Czemu trzeba odpalac suzuki GSXR SRAD 98r ze sprzęgłem
			 • Strona 1 z 1

Czemu trzeba odpalac suzuki GSXR SRAD 98r ze sprzęgłem
Witam
Jak i w temacie mam pytanie czemu trzeba odpalac GSXR Srad z sprzęgłem.
Kupilem 2 dni temu Suzuki GSXR SRAD 98r jak go odpalałem musiałem wcisnąć sprzęgło czy ktoś by mógł mi powiedzieć czemu tak jest ?
				Jak i w temacie mam pytanie czemu trzeba odpalac GSXR Srad z sprzęgłem.
Kupilem 2 dni temu Suzuki GSXR SRAD 98r jak go odpalałem musiałem wcisnąć sprzęgło czy ktoś by mógł mi powiedzieć czemu tak jest ?
Rokey
			- Rokey
 - Świeżak

zabezpieczenie zeby ewentualnie jesli bedzie na biegu sie nie wyebal...albo poprostu taki kaprys japoncow.... wybierz sobie powod.
				habba babba!
			- 

palgumeniedusze - Stały bywalec

To dziwne 
 U mnie w GPZ wszystko w normie:D
A co do Suzuki to w moim obecnym SV jest tak samo wiec można to nazwać zabezpieczeniem.

A co do Suzuki to w moim obecnym SV jest tak samo wiec można to nazwać zabezpieczeniem.
- 

blondynka96 - Świeżak

No co, osobiście 2 razy widziałem jak moto wyglebiło bo ktoś stojąc obok nacisnął rozrusznik kiedy stało na biegu 

Za pierwszym razem zrobił tak instruktor na A i moto delikatnie wyglebiło. Za drugim moto kumpla wjechało w ścianę bo była jakieś 0.5m od przedniego koła
No i można by to jeszcze podciągnąć to pod teorię że silnik z załączonym sprzęgłem nawet na luzie ma łatwiej kręcić (odpadają ze 3 trybiki).

Za pierwszym razem zrobił tak instruktor na A i moto delikatnie wyglebiło. Za drugim moto kumpla wjechało w ścianę bo była jakieś 0.5m od przedniego koła
No i można by to jeszcze podciągnąć to pod teorię że silnik z załączonym sprzęgłem nawet na luzie ma łatwiej kręcić (odpadają ze 3 trybiki).
- 

Invi - VIP Åšcigacz.pl

eneasz napisał(a):Zastanawiam sie jakie sa zle strony czegos takiego , i czy to autora pierwsze moto?
Odkąd zobaczyłem motocykl jeżdżący po pułkach w garażu to stwierdzam że nei ma złych stron.
- 

KAPELA911 - Bywalec

• Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości