co lepsze cbr600f2 czy zx6r??
• Strona 1 z 1
co lepsze cbr600f2 czy zx6r??
Witam w maju planuje kupno motocykla zastanawiam się nad cbr600f2(92r.) lub zx6r(95r.) co będzie lepsze, który z nich jest bardziej niezawodny??
PS. Od raz pisze że nie będzie to mój pierwszy moto, dwa sezony śmigałem na aprili rs125, prawko też już posiadam.
PS. Od raz pisze że nie będzie to mój pierwszy moto, dwa sezony śmigałem na aprili rs125, prawko też już posiadam.
- petero61
- Świeżak
ja proponowalbym wziac ze soba kogos kto sie zna na motocyklach, najlepiej mechanika i obejrzec z nim te sprzety...
takie uogolnienia typu "ten model lub ta marka jest lepsza" nie maja sensu, kazdy egzemplarz moze miec inny stan, inna historie...
takie uogolnienia typu "ten model lub ta marka jest lepsza" nie maja sensu, kazdy egzemplarz moze miec inny stan, inna historie...
- Bull
- Świeżak
Gdyby były w takim stanie, to ja wziąłbym Kawę <3 Chociaż ten rocznik, hm. Wygląd mi się nie podoba. Ale zrób jak w w.w. poście kolega mówi. Poproś kogoś, kto pójdzie i obejrzy moto i powie co i jak.
- Zed'sDeadBaby
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości