Zobacz wÄ…tek - suzuki rf 600 - stukanie w silniku na niskich obrotach
NAS Analytics TAG

suzuki rf 600 - stukanie w silniku na niskich obrotach

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

suzuki rf 600 - stukanie w silniku na niskich obrotach

Postprzez mloda87 » 1/6/2007, 09:55

witam wszystkich! przyznam sie odrazu ze jestem dziewczyną i nic a nic nie znam sie na mechanice. obecnie jestem w trakcie szukania jakiejs fajnej 600ki dla siebie. mam na oku fajna rf w bardzo okazyjnej cenie, jeden minus to ten ze na niskich obrotach cos stuka w silniku, pytam sie wiec WAS bardziej rozeznanych w tych tematach czy to cos powaznego? i czy wogule warto brac tą rf? jezeli tworząc bnowego posta naruszam jakis regulamin to z góry przepraszam. pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz. K.
mloda87
Świeżak

Postprzez karskot » 1/6/2007, 12:35

jak suzuki to w silniku stuki puki :) , no tak raczej nikt nie doradzi bo nie słyszy tych stuków i ciężko powiedzieć czy to coś do drobnej regulacji czy zapowiedź remontu, poproś może jakiegoś mechanika, albo zobacz moze jest u Ciebie w mieście jakiś klub motocyklowy to napewno pomogą, bo szkoda sie na minę wsadzac samemu, a jak sama jeszcze mówisz że okazyjna cena to dziwne bo gdyby te stuki to było coś błachego to by pewnie wyregulował własciciel i dalej jeździł
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
karskot
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê