yamaha xj600n
• Strona 1 z 1
yamaha xj600n
czesc. kupilem nie dawno Yamahe xj600n i mam pytanie. Jest tam kontrolka od oleju i po przekreceniu stacyjki ona nie swieci. u mojego znajomego w susuki jest tak ze jak przekreci kluczyk to ona swieci a jak odpali motocykl to ona gasnie. I nie wiem czy umnie cos jest zepsute czy ten model tak ma. Prosze o odpowiedz na gg 3888169 luba maila androp@interia.pl. Z góry dzieki 

- drako20
- Świeżak
Re: yamaha xj600n
drako20 napisał(a):... jak przekreci kluczyk to ona swieci a jak odpali motocykl to ona gasnie. I nie wiem czy umnie cos jest zepsute czy ten model tak ma...
Powinna zadziałać tak jak "u znajomego" zapalić się kontrolnie (to w końcu kontrolka

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
ja tam bardziej bym sie przejmowala tym, jakby swiecila sie non stop i nie gasla
jak nie reaguje nic a nic, to rzeczywiscie nie widze innej mozliwosci, jak spalenie zarowki. Lecz nie majac ku temu odpowiedniego doswiadczenia - tak jak przedmowca radze skontaktowac sie z fachowcami
Poczekajmy, az wypowie sie jeszcze ktos mogacy udzielic ci paru wskazowek, jak to sprawdzic.

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
a ja mam pare pytanek właśnie zakupiłem xj600n i po pierwsze to czy u was jest tak że na luzie nie działa obrotomierz a jak wrzuci się bieg i na sprzęgle to chodzi jak prawo wskazuje. po drugie kontrolki powinny się palić jak się włączy zapłon czy palą się tylko wtedy gdy już coś się wali. po trzecie jakie powinny być szczeliny na zaworach ssących i wydechowych??? pszcie na gg lub tutaj
oczywiście że moto
- majkelradom
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości