Bandit 600 z Koła - czy ktos moze obejrzec ?
• Strona 1 z 1
Bandit 600 z Koła - czy ktos moze obejrzec ?
Poniewaz to moj pierwszy post na tym forum, to chcialem wszystkich serdecznie powitac!
No, a teraz do rzeczy... Chce kupic Bandita 600 N a nie mam bladego pojecia o motorach (zawsze zasuwalem furkami) od strony mechanicznej.
Znalazlem w necie to oto oglaszenie:
http://moto.allegro.pl/item195887952_su ... zynek.html
Po pierwsze, moze ktos bedzie w stanie zdyskwalifikowac to moto tylko i wylacznie po zdjeciach.
Jezeli nic "zlego" nie rzuca sie w oczy, to czy ktos mieszka w Kole lub okolicy i moglby rzucic okiem na ten motor?
Ja raz ze mam 200 km do przejechania, a dwa ze siedze teraz za granica i wracam na 2 dni przed koncem aukcji (moze wiec byc ciezko go obejrzec). Jesli ktos zna sie i ma czas zeby zrobic sobie przejazdzke i obejrzec go to bede bardzo wdzieczny (jeslii bede po niego jechal to oczywiscie nie omieszkam flaszki postawic
). Moje GG 4997963
Z gory dzieki, pozdrawiam,
Wru
P.S. Aha, jesli wiecie o jakims innym Bandit'ie do kupienia to tez dajcie znac.
No, a teraz do rzeczy... Chce kupic Bandita 600 N a nie mam bladego pojecia o motorach (zawsze zasuwalem furkami) od strony mechanicznej.
Znalazlem w necie to oto oglaszenie:
http://moto.allegro.pl/item195887952_su ... zynek.html
Po pierwsze, moze ktos bedzie w stanie zdyskwalifikowac to moto tylko i wylacznie po zdjeciach.
Jezeli nic "zlego" nie rzuca sie w oczy, to czy ktos mieszka w Kole lub okolicy i moglby rzucic okiem na ten motor?
Ja raz ze mam 200 km do przejechania, a dwa ze siedze teraz za granica i wracam na 2 dni przed koncem aukcji (moze wiec byc ciezko go obejrzec). Jesli ktos zna sie i ma czas zeby zrobic sobie przejazdzke i obejrzec go to bede bardzo wdzieczny (jeslii bede po niego jechal to oczywiscie nie omieszkam flaszki postawic

Z gory dzieki, pozdrawiam,
Wru
P.S. Aha, jesli wiecie o jakims innym Bandit'ie do kupienia to tez dajcie znac.
- Wru
- Świeżak
Ej ludziska no nikt nie pomoze ? No przeciez sie ladnie przywitalem
Jak nie ma nikogo z okolic Kola to chociaz napiszcie prosze jakie sa wasze odczucia patrzac na zdjecie i tresc ogloszenia - czy wogule jest sens zebym zawracal sobie glowe, szukal jakiegos mechanika i dygal 200km zeby obejrzec to moto.
Licze na wasza uczynnosc
Pozdrawiam,
Wru

Jak nie ma nikogo z okolic Kola to chociaz napiszcie prosze jakie sa wasze odczucia patrzac na zdjecie i tresc ogloszenia - czy wogule jest sens zebym zawracal sobie glowe, szukal jakiegos mechanika i dygal 200km zeby obejrzec to moto.
Licze na wasza uczynnosc

Pozdrawiam,
Wru
- Wru
- Świeżak
Witaj przyjacielu, na tym forum niestety niezmiernie rzadko zdarza sie pomoc , częściej usłyszysz coś w stylu, "taki temat pojawił się kiedyś najpierw naucz się szukać" Po zdjęciach to z bandziorem wszystko jest ok, ale wiesz pewnie że nieraz opisywanie że coś jest w stanie idealnym często kończy sie rozczarowaniem, kupno motoru zwłaszcza pierwszego to bardzo ważna sprawa, dobrze by było żebyś zabrał ze sobą kogoś kto na motorach jeździ zobacz czy u Ciebie w mieście nie ma jakiegoś klubu motocyklowego na pewno pomogą, no i teraz kwestia czy to dobry motorek na pierwszy?!, ja bym proponował raczej hondę cb 500, ewentualnie suzuki gs 500(choć honda to honda) nie spiesz sie podejdź do tego spokojnie, namyśl się a lepiej na tym wyjdziesz.
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości