GS 500 :-)))))))))
• Strona 1 z 1
GS 500 :-)))))))))
Hej witajcie!!!!!!
Wylicytowałem w Niemcowni GS-500.
Taki ładny z owiewkami i kompletem kufrów
1997 rok. To będzie mój pierwszy motorek.
Jeszcze tylko trzeba go będzie przywieźć do Polski i zarejestrować
I rozpoczynać swój pierwszy sezon
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie.
A być może na rozpoczęciu sezonu na Bemowie
Pozdrowionka jeszcze raz

Wylicytowałem w Niemcowni GS-500.
Taki ładny z owiewkami i kompletem kufrów

1997 rok. To będzie mój pierwszy motorek.
Jeszcze tylko trzeba go będzie przywieźć do Polski i zarejestrować

I rozpoczynać swój pierwszy sezon

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie.
A być może na rozpoczęciu sezonu na Bemowie
Pozdrowionka jeszcze raz

- Borys
- Świeżak
borys, gdzie dokladnie i za ile, jesli mozna spytac?? jak cos to wal na priva!! i foty rzeczywscie by mi sie przydaly.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Ciekawy ten twój GS. Wie ktoż może dlaczego nie jest sprowadzany do Polski GS. Na stronach Suzuki prezentowany jest tylko GS w wersji F,a o "gołym" nic nie ma. Doszły mnie słuchy, że ma być nowy model na wtrysku bo niby ten stary nie spełnia obowiązujących norm emisji. Tylko dlaczego w Hiszpani sprzedawany jest "goły" gs z rocznika 2007 i dlaczego wersaj F niby spełnia warunki emisji spalin skoro ma tylko euro2. Wszystk to jakieś dziwne. Zna może ktoś odpowieź ?? Borys Gratuluje GS Pozdrawiam
- symał
- Świeżak
to jest taka sciema "hlyt matatindowy" suzuki. On ma taki sam chlodzony powietrzem silnik jak i stare gs-y a chlodnica oleju to nie to samo co chlodzenie calego silnika olejem jak to bylo w "olejakach suzuki" gsf, GSX1200 GSXR 1100 itp
tak jak i wpisywanie ze ma 47,7 kuca
Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
kaka84 napisał(a):to jest taka sciema "hlyt matatindowy" suzuki. On ma taki sam chlodzony powietrzem silnik jak i stare gs-y a chlodnica oleju to nie to samo co chlodzenie calego silnika olejem jak to bylo w "olejakach suzuki" gsf, GSX1200 GSXR 1100 itp
Kaka84 nie rozśmieszaj mnie

Akon chłodnica oleju jest dołożona do "golasa" bo nie ma takiego przepływu powietrza przez to, że jest zabudowany.
Symał, też mnie to dziwi, że GS 2007r. jest na gaźniku..
-
Inku - Bywalec
no to się zbłaźniłem... głupio mi teraz
wydawało mi się że tak zwane olejaki poza zwykłym smarowaniem elementów ruchomych mają jeszcze specjalne kanały drążone w silniku dla lepszego odobierania ciepła i dlatego jesli wymieniamy olej to wychodzi koło 3,6litra a jak byśmy rozebrali silnik i usuneli cały olej z wszystkich kanałów to wchodzi koło 5 (ciekawostki te wyczytałem w lutowym świecie motocykli możecie sprawdzić w kiosku) silnik gsa wersji zabudowanej niczym nie różni sie od golasa i chyba konstrukcyjnie nie był przygotowany do chłodzenie olejowego tylko powietrznego a ta chłodnica to tylko wspomaga go bo mniej powietrza opływa.
natomiast w starych GSXR motocyklach sportowych takie chłodzenie jak w gsi było by chyba za mało wydajne( i nie chodzi tu tylko o w wielkość chłodnicy) Widocznie to wszystko nie prawda więc powiedzcie jak jest na serio
Co sądzisz o tym Inku bo od wczoraj jakoś cisza i nie ma chętnego żeby nam to wyjaśnić
wydawało mi się że tak zwane olejaki poza zwykłym smarowaniem elementów ruchomych mają jeszcze specjalne kanały drążone w silniku dla lepszego odobierania ciepła i dlatego jesli wymieniamy olej to wychodzi koło 3,6litra a jak byśmy rozebrali silnik i usuneli cały olej z wszystkich kanałów to wchodzi koło 5 (ciekawostki te wyczytałem w lutowym świecie motocykli możecie sprawdzić w kiosku) silnik gsa wersji zabudowanej niczym nie różni sie od golasa i chyba konstrukcyjnie nie był przygotowany do chłodzenie olejowego tylko powietrznego a ta chłodnica to tylko wspomaga go bo mniej powietrza opływa.
natomiast w starych GSXR motocyklach sportowych takie chłodzenie jak w gsi było by chyba za mało wydajne( i nie chodzi tu tylko o w wielkość chłodnicy) Widocznie to wszystko nie prawda więc powiedzcie jak jest na serio
Co sądzisz o tym Inku bo od wczoraj jakoś cisza i nie ma chętnego żeby nam to wyjaśnić

Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości