StreetFighter Co i Jak !
• Strona 1 z 1
StreetFighter Co i Jak !
Witam.
Czytając kolejne tematy na forum jestem zirytowany, że mało kto odróżnia pojęcie motocykla StreetFightera od Zwykłego Psa do Stuntu.
Ale mam do Was pytanie. Od dłuższego czasu chce zająć się profesjonalną budową streetów dla społeczeństwa. Są piękne wypicowane Choppery dlaczego ma nie być Streetów. Pomysł polega na tym, że chciałbym założyć działalność do której będzie mógł sobie przyjść Kowalski i od postaw zbudować motocykl dla siebie. Wiadomo taki motocykl nie bd tani. Ale myślę że w Polsce znajdą się fanatycy. Co wy na ten temat myślicie?
Oczywiście bd także oferował tuning motocykla jak ktoś ma własny.
Polerowanie elementów, chromowanie, malowanie areografem, zmiany silnikowe. Typowy tuning motocykla.
Czytając kolejne tematy na forum jestem zirytowany, że mało kto odróżnia pojęcie motocykla StreetFightera od Zwykłego Psa do Stuntu.
Ale mam do Was pytanie. Od dłuższego czasu chce zająć się profesjonalną budową streetów dla społeczeństwa. Są piękne wypicowane Choppery dlaczego ma nie być Streetów. Pomysł polega na tym, że chciałbym założyć działalność do której będzie mógł sobie przyjść Kowalski i od postaw zbudować motocykl dla siebie. Wiadomo taki motocykl nie bd tani. Ale myślę że w Polsce znajdą się fanatycy. Co wy na ten temat myślicie?
Oczywiście bd także oferował tuning motocykla jak ktoś ma własny.
Polerowanie elementów, chromowanie, malowanie areografem, zmiany silnikowe. Typowy tuning motocykla.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
W pl jest juz pare zakladów które buduja rasowe streetfightery od podstaw.Małe manufactury ale sa,wystarczy sie przejechac na jakies wystawy o tej tematyce.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Niestety w znacznej większości przypadków ludzie po przewrotce (ze względu na brak funduszy) przerabiają motocykle na streeta.
Ale przeważnie jak najtaniej.
Znam tylko jeden przypadek gdzie został zakupiony nowy motocykl i przerobiony.
Może z czasem będzie więcej chętnych.
Ale przeważnie jak najtaniej.
Znam tylko jeden przypadek gdzie został zakupiony nowy motocykl i przerobiony.
Może z czasem będzie więcej chętnych.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Raczek ale to jest prawidłowa droga
cieszyć sie sportem, a jak obleci z owiewek to robić streeta ew jeśli bardziej zgruzowany to psa i znów cieszyć sie nową wersją swojego moto 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
A myślisz ze załozenie takiego zakładu miało by sens. Ludzie wolą kupić coś co może mieć każdy z takim budżetem od to K9 czy wolą wydać 50tys i zbudować coś dla siebie i tylko dla siebie ?Koval135 napisał(a):W pl jest juz pare zakladów które buduja rasowe streetfightery od podstaw.Małe manufactury ale sa,wystarczy sie przejechac na jakies wystawy o tej tematyce.
CBR - CustomBikeRobson
-
Robson ale coś w tym kierunku jesteś lepiej dysponowany? Np masz galwanizernie, zajebiście spawasz, super malujesz? Jeśli tak to dużo łatwiej wystartować. Jeżeli tylko chcesz mieć warsztat, bo umiesz łańcuch w motorze wymienić. To implantacja interesu może gruuuubo kosztować. Myśle że coraz więcej motorów nad Wisłą. Coraz więcej też ludzi jest w stanie grubo za nie płacić. Interes jak najbardziej perspektywiczny.
Tutaj w linku poniżej kumpel z 954 streeta zrobił całkiem całkiem, a psy to na forum u nas w dziale foto
OstraJazda.com (otwórz link)
Tutaj w linku poniżej kumpel z 954 streeta zrobił całkiem całkiem, a psy to na forum u nas w dziale foto
OstraJazda.com (otwórz link)
tylko cebra
dcsport.pl (otwórz link)
dcsport.pl (otwórz link)
-
Ryjek - Świeżak
a jeden koment dodam tylko ZLY TEMAT ale wybaczamy ci bo do wlasciwego tematu nikt prawie nie zaglada
jak bedziesz mial "firme" nie wiem jak to nazwac
to napisz mi i chlopakom na forum kontakt adress itp moze jakis klientow znajdziesz
a co do streetow masz jakies juz dokonania ??;> jesli tak prosimy o foto
pozdro i powodzenia

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
sebekmelior napisał(a):a co do streetow masz jakies juz dokonania ??;> jesli tak prosimy o fotopozdro i powodzenia
No kończy się kończy właśnie taki jeden na próbę. Jak to wypali to zacznę dalej w to brnąć

CBR - CustomBikeRobson
-
• Strona 1 z 1