Honda nsr125 czy Cos mocniejszego???
• Strona 1 z 1
Honda nsr125 czy Cos mocniejszego???
Czesc Wszystkim Fanom Motorow!!!!
Mam do was jedno pytanko!
ostatnio mam zajawke na motor tylko nie wiem jaki kupic! Na wiosne zaczynam robic sobie prawko na motor, przegladalem rozne oferty motorow i wpadla mi w oko Honda Nsr125. Jak myslicie czy ten motor bedzie dobrym motorem do szlifu, czy moze jednak jakis mocniejszy np. 250 czy 500. Wczesniej nie mialem stycznosci z motorami wiec nie wiem czy odrazu dam rade na jakims potworze jezdzic!
Za wszystkie wasze rade z gory dzieki i Pozdrawiam wszystkich fanów Jednosladów!!!
POZDRO foR All !!!!

Mam do was jedno pytanko!
ostatnio mam zajawke na motor tylko nie wiem jaki kupic! Na wiosne zaczynam robic sobie prawko na motor, przegladalem rozne oferty motorow i wpadla mi w oko Honda Nsr125. Jak myslicie czy ten motor bedzie dobrym motorem do szlifu, czy moze jednak jakis mocniejszy np. 250 czy 500. Wczesniej nie mialem stycznosci z motorami wiec nie wiem czy odrazu dam rade na jakims potworze jezdzic!
Za wszystkie wasze rade z gory dzieki i Pozdrawiam wszystkich fanów Jednosladów!!!
POZDRO foR All !!!!
- Bejrut1410
- Świeżak
Re: Honda nsr125 czy Cos mocniejszego???
Bejrut1410 napisał(a):Jak myslicie czy ten motor bedzie dobrym motorem do szlifu, czy moze jednak jakis mocniejszy !!!!
jak wezmiesz mocniejszy to będzie bardziej efektowny szlif

>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
Wiesz!!
Przegladałem juz te posty i wiesz co!! Piszą tam o wszystkim i o niczym!! Aż oczopląsu już dostałem od czytania tego wszystkiego. Szukam prawdziwej porady i kontaktu z osobą która zna sie na tym i chociaż na początek trochę mi podpowie!!
Więc wszystkim ktorym chodz troche bedzie sie chciało ze mna pogadac!! DZIĘKI!!!!!!!!!
POZRDO FoR All !!!!!
Przegladałem juz te posty i wiesz co!! Piszą tam o wszystkim i o niczym!! Aż oczopląsu już dostałem od czytania tego wszystkiego. Szukam prawdziwej porady i kontaktu z osobą która zna sie na tym i chociaż na początek trochę mi podpowie!!

Więc wszystkim ktorym chodz troche bedzie sie chciało ze mna pogadac!! DZIĘKI!!!!!!!!!
POZRDO FoR All !!!!!

- Bejrut1410
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Hans!! jesli mocniejszy to jaki?
Suzuki Gs mi sie nie podoba chodz wiem ze to tez dobry motor dla poczatkujcego:) jednak Honda bardziej mi sie podoba! a ty czyms jezdzisz??
))
POZDRO FoR All!!!!

POZDRO FoR All!!!!
- Bejrut1410
- Świeżak
witaj,
Ja mialem 16 latek zrobilem sobie A1 i kupilem NSRke 125 z 99 roku, latalem nia 3 sezony. Bardzo, bardzo przyjemnie wspominam ten motorek. Na poczatku poprzedniego sezonu kupilem sobie CBR 600 F4. Jestem zadowolony z takiego przebiegu zycia z motorkami. Wczesniej smigalem na 50tkach, na NSR zalapalem o co chodzi w prawdziwym ruchu drogowym a teraz latam sobie szescsetka i jest bardzo przyjemnie!
pozdrawiam
Ja mialem 16 latek zrobilem sobie A1 i kupilem NSRke 125 z 99 roku, latalem nia 3 sezony. Bardzo, bardzo przyjemnie wspominam ten motorek. Na poczatku poprzedniego sezonu kupilem sobie CBR 600 F4. Jestem zadowolony z takiego przebiegu zycia z motorkami. Wczesniej smigalem na 50tkach, na NSR zalapalem o co chodzi w prawdziwym ruchu drogowym a teraz latam sobie szescsetka i jest bardzo przyjemnie!
pozdrawiam

..::KaRoOooLyN RuLeZz::..
-
emce - Świeżak
Spox!! a jak myslicie?? czy na faceta 21 lat ze 180cm wzrostu i 95 kd bedzie dobra?? bo mi sie podoba, tylko czy nie bedzie za mala!! wiem ze na pierwsze moto to jest luzik:-) tylko czy bedzie na mnie dobra!! hehe jak cos to polecicie mi cos iinego o takim wygladzie!! dziex i POZDRO foR aLL!!
)

- Bejrut1410
- Świeżak
Możesz tak się zastanawiać w nieskończoność - po prostu jedź do salonu lub umów się ze sprzedającym na przymiarkę. Wtedy sam ocenisz czy Ci leży to moto. Oferta na rynku jest duża - znajdziesz coś dla siebie.
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
To nie kosiara nie przesadzaj, to moze zastanow sie np o Aprilia RS250, masa nieduza no i juz konkretniejsza moc (60KM), czytalem ze osoby z duzym wzrostem nie maja problemu. Nie wiem czy to dobra propozyca bo model ciezko w polsce dostepny - raczej
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Dziękówa za wszystkie rady!! napewno coś wybiore!! Wystarczą tylko chceci!! tylko jeszcze jedno pytanko do was. Jaka będzie najpesza pojemność dla mnie!!!
Dziękx:-))
Pozdro For ALL!!!!!
Dziękx:-))
Pozdro For ALL!!!!!
- Bejrut1410
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości