dziwne ranty opon
• Strona 1 z 1
dziwne ranty opon
Witam. Mam zamiar kupić horneta. Maszyna ma ranty opon jakies dziwne. Jakby taka szczota. Rozwarstwiona czy moze roztopiona guma. Mi to sie kojarzy z ostrym chłostaniem po torze i tym ze sa juz zuzyte, natomiast sprzedajacy twierdzi ze to sa specjalne opony na tor z chropowatym rantem... Jak to jest naprawde?
-
sooshe - Świeżak
hahaha:D
torówki się kupuje, bo są tańsze, a jak ktoś jeździ po mieście etc, to 'ranty' opon i tak mu nie są 'potrzebne' bo nigdy w takim pochyleniu nie pojedzie.
dam przykład opony rosiboja, bo gdzieś niedawno znalazłem
http://c.wrzuta.pl/wi5830/c36d11ba001b0 ... 04c/oponka tak wygląda opona, która jest zamknięta i była latana po torze. (na ulicy ciężko takie coś zrobić)
torówki się kupuje, bo są tańsze, a jak ktoś jeździ po mieście etc, to 'ranty' opon i tak mu nie są 'potrzebne' bo nigdy w takim pochyleniu nie pojedzie.
dam przykład opony rosiboja, bo gdzieś niedawno znalazłem
http://c.wrzuta.pl/wi5830/c36d11ba001b0 ... 04c/oponka tak wygląda opona, która jest zamknięta i była latana po torze. (na ulicy ciężko takie coś zrobić)
- Kaai
- Mieszkaniec forum
nooo wlasnie cos w tym stylu!! Tyko one sa chyba jeszcze stare bo spekane te ranty!! I gosciu mowi ze takie opony MOZNA KUPIC NOWE!! W sensie ze srodek ok a ranty takie wlasnie zhardcorowione!! Czaicie? Nowe takie - przeznaczone one sa na tor z tymi rantami!! hahahaha
Możesz nie krzyczeć? // boshi
Możesz nie krzyczeć? // boshi
-
sooshe - Świeżak
SkoQ napisał(a):Teraz to jest śmieszne, i kpisz z gościa, a jeszcze dziś rano byłeś w stanie w to uwierzyć.
Czytaj ze zrozumieniem człowieku. Jak nie umiesz cofnij sie do szkoły podstawowej. Przeczytaj moj pierwszy post.
Nie znam sie a stwierdzilem ze moto bylo chlostane po torze. To jest smieszne ze ktos ci wciska ze takie nowe opony mozna kupic. Ale ty widze wyzsze sfery i nigdy sie nie mylisz. Nastepnym razem niech kazdy jak bedzie mial pytanie wali do ciebie na priva.
-
sooshe - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości