KTM superduke. czy maja drogie dzieci jakies opinie?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
KTM superduke. czy maja drogie dzieci jakies opinie?
czy ktos z was mial kontakt z tym motocyklem? czytalem wszystko co znalazlem na necie na jego temat ogladalem filmy na YT.. czy ktos z was z tym mial okazje jechac? jak wyglada trwalosc motocykli z KTM? czas pomyslec o zmianie motocykla i superduke ma wszytsko co mi sie moze podobac ale nie znam opinii uzytkownikow
-
spazz - VIP Ścigacz.pl
Po co ci opinia.Jeśli sie podoba to czas go wziąć.
Znając pojazdy z pod znaku KTM wymagają troskliwej opieki.
Konstrukcyjnie odbiegają od prostoty maszyn japońskich.
Znając maksymę co jest bardziej skomplikowane to jest bardziej awaryjne w tym wydaniu moze sie sprawdzić.
Ale kupa ludzi je kupuje ze wzgledu na wdzięk,i wali ich to że częściej je trzeba serwisować ,więcej wkładać w naprawy itp.
Znając pojazdy z pod znaku KTM wymagają troskliwej opieki.
Konstrukcyjnie odbiegają od prostoty maszyn japońskich.
Znając maksymę co jest bardziej skomplikowane to jest bardziej awaryjne w tym wydaniu moze sie sprawdzić.
Ale kupa ludzi je kupuje ze wzgledu na wdzięk,i wali ich to że częściej je trzeba serwisować ,więcej wkładać w naprawy itp.
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
Ostanio był jego test w programie motobike leci to na niemieckim dsf a jego odpowiednikiem jest program motor na tvn turbo. Koles mówił tam ze to zabawka do dawania frajdy z jazdy . Podobno silniki jedno cylindrowe nie odbiegają juz od 2 a nawet 4 cylindrowych .
Co do kosztów eksploatacji to nie mam pojecia .
Co do kosztów eksploatacji to nie mam pojecia .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
moto nowe - mało kto je ma - wiec opinie wyssane z palca. Jazda tylko z AC.
czesci uzywane i zamienniki - brak
nie lepiej ducati 996 998 999?
czesci uzywane i zamienniki - brak
nie lepiej ducati 996 998 999?
- fandzoilisz
- Bywalec
mnie sie nie podobał, ani pozycja, ani co mnie wprawiło w osłupienie silnik, dodam że jeździłem wersją R która teoretycznie jest jeszcze bardziej wariacka, natomiast stylistyka mnie urzeka ale nic po za tym
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
chlopaki superduke 990 to v a nie singiel. najbardziej ciekawi mnie czy sie to psuje czy nie bo z filmikow na YT wnoskuje ze silnik zachowuje sie bardzo fajnie. takie sv z pazurem i dotego naked o ciekawej stylistyce.
-
spazz - VIP Ścigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
Motocykle ktm są bardzo trwałe, tak przynajmniej twierdzi mój kolega który ma ktm duke 690 powiedział mi że jego następnym motocyklem na pewno będzie ktm, jeśli chcesz mogę ci podać numer gg tego kolegi. możesz z nim pogadać sobie. Bo ja niestety jedyny kontakt jaki miał Super Diukiem to na wystawie...
>>>Perłowy Dukat 848<<<

-
Lone - Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
ja wlasnie sprzedalem KTMa Supermoto i powiem wam,ze mam powazny dylemat poniewaz kreca mnie SUPERUKE`i albo zostane dalej przy Supermoto ale teraz bym chcial Yamahe WR450F ... czekam na dezycje mojego sprzedajacego ...
Myslalem,ze bedzie wiecej opinii dot. SUPERDUKE `a
pzdr
chyba,ze ktos wie cos wiecej...
Myslalem,ze bedzie wiecej opinii dot. SUPERDUKE `a
pzdr
chyba,ze ktos wie cos wiecej...
-
kirass - Świeżak
Ja miałem okazje poszaleć na 990 z 2009r. Pożyczyłem sobie go na jeden dzień z pracy i w porównaniu z moją suzi, duke wypada lepiej ale tylko na mieście.Na trasie strasznie przeszkadza skąpa owiewka.
Osobiście kupiłbym go ale jako drugi sprzęt i przede wszystkim z myślą o mieście lub jeździe po krętych górskich drogach - gdybym takie miał pod domem. Motocyklem łatwo się manewruje między autami, bardzo łatwo idzie na koło i wydaje zaj*bisty dźwięk. Łatwo także o zatrzymanie tylnego koła przy redukcji o czym sam się przekonałem.
Osobiście kupiłbym go ale jako drugi sprzęt i przede wszystkim z myślą o mieście lub jeździe po krętych górskich drogach - gdybym takie miał pod domem. Motocyklem łatwo się manewruje między autami, bardzo łatwo idzie na koło i wydaje zaj*bisty dźwięk. Łatwo także o zatrzymanie tylnego koła przy redukcji o czym sam się przekonałem.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
witam chciałbym podzielić się opinią na temat superduka990-mam go od niedawna wczesniej cbr600f4 pierwsze doświadczenia z v2 bardzo pozytywne motocykl mocno ciagnię juz od 4000-niesamowity momęt obrotowy niżej trochę trzęsie bardzo zwinny i łatwo się go kładzie w zakręty trzeba się troszkę przyzwczaić do wyższej pozycji niż w sportach hamulce mistrzostwo swiata jedynie trzeba uważać na dohamowywanie silnikiem tylne koło łatwo się blokuje ale to kwestia przyzwyczajenia ...
- marcelcbr
- Świeżak
-
Fikol - Świeżak
Miałem przyjemność jazdy, jak dla mnie porażka, zdecydowanie przyjemniejsza byłą Aprilia Tuono.
Po za tym motocykl miał usterkę której nawet serwis nie mógł usunąć. Ponoć jakaś bolączka wieku dziecięcego.
Po za tym motocykl miał usterkę której nawet serwis nie mógł usunąć. Ponoć jakaś bolączka wieku dziecięcego.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2