R6 1999r z przebiegirm 60000 tys. km. Warto????
• Strona 1 z 1
R6 1999r z przebiegirm 60000 tys. km. Warto????
witam. zamierzam kupić sobie następny motor gdyż pierwszy sprzedałem i dziś z kolegą oglądaliśmy YAMAHE R6 z 1999 roku z przebiegiem 60000 tys. km.
motorek w stanie dobrym.parę rysek ale mi to nie przeszkadza.
najbardziej mi się nie podoba ten przebieg. czy to nie jest za dużo jak na ten motor??
a przy okazji mam do wydania 9000 zł.może coś doradzicie??
dziękuje i pozdrawiam
motorek w stanie dobrym.parę rysek ale mi to nie przeszkadza.
najbardziej mi się nie podoba ten przebieg. czy to nie jest za dużo jak na ten motor??
a przy okazji mam do wydania 9000 zł.może coś doradzicie??
dziękuje i pozdrawiam
- pawko81
- Świeżak
Przebieg normalny i realny przy osobie jeżdżącej umiarkowanie, także tylko się cieszyć, że jeszcze nikt nie zrobił "korekty licznika". Nie wierz w motocykle z mikroprzebiegiem w stosunku do wieku.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
Przebieg to jedno (ten nie jest jeszcze aż tak duży), ważne jest to czy był regularnie serwisowany i jak wyglądają tarcze hamulcowe, napęd (ogólny stan motocykla).
Może mieć mniejszy przebieg, tyle że warto zabrać kogoś kto się zna i zweryfikuje czy przebieg jest realny.
Oraz czy stan techniczny jest dobry.
Może mieć mniejszy przebieg, tyle że warto zabrać kogoś kto się zna i zweryfikuje czy przebieg jest realny.
Oraz czy stan techniczny jest dobry.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
za około 9500zł kupisz już 929 z porysowanymi owiewkami ale zdrowymi bebechami, kumpel kupił 2 dni temu i wszystko elegancko, jak komuś nie zależy na wyglądzie to nie ma sie co spuszczać nad plastikami...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):za około 9500zł kupisz już 929 z porysowanymi owiewkami ale zdrowymi bebechami, kumpel kupił 2 dni temu i wszystko elegancko, jak komuś nie zależy na wyglądzie to nie ma sie co spuszczać nad plastikami...
Zarypista porada

Niech teraz czeka na porysowany motocykl, bo kolega twój kupił

Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
melvin napisał(a):za około 9500zł kupisz już 929 z porysowanymi owiewkami ale zdrowymi bebechami, kumpel kupił 2 dni temu i wszystko elegancko, jak komuś nie zależy na wyglądzie to nie ma sie co spuszczać nad plastikami...
Hm 929 za 9,5 koła ,to ona będzie w takim stanie ,że jest tyle warta ile waży

- P-iotras
- Świeżak
pawko81 napisał(a):ok.dzięki.tylko teraz sie naczytałem że w tych R6 są problemy ze skrzyniami biegów
czy da się to jakoś zauważyć???
oczywiście ze da jak będziesz na jeździe próbnej to szczególnie na 2 biegu ostro przyspieszaj oczywiście asfalt musi być suchy jak będziesz czuł szarpanie to jest pierwszy objaw ze niedługo 2-ka będzie wyskakiwała, oczywiście spróbuj tak na każdym biegu, i nie zapomni żeby kilka razy powtórzyć ta czynność, jazda próbna musi troszeczkę potrwać a nie przejechanie sie 500 metrów i stwierdzenie ale zapier..ala biorę!!
- piotras224
- Świeżak
• Strona 1 z 1