Pytanie do ZNAJĄCYCH SIĘ,
• Strona 1 z 1
Pytanie do ZNAJĄCYCH SIĘ,
Pytanie kieruje do osob majaca wiedze ktorzy nie beda domniemac czy wymyslac czy tez odsylac mnie do autoryzowanego serwisu.
A wiec posiadam yamahe R1 z 2002/2003 r. problem z tym ze siadl mi alternator i jest to sprawdzone. Mam problem ze znalezieniem uzywki. Szukam kogos kto potrafi mi odpowiedziec alternator z innego motoru moglby posluzyc mi jao zamiennik. Czy jest w ogole cos takiego.
Dwa, czytalem duzo o przewijaniu alternatorow, czy ktos moglby mi polecic gdzie we wrocku zrobia mi to. THX
A wiec posiadam yamahe R1 z 2002/2003 r. problem z tym ze siadl mi alternator i jest to sprawdzone. Mam problem ze znalezieniem uzywki. Szukam kogos kto potrafi mi odpowiedziec alternator z innego motoru moglby posluzyc mi jao zamiennik. Czy jest w ogole cos takiego.
Dwa, czytalem duzo o przewijaniu alternatorow, czy ktos moglby mi polecic gdzie we wrocku zrobia mi to. THX
SCHaTTen
- SCHaTTen
- Świeżak
jezeli wpasujesz inny w dekiel i kolo magnesowe to nie widze problemu zeby nie mial dzialac z innego moto. tak patrze na alternator od r1 i wyglada identycznie jak w moim zx6r. takie czesci pochodza pewnie od tego samego dostawcy.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości