Co lepsze,Zx6r 2007 czy R62007?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co lepsze,Zx6r 2007 czy R62007?
Witam! Przymierzam sie do kupna jednego z tych motorow ,ale nie wiem ktory wybrac
.Prosze o opinie od osob ,ktore mialy do czynienia z wyzej wymienionymi bestiami i podzielenie sie istotnymi informacjami 

- pawlos
- Świeżak
zetknalem sie z nowa r6 i powiem tylko tyle ze jest bardzo mala i zwarta.... ja mam 188cm i chyba jestem na nia za duzy..
;) niestety moge tylko powiedziec o wielkosci bo nie mialem przyjemnosci sie nia przejechac... 

bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
pawlos to zalerzy z jakiego motocykla masz rame.jak masz rame od r6 to motor do niej kup r6 a jak masz rame zx6r to kup motor do zx6r.proste jak drut.
a tak na marginesie to ja bym wybral r6 a tak na jeszcze jednym marginesie to bym sie na twoim miejscu przywital w dziale emigranci
pozdrawiam
a tak na marginesie to ja bym wybral r6 a tak na jeszcze jednym marginesie to bym sie na twoim miejscu przywital w dziale emigranci

pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
johnmichael napisał(a):pawlos to zalerzy z jakiego motocykla masz rame.jak masz rame od r6 to motor do niej kup r6 a jak masz rame zx6r to kup motor do zx6r.proste jak drut.
pozdrawiam
On nie ma ramy, tylko chce kupic caly motocykl , a nie zlozyc 1 z 12 ... powypadkowych ...
Jesli zalezy ci bardziej na cenie to bierz zxr ... bo jest tanszy (chyba nawet najtanszy w swojej klasie) co do osoiagow to roznic wielkich nie ma .
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
bmroczyk napisał(a):johnmichael napisał(a):pawlos to zalerzy z jakiego motocykla masz rame.jak masz rame od r6 to motor do niej kup r6 a jak masz rame zx6r to kup motor do zx6r.proste jak drut.
pozdrawiam
On nie ma ramy, tylko chce kupic caly motocykl , a nie zlozyc 1 z 12 ... powypadkowych ...
Jesli zalezy ci bardziej na cenie to bierz zxr ... bo jest tanszy (chyba nawet najtanszy w swojej klasie) co do osoiagow to roznic wielkich nie ma .
sorki ale ja to zrozumialem ze chodzi o motor jako jednostka napedowa anie jako motocykl tzn wtedy z ta rama i wogole. a swoja droga mi sie bardziej podoba zx ale nie znam sie bardzo na tym wiec ci duzo nie podpowiem
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
wtrace sie.... nie jezdzilem ani na jednym ani na drugim.... ale po przysiadkach (m.in. na expo) to zastanawialem sie po co w kawie jest wogole szybka... gdzies daleko na dole nie wiadomo co ma "oslaniac" przed pedem powietrza... r6 jest jeszcze bardziej zwarta i mala ale jakos lepiej mi sie na niej siedzialo.... a tak ogolnie to fajniejsza daytona, albo cbr
-
kravec - Administrator
powiem tak. Moze i R6r jest sprawdzona na maxa i zajebista. Ale cena troche zabija. Szczegolnei ze NOWA zx6r W PROMOCJI (10 motocykli w polsce.... no juz 9 na pewno
) kosztuje 34900 BRUTTO!!!!!! A poza tym kawasaki na bank musialo wypsucic cos dobrego. Widac po AMA. Ja kupilem. I jutro odbieram moja zx6. Szkod ze w polsce w prasie i w ogole w mediach NIE BYLO NAWET TESTU tego motocykla.

