PoszukujÄ™ nekeda - 188cm, podabajÄ… mi siÄ™ FZ6 i GSR600
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
No Translap mi się niestety tez nie podoba, mam inne preferencje. Kurcze w motocyklu był hmmm byłbym bardzo wdzięczny jak ktoś ma link do tego testu albo chociaż nr motocykla.
- polanddesign
- Świeżak
W Warszawie na Al.Lotników znajomy prowadzi komis z motocyklami. Sprowadza je z Włoch, są naprawdę w fajnym stanie. Są fazery i G-sery, możesz wpaść i przysiąść się, odbyć jazdę próbną bez zobowiązań. Może bardziej praktyka cię ukierunkuje niż artykuły w prasie. Gwarantuję ci że twoje odczucia o motocyklach będą w 50% różne od tych co piszą w prasie !!
- a-bike
- Świeżak
Będę mało popularny pisząc co pisze i niewielu mnie poprze ale ja polecałbym Ci np.BMW R1100S
Spełnia podane przez Ciebie warunki.
Mam 190cm i słuszną budowę.
Wspominam to moto bardzo dobrze.
Bezobsługowy napęd wałem. Elastyczny silnik Boxer.
Moc 98 KM.Pali wybitnie mało. ABS - świetny dodatek.
Oba siedziska i pozycja kierowcy bardzo wygodna.
Ja miałem z oryg.mocowaniem i kuframi BMW.
Dla mnie był idealny do miasta i w trasy.
Ale jakby nie patrzeć moto mało popularne, niewielu miało okazję nim pojeździć - przez co ich opinie często są wyssane z palca,no i wygląd nie każdemu przypadnie do gustu.
Spełnia podane przez Ciebie warunki.
Mam 190cm i słuszną budowę.
Wspominam to moto bardzo dobrze.
Bezobsługowy napęd wałem. Elastyczny silnik Boxer.
Moc 98 KM.Pali wybitnie mało. ABS - świetny dodatek.
Oba siedziska i pozycja kierowcy bardzo wygodna.
Ja miałem z oryg.mocowaniem i kuframi BMW.
Dla mnie był idealny do miasta i w trasy.
Ale jakby nie patrzeć moto mało popularne, niewielu miało okazję nim pojeździć - przez co ich opinie często są wyssane z palca,no i wygląd nie każdemu przypadnie do gustu.
- BMW_Zbyszek
- Świeżak
mam 180 i fz6 od 3lat. Jest bezawaryjna jak wymieniasz to co trzeba. Smigam codziennie do pracy i wieczoraji po miescie dziduje na kole to pali7, a jak smigam za miasto to 5. Po 400km zaczyna bolec dupa. Za rok zamierzam kupic fz1. Ona pali powyzej7
FZ6 

- zk1400
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości