Zobacz wÄ…tek - S1000RR 2012
NAS Analytics TAG

S1000RR 2012

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez Black-Ghost » 4/2/2012, 22:20

Sam jestes smutny jak murzyn, Przejedz sie najpierw modelem 2010/2011 a potem rozmawiaj na jego temat, Cytujesz nam to co już wszyscy wiedzą, w necie jest pełno wiadomosci na ten temat. Słaby doł w modelu 2011? Chyba nie wiesz o czym piszesz... Zająkniecie w dolnych obrotach? Jak nie jezdziłeś co jest bardziej niż pewne to chociaż popatrz sobie na wykres z hamowni... A tak na marginesie powiedz mi po co mieli by zmieniac silnik skoro nadal ten silnik jest bezkonkurencyjny?? ;| Wypisujesz takie herezje że powinni cie zbanować, i skazac cie na shawnshank albo Guag.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 5/2/2012, 00:39

Wypowiadam sie bo miałem okaze przetestować model 2010 ktory nie różni sie niczym od 2011. Nie mam pojecia w którym momencie w górnym zakresie obrotów ma jakies zajekniecie? Po odwinieciu manetki na wyłączonym DTC płynnie idzie do odciecia zapłonu. Ty piszesz bo ktoś ci powiedział ja pisze bo sam sprawdziłem, tym sie różnia nasze wypowiedzi!!! Nowy model to tylko delikatny lift w minimalnym stopniu zmieniony żeby nie było że przez 4 lata klepią ten sam motor jak japończyki. A ty bijesz piane jak by na nowo kolo wynaleźli. Umów sie na jazde testową a potem tutaj wypisuje swoje herezje. Ja sie przyznam że do dziś nie ogarnołem działania świateł w bmw :D

Ps. Dodam jeszcze żę nowy model dychy wcale sie lepiej nie sprzedaje niż jego poprzednik(ostatni artykul na scigacz.pl/Motogen.pl) Równie dobrze moge napisać żę Mv Agusta F4RR jest konkurencyjna ale dziennikarze MCN-u szybko to zdementowali choć w przeciwieństwie do kawasaki w aguscie mocno zmodyfikowali silnik w porówaniu do starszej wersji inny skok i srednica tłoka itp, w kawasaki ciągle to samo co kiedyś tylko stopień sprężania podniesli... Sam kiedyś gdy czytałem neewsy o zx10r byłem pełen nadzieji że zieloni zrobią naprawde wypasionego superbika niestety rzeczywistosć jest inna. Fakt dorzucili troche elektroniki ABS i KT ale jak zwykle zabrakło quickshiftera do tego zle zestopiniowli skrzynie biegów. I jak zwykle podali moc na wzrost i spuchlizne na papierze wyglada inponujaco a naprawde już jest nieco gorzej...
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 5/2/2012, 13:32

Glupi jestes i tylko tak moge to zsumować ;) Pozdroo.. Myśl se dalej że jesteś najmądrzejszy ;) Ja sie dziwie żę jeszcze nikt ci nie nasypał garsci za przemądrzałosc :D :D :D Poczytaj najnowszy test superbików zorganizowany przez dziennikarzy mcn-u. siedzisz w UK to masz do tego łatwy dostep. Zobaczysz jaki motocykl wyłonili jako zwycięzce 2012roku ;)
Ostatnio edytowano 5/2/2012, 14:04 przez Black-Ghost, łącznie edytowano 1 raz
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piotr--95 » 5/2/2012, 14:04

BMW S1000RR mówiąc krótko może ma dobry silnik i reszte ale jak patrze na jego przednie światła to mi się niedobrze robi
Piotr--95
Świeżak

Postprzez Black-Ghost » 5/2/2012, 14:07

hmm.. asymetria to kwesti gustu. Mnie sie podoba bo nie wyglada jak każdy inny japoński supersport. Tobie może sie nie podobać masz do tego prawo. Pragne tylko nadmienić żę wygląd nie jezdzi. A jak ktoś kupuje motocykl tylko żeby sie na niego onanizować w garażu to lepiej kupić coś z włoskiej stajni.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 5/2/2012, 15:16

KaG ale fajnie jest sie gdzieś poscigac z kumplami na Autostradzie czy dobrej ekspresówce. Widać nigdy tego nie robileś. Szkoda sie dalej przegadywć Wszystkie nowy litry robią papke z mózgu ;) Nawet u delera bmw mowia że s1000rr na 2012 to delikatnie poprawiony model 2010/2011. (Delikatnie) nie wprowadzili żadnych radykalnych zmian.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 5/2/2012, 15:59

Po to są motocykle sportowe żeby sie poscigać z kumplami, fakt po drogach to zdecydowanie bardziej niebezpiczne niż na torze ale też zdecydowanie tańsze rozwiazanie (Coś za coś). Jak ktoś kupuje sportowy motocykl żeby jezdzić nim do sklepu czy do pracy mija sie z celem. Jeśli dobrze doczytałem w innym temacie ty nie użytkujesz sportowego motocykla ;)
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez madcap » 5/2/2012, 18:22

black i eneasz wrzućcie luz
black proponuję czytać ze zrozumieniem i nie prowokować burd
chyba, że chcesz dostać po łapakach ...
eneasz, Tobie nie wdawanie siÄ™ w niepotrzebne sprzeczki
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez Black-Ghost » 5/2/2012, 18:34

Z góry przepraszam za pomyłke w złym przeczytaniu! Wymiana zdan 2 osób o innych przekonaniach zawsze prowadzi do kłutni.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez bertold12345 » 5/2/2012, 19:36

Kłótni
bertold12345
Świeżak

Postprzez Seba_ER5 » 5/2/2012, 20:08

Kłóćcie sie na prv...
Nie jezdzilem nie nie bede pewnie jezdzil :P ale moto jest ladne a osiagow mu nikt nie zabierze.
Opinia kierowcy testowego bardziej do mnie przemawia niż opinia sprzedawcy.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê