecznie opozniaja otwieranie strony. Jest temat "pokarzcie czym jeździcie" i tam możesz dac upust swojemu ekshibicjonizmowi motocyklowemu. A jak ci to malo polecam fotka.pl
-
sieniol - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości