Suzuki sv 650s czy Fz6 78 km ??
• Strona 1 z 1
Suzuki sv 650s czy Fz6 78 km ??
Witam, jestem nowy na tym forum jestem jeszcze trochę smarkaty (mam 18 lat) i niezbyt wielkie doświadczenie
(aprilia rs 125) i chiałbym kupic sobie pierwsz poważny motocykl i mam na oku właśnie Suzuki Sv 650s lub FZ6 wersje 78 km. Co byście polecili młodemu żółtodziobowi , lepszy v-twin, czy rzędowa 4 ?? , który z tych motocykli się lepiej prowadzi ?? Chciałbym też usłyszeć opinie posiadaczy tych ślicznych maszyn
Pozdrawiam !

Pozdrawiam !
-
Lone - Świeżak
Abaddon20 napisał(a):A nie za duzy skok ?? z 125 na 650 ???
Motorki sa fajne ale mysle ze dla Ciebie zbyt dynamiczne. Bardziej polecal bym GS 500.
Ales napisal. Sam chcesz kupic na pierwsze moto Bandita a komus kto ma takie same doswiadczenie jak Ty polecasz GSa. Sam kupuj GSa

A ty Lone przeszukaj forum bo o SVce to juz bylo baaardzo duzo pisane.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Lone, sam pytałem o SV, tu masz w tym temacie kilka odpowiedzi,
viewtopic.php?t=6748
gdyby nie żona, która też będzie jeździć (albo ja, który się będzie o nią martwił) , to wziął bym SV-kę na 1 moto
viewtopic.php?t=6748
gdyby nie żona, która też będzie jeździć (albo ja, który się będzie o nią martwił) , to wziął bym SV-kę na 1 moto
Definicja głupoty: "Kontynuować robienie rzeczy w ten sam sposób i oczekiwać odmiennych rezultatów"
-
Marcin_SF - Świeżak
Dla mnie wybór jest tylko jeden
Co tu dużo gadać: lubisz gang silnika, lubisz jak silnik rządzi Twoją maszyną --- kupuj SV....cud, miód i orzeszki
a wersja N od S rózni sie czymś wiecej , czyms wazniejszym niż tylko przełożenie...... rózni sie przede wszystkim pozycją kierowcy- to cos takiego co lekceważy sie na początku, a docenia później w czasie jazdy
http://www.sv650.fora.pl/ - poczytaj nim podejmiesz decyzjÄ™
Liczba jeżdżąch SV po ulicach rośnie w zastraszającym tempie
I poważnie: na tym forum jest już opisana esfałka mnóstwo razy, pod róznymi kątami, fazer i cala reszta pewnie też.

Co tu dużo gadać: lubisz gang silnika, lubisz jak silnik rządzi Twoją maszyną --- kupuj SV....cud, miód i orzeszki

a wersja N od S rózni sie czymś wiecej , czyms wazniejszym niż tylko przełożenie...... rózni sie przede wszystkim pozycją kierowcy- to cos takiego co lekceważy sie na początku, a docenia później w czasie jazdy

http://www.sv650.fora.pl/ - poczytaj nim podejmiesz decyzjÄ™

Liczba jeżdżąch SV po ulicach rośnie w zastraszającym tempie

I poważnie: na tym forum jest już opisana esfałka mnóstwo razy, pod róznymi kątami, fazer i cala reszta pewnie też.

- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
W linku od Marcin_SF napisalem troche...
Na fazerku (tylko) siedzielem raz, zupelnie inna pozycja, jazdy nie mialem, wiec nic Ci nie powiem...
szukaj, bo bylo o tym duzo, a najlepiej przejedz sie i zdecyduj
pozdrawiam
Na fazerku (tylko) siedzielem raz, zupelnie inna pozycja, jazdy nie mialem, wiec nic Ci nie powiem...
szukaj, bo bylo o tym duzo, a najlepiej przejedz sie i zdecyduj
pozdrawiam
http://www.bikepics.com/members/dyziowg/02sv650s/ | Lepiej spłonąć niż znikąć
-
dyziowg - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości