kawasaki GPZ czy Suzuki GS ?
• Strona 1 z 1
kawasaki GPZ czy Suzuki GS ?
Witam was ludzie !
Pisze, bo mam lekki dylemat:o
Nie wiem jakie moto kupic sobie na poczatek:)
mysle nad kawasaki GPZ i suzuki GS...
Moge wziac tez pod uwage jakies inne moto:)
chcialbym tez dowiedziec sie nieco o GPZ, bo na temat GS'a czytalem juz dosc sporo i wyglada to niezle na papierze, ale raczej sam motor srednio mi sie podoba... : pp
Pisze, bo mam lekki dylemat:o
Nie wiem jakie moto kupic sobie na poczatek:)
mysle nad kawasaki GPZ i suzuki GS...
Moge wziac tez pod uwage jakies inne moto:)
chcialbym tez dowiedziec sie nieco o GPZ, bo na temat GS'a czytalem juz dosc sporo i wyglada to niezle na papierze, ale raczej sam motor srednio mi sie podoba... : pp
; - )
-
FMR - Świeżak
GSX 600F jest juz troszke droższe i troche inne to moto od GS-a ale ja wybrałbym GPZ-ta (biorąc pod uwage GS-a I GPZ-ta). Ładniejszy (kwestia gustu),lepsze osiągi (wersja 60KM 5s do 100km/h) nieźle sie nadaje do turystyki.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
Znowu ja polecilbym ci honde CB 500. Jestem jej fanem i sam mialem ja kupowac na poczatek ale mi sie troszke pozmienialo. Twoja kasa twoj wybor sam zobacz.
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

-
paq - Świeżak
Honda CB 500 jest troche przestarzala konstrukcyjnie. Te amortyzatory z tylu wygladaja jak z WSK-i rodem wyciagniete
To zalezy jeszcze o jaka pojemnosc ci chodzi ?? GPZ 500 osobiscie odradzam. Ale biorac pod uwage 600 to trzeba sie dobrze zastanowic. Bo zarowno GPZ i GSXF to bardzo dobre maszyny. Ale bardziej nastawilbym sie na Suzuki.

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Do Gs-a będziesz miał wiele więcej części na rynku wtórnym, a i sama konstrukcja jest b.prosta.
Odpada cały system chłodzenia co w starszych pojazdach potrafi sprawiać kłopoty.
To b. łatwy i poręczny motocykl.
Odpada cały system chłodzenia co w starszych pojazdach potrafi sprawiać kłopoty.
To b. łatwy i poręczny motocykl.
- Tomek. R
- Świeżak
GPZ 500
jesli Gs Ci sie nie podoba! rozważ jeszcze GSX600f i Yamahe Szr 660- niestety nie wiele jest ich w polsce ale sa
a za granica kupisz fajny! fajowy singielek
pozdro i trafnego wyboru

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
• Strona 1 z 1