Hornet 600 Co myślicie?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Jak ja widze w Hornetch wymieniona obudowe od zegarow to juz mi sie kojarzy dzwon , napewno facet ich nie wymienil bo mu sie kolor nie podobal .
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
http://moto.allegro.pl/item191044685_hornet_600.html
A o tym co myślicie?
A o tym co myślicie?
- patrykt7
- Świeżak
jak dla mnie to cena podejrzanie niska
chociaz podoba mi sie to ze przebieg raczej jest prawdziwy i to ze kupiony w polsce...
moc 98 KM? byly takie?:)
najlepiej pojedz...zobacz...:]
chociaz podoba mi sie to ze przebieg raczej jest prawdziwy i to ze kupiony w polsce...
moc 98 KM? byly takie?:)
najlepiej pojedz...zobacz...:]
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
Bez obrazy,ale masz talent do wyszukiwania złomów.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
-Nie podoba mi sie opis
-nie podoba mi sie ze ma nieoryginalne kierunkowskazy,lusterka itd...(często jest to oznaka kraksy i braku kasy na oryginalne częsci)
-nie podoba mi sie ilosc wyświetlen strony i to ze nie znalazl własciciela mimo niskiej ceny
-nie podoba mi sie,ze nie jest napisane"bezwypadkowy"
-nie podoba mi sie ta power rura na miejscu oryginalnego tłumika,aaaa no i te podnóżki kierowcy,pikne,pewnie dla pasazera brakło juz pieniedzy...je je je kupuje z mety,igła
Bleeeeee
-nie podoba mi sie ze ma nieoryginalne kierunkowskazy,lusterka itd...(często jest to oznaka kraksy i braku kasy na oryginalne częsci)
-nie podoba mi sie ilosc wyświetlen strony i to ze nie znalazl własciciela mimo niskiej ceny
-nie podoba mi sie,ze nie jest napisane"bezwypadkowy"
-nie podoba mi sie ta power rura na miejscu oryginalnego tłumika,aaaa no i te podnóżki kierowcy,pikne,pewnie dla pasazera brakło juz pieniedzy...je je je kupuje z mety,igła

Bleeeeee

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Tak na dobrą sprawe to o niczym świadczy tez mi sie pare rzeczy nie podoba ale to nie istotne niektórzy lubia przerabiać i nie odpowiada im orginalny wyglad , odrębna sprawa gust
a dwa to jest sprzet z 98 roku i zaden w tym wieku nie jest bezwypadkowy bo o głupiego ślizga bardzo łatwo, wystarczy wjechać na pasy po deszczu i siłą rzeczy lusterka i kierunki leca. 

- Włodi
- Świeżak
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M408497
A to? też złom?
A to? też złom?
- patrykt7
- Świeżak
Oooo od razu lepiej,troche ciemne te foty,ale o niebo lepsza od tej poprzedniej.
Jedynym minusem,a moze i plusem...ale raczej minusem jest to,ze sprzedaje to jakis handlarz...
Ale napewno warto looknac tego sprzeta z bliska.
Jedynym minusem,a moze i plusem...ale raczej minusem jest to,ze sprzedaje to jakis handlarz...
Ale napewno warto looknac tego sprzeta z bliska.

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Mlody widze ze jestes dobrze w temacie ustawiony, jak bede cos kupowal to pierwsze co wale do ciebie o rade albo cie wezme na kupowanie
Patryk luknij na to bo go wczeniej wysmiali dla jaj ale moim zdaniem to dobry sprzet
http://www.allegro.pl/item190807676_hon ... _2003.html

Patryk luknij na to bo go wczeniej wysmiali dla jaj ale moim zdaniem to dobry sprzet
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

-
paq - Świeżak
paq napisał(a):Mlody widze ze jestes dobrze w temacie ustawiony, jak bede cos kupowal to pierwsze co wale do ciebie o rade albo cie wezme na kupowanie
Eeee zaden ze mnie "wielki znawca",poprostu kolega dał ewidentnie "przegięte" aukcje,zapewne sugerował sie cena...
Oczywiscie tyle ile moge-pomoge

Co do aukcji "wyśmianej" to taki humor z forum,jest to moto kolegi Hoffmana,nigdy się na swoją Hondzine nie skarżył-wręcz przeciwnie.
Sam "garaz" daje wiele do myslenia,cena oczywiscie tez odpowiednia... ale to juz pewniak

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Co do bezwypadkowosci to zdjecia kiepskiej jakosci ale wyglada jakby lezal na lewej stronie (porysowany dekiel albo tak wyszlo na zdjeciu) chodz rowniez uwazam ze praktycznie kazdy kilkuletni motocykl mial szlif i takie oznaki nie maja wiekszego znaczenia poza wgledem estetycznym. Gorzej jak rama pokrzywiona albo inne niespodzianki tego typu.... przy zakupie takiego motorku i tak najlepiej udac sie do warsztatu na przeglad....
- leo1983
- Świeżak
-
-
-
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości