SUZUKI GSX-R 1000 K1 PROBLEM Z PRZEDNIM KOŁEM
• Strona 1 z 1
SUZUKI GSX-R 1000 K1 PROBLEM Z PRZEDNIM KOŁEM
Witam wszystkich, jestem nowym urzytkownikiem forum więc jezeli coś zrobie nie tak prosze o zrozumienie... Od niedawna weszłem w posiadanie Suzuki GSX-R1000 K1. okazało sie ze motocykl od 150km/h do 200km/h zaczyna drżyć, łapie dziwne drgania... okazało sie ze przednie koło ma dwa pęknięcia w miejscu gdzie łączy sie ramie z obręczą, pęknięcia nie są duze tak około 1cm-2cm, więc koło kwalifikuje sie do wymiany, problem polega na tym ze niemoge nigdzie dostać takiego koła...mam pytanie, czyprzednie koło w k1600 jest takie samo jak w k1 1000????? czy rużni sie czymś???? moze ktoś z urzytkowników ma takie koło lub wie gdzie morzna takie dostać??? pozdrawiam[/b]
- damiano0011
- Świeżak
Pierwsze kwestia kup słownik ortograficzny.
Druga kwestia może da się pospawać koło.
Od 600 nie pasuje do 1000.
Ogólnie te felgi są jakieś słabe mi przy wypadku wyłamała się cała z obręczy...
Jak Ci podejdzie to od K7 moge sprzedać xD
A tak poważnie szukaj na allegro. Mi się nie chce a daje sobie paznokcie obciąć że są takowe felgi.
Druga kwestia może da się pospawać koło.
Od 600 nie pasuje do 1000.
Ogólnie te felgi są jakieś słabe mi przy wypadku wyłamała się cała z obręczy...
Jak Ci podejdzie to od K7 moge sprzedać xD
A tak poważnie szukaj na allegro. Mi się nie chce a daje sobie paznokcie obciąć że są takowe felgi.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
W Suzuki możesz zapytać od czego jeszcze pasuje. Ja tak patrzyłem z tarczami i nie było problemu żeby mi to koleś znalazł, oni po prostu wpisują index i patrzą w jakim moto on występuje.
Robson ja potrzebuje felgę do K7 o ile serio pisałeś.
Robson ja potrzebuje felgę do K7 o ile serio pisałeś.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1