KOLOROWE GADZETY
• Strona 1 z 1
KOLOROWE GADZETY
CHCIAŁ BYM POZNAĆ WASZE ZDANIE NA TEMAT KOLOROWYCH GADŻETÓW NA MOTOCYKLU.
MIANOWICIE CHODZI MI O KOLOROWE MANETKI, CRASH PADY, KLAMKI ITP.
A MÓJ PROBLEM WYNIKA Z TEGO, ŻE POSIADAM 954(FOTO) I NIE WIEM CO ROBIĆ, CZY IŚĆ ZA CIOSEM I BAWIĆ SIĘ W TAKIE RZECZY CZY MOŻE POZOSTAĆ PRZY ORYGINALNYCH KOLORACH(CZARNY)
wylaczysz ten caps? - leff
MIANOWICIE CHODZI MI O KOLOROWE MANETKI, CRASH PADY, KLAMKI ITP.
A MÓJ PROBLEM WYNIKA Z TEGO, ŻE POSIADAM 954(FOTO) I NIE WIEM CO ROBIĆ, CZY IŚĆ ZA CIOSEM I BAWIĆ SIĘ W TAKIE RZECZY CZY MOŻE POZOSTAĆ PRZY ORYGINALNYCH KOLORACH(CZARNY)
wylaczysz ten caps? - leff
-
PRZEMO954 - Świeżak
Zależy od gustu właściciela, jak ktoś zrobi z niego świecidełko które wygląda jak tęcza to dla mnie jest to wieś, ale jak ktoś trzyma się jakiejś linii kolorystycznej i te elementy jakoś współgrają ze sobą to jak dla mnie całkiem fajnie to wygląda 

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Ja mam czarne moto w oryginale i złote dodatki w postaci Zawieszenia, amora krętu, tarcz hamulcowych, zacisków, podnóżków kierowcy, rolek wahacza, śrubek mocujących owiewki. Z tym że nie można przesadzić... i zazwyczaj lepiej trzymać sie 2-3 kolorów co by nie wyszła choinka.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Dziesięć głosów i wynik 5/5. No ciekawie. Ja zdecydowanie też jestem za trzymaniem się 2 max 3 kolorów. Gdybym miał czarny motocykl to może szedłbym w złoty na dodatkach. Ponieważ jednak mam biały, co w połączeniu z czarnymi elementami daje już 2 kolory, dodatki u mnie tylko czarne i metal mat.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Wiadomo że nie robimy choinki, ale nie widzę problemu jak mamy moto przykładowo srebrno czarne i dodajemy niebieskie klamki czy pady. Dla mnie to dalej wygląda ok. A kiedyś do swojej rs wrzuciłem manetki harrisa z diabełkami i też mi się podobało. O!
-
kravec - Administrator
Bez obrazy kravec ale to już nie jest fajne. Ale o gustach sie podobno nie dyskutuje.
-
W sensie ten niebieski. Jeśli masz motocykl srebrno czarny to do czego pasują ci te niebieskie dodatki?
-
Dodanie czegoś małego w celu zabicia nudy. Widywałem srebrne, z dodatkiem czarnego (miejscami oczywiście) i np. pady od lsl z niebieskim.
Kwestia pewnie tego że inaczej to sobie wyobrażamy, a gdyby postawić nam moto przed nosem to ocenilibyśmy tak samo czy ok czy nie ok..
Kwestia pewnie tego że inaczej to sobie wyobrażamy, a gdyby postawić nam moto przed nosem to ocenilibyśmy tak samo czy ok czy nie ok..
-
kravec - Administrator
-
specificman - Świeżak
jak dla mnie dodatki są jak najbardziej ok. o ile są odpowiednio dobrane. ilośc kolorów zależy od motocykla. inaczej sie bedzie prezentował turystyk, inaczej sport. inaczej mozna dopasować kolory do czarnego lakieru, a inaczej do oryginalnych kolorowych malowań. najlepiej wrzucac fotke i oceniać czy jest spoko, czy juz podchodzi pod wioche ;D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1