- hatysz
- Świeżak
A ten zaś swoje o zx6 ze pozycja wygodniejsza niż w r6 itp. itd. Ale żeś się czepił ja bym wybrał r6 jak dla mnie milion razy ładniejsza od kawy, a i w świecie sportu Kawasaki zamyka stawkę. Jeśli masz nie więcej niż 185cm wzrostu to R6 jest dla ciebie, tak jak eneasz pisał idź do sklepu (bez wyciągu z banku co ich obchodzi ile masz na koncie) i powiedz ze chcesz się przejechać (potrzebujesz prawko i kartę debetowa albo kredytowa) i zabukują ci na jakiś termin pokręcisz się po mieście i zdecydujesz. Pozdrawiam (ciebie maniaku zx6r też)
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
ty enaeasz jestes za wielki( za dlugi) na wiekszosc 600 chyba.tak mowisz jak by przed twoim trzeba byo by bic poklony bo jest taki supe, a z tego co ja wiem to tak nie jest.tez bym wolal r6.a juz najbardziej to gsx-r bo najlepiej w testach wypada.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
ja wiem że o gustach sie nie dyskutuje........ale napisze zeby nie było ze wszyscy wolą R6.........Już nei mogę o tym, motocyklu słuchac jaki on wspaniały..Nic w nim nie widze ładnego-jest taki sam jak był.......jego wygląd jest monotonny....to samo powiem o GSXR.......ma tylko ładny tyłek i ten obrzydliwy niebieski, pedalski kolor...Hondy też chyba nigdy nie kupie - a jak ktoś pisze ze honda to honda i dlatego jest najlepsza, to aż mi sie w żołądku przewraca..Kawa jak dla mnie robi najładneijsze motocykle sportowe i to nie od dzisiaj....I najważniejsze --- jak to różnica dla zwyklego zjadacza chleba ze ten a nie inny ma 3km więcej i 2 kilo mniej-kabaret.
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
bartman a nie widziales gsxr-a w innym kolorze?ja widzialem na przyklad cala czarna matowa.wygladal swietnie.pedalskie czy nie i tak mi bardziej podchodzi nie zielone
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Czyli wedÅ‚ug ciebie yamaha robi ten sam motocykl od 1998r i nic w nim nie zmieniÅ‚a inni tez nic nie robiÄ… tylko kawa siÄ™ stara zmienia cos ogólnie ewoluuje do przodu, do tego piszesz że o gustach siÄ™ nie rozmawia i dodajesz że „obrzydliwy niebieski, pedalski kolor” sam sobie zaprzeczasz.
"owszem czarno pomaranczowe sÄ… spoko" gdzie ty widzisz pomaranczowy w gsx-r chyba cos masz nietak z oczami (dodam ze rozmawiamy o 600ccm)
"owszem czarno pomaranczowe sÄ… spoko" gdzie ty widzisz pomaranczowy w gsx-r chyba cos masz nietak z oczami (dodam ze rozmawiamy o 600ccm)
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
oddaje tylko swoją osobistą opinie...wszykie motocykle sa fajne...każdy am swój urok - ja temu wogole nie zaprzeczam....oczywiście ze sie zmieniaja, nic tak szybko nie ewoluje jak sportowe moto... ale jakoś dla mnie te zmiany(z roku na rok) są takie skromne szczególnie wizualne. patrząc na przestrzenei 10 lat wiadomo ze zmiana jest ogromna... dla mnie z obserwacji wynika ze klasa 600 to w wiekszosci motoydkle r6 cbr i gsxr....kawasaki jeździ najmniej, co po prostu czyni go zadziej ogladanym, wolniej sie nudzi....jest ciekawszy. Skośne światła (R6, CBR) - nie wiem, może taka moda, ale naprawde stęskniłem sie za czymś innym. Przod GSXR wogóle do mnei nie przemawia. Kawa też ma troszke skośne, ale jakies takie większe-jakoś bardziej mi sie podobają..Tył wszystkich motocylkli SS jest fajny oprócz (jak dla mnei) CBR - ten pojedyńczy wydech jest po prostu beznadziejny, chcieli coś pokazac i wogóle im to nie wyszło..
NIkogo nie chce urazić swoimi wypowiedziami, w każdej z nich dodaje ze jest to moja opinia....opinia z która nikt nie musi sie zgadzac.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem swoim niewyparzonym językiem
pozdrawiam wszystkich
NIkogo nie chce urazić swoimi wypowiedziami, w każdej z nich dodaje ze jest to moja opinia....opinia z która nikt nie musi sie zgadzac.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem swoim niewyparzonym językiem

pozdrawiam wszystkich

- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
witaj
tak szczerze to nie miałem doczynienia z tymi motorami ale dużo czytałem na ich temat bo mnie bardzo interesuje i ja bym nie polecał kawasaki bo ponoć psuja się dość szybko skrzynie biegów !!! ja bym wybrał R6:):):)
tak szczerze to nie miałem doczynienia z tymi motorami ale dużo czytałem na ich temat bo mnie bardzo interesuje i ja bym nie polecał kawasaki bo ponoć psuja się dość szybko skrzynie biegów !!! ja bym wybrał R6:):):)
R.A.M.O.N.E.S - We`re a Happy Family | www.ulicznik.net - najlepsze internetowe radio z muzykÄ… punk`owÄ… !!!
-
Majkel_007 - Świeżak
-
R1 - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości