CB1000R VS Z1000
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

A dziewczyne na żone.
Nie no ogółny wydatek to około 40-50 tys. Wiadomo to ma być motocykl do jazdy codziennej jak i jakiś wypadów. Nie ma być do lansowania się że kosztuje 100 koła a nie umie się nim jechać 
BTW
"Invinciblee" po co 4 jak można mieć jeden ? Nawet jakbym srał kasą to bym nie kupił 4 moto podobnych bo po co?
				Nie no ogółny wydatek to około 40-50 tys. Wiadomo to ma być motocykl do jazdy codziennej jak i jakiś wypadów. Nie ma być do lansowania się że kosztuje 100 koła a nie umie się nim jechać

BTW
"Invinciblee" po co 4 jak można mieć jeden ? Nawet jakbym srał kasą to bym nie kupił 4 moto podobnych bo po co?
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
- 

Robson1903
- VIP Ścigacz.pl
No to niech bierze bkinga i nie wybrzydza, bo po co? Duzy, piekielnie mocny sprzecior.Zupelnie inna konstrukcja od kawy i hondy.Mysle, ze najlepiej sie nadaje.
				Sprzedam haykę!!   | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
			- 

zadzior
- Stały bywalec
Chłopaki a gdzie dorwać tą wersje :
http://www.moto-blog.pl/wp-content/uplo ... b-king.jpg
Bo ta to troche brzydka 
http://thekneeslider.com/images/08bking.jpg
				http://www.moto-blog.pl/wp-content/uplo ... b-king.jpg
Bo ta to troche brzydka

http://thekneeslider.com/images/08bking.jpg
CBR - CustomBikeRobson
- 

Robson1903
- VIP Ścigacz.pl
Witam.
Dokładnie to mam 194 cm/115 kg.
Myślałem nad Hondą bo od zawsze jestem związany z tą firmą i nigdy się na niej nie zawiodłem. Niestety motocykl, o którym myślałem okazał się malutki. Nie sądziłem, że aż tak bardzo. Yamahy nie lubię, ale chyba nie na ten temat jest ten post. Mam do tego prawo. B-King wypadł mi z głowy... Dziękuję za przypomnienie gdyż w tym momencie jestem zdecydowany na ten właśnie motocykl. Triumph wchodził w grę dlatego, że ma, jak dla mnie, przyjemny silnik i nie jest tak oklepany w PL jak np. Hondy, Yamahy, Kawy... W związku z tym mam pytanko. Przeczytałem (niestety nie mogłem i nie mogę tego sprawdzić), że King jest wykonany ze słabych materiałów. Może ktoś mógłby sie odneść do tej tezy? Oczywiście odwiedzę salony żeby dowiedzieć się o wszystkim szczegółowo i przy okazji przymierzyć.
Pozdrowionka.

Dokładnie to mam 194 cm/115 kg.
Myślałem nad Hondą bo od zawsze jestem związany z tą firmą i nigdy się na niej nie zawiodłem. Niestety motocykl, o którym myślałem okazał się malutki. Nie sądziłem, że aż tak bardzo. Yamahy nie lubię, ale chyba nie na ten temat jest ten post. Mam do tego prawo. B-King wypadł mi z głowy... Dziękuję za przypomnienie gdyż w tym momencie jestem zdecydowany na ten właśnie motocykl. Triumph wchodził w grę dlatego, że ma, jak dla mnie, przyjemny silnik i nie jest tak oklepany w PL jak np. Hondy, Yamahy, Kawy... W związku z tym mam pytanko. Przeczytałem (niestety nie mogłem i nie mogę tego sprawdzić), że King jest wykonany ze słabych materiałów. Może ktoś mógłby sie odneść do tej tezy? Oczywiście odwiedzę salony żeby dowiedzieć się o wszystkim szczegółowo i przy okazji przymierzyć.
Pozdrowionka.
- Lysy Rider
- Świeżak
A wiec Łysy napisałeś  To ja już nie kontynuuje monologu kolega napisał całość
 To ja już nie kontynuuje monologu kolega napisał całość 
CBR - CustomBikeRobson
- 

Robson1903
- VIP Ścigacz.pl
Skoro jest już poszukujący, może poczekaj na ten model: http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/a ... 0.jpg.html
Jak ma być to naked to niech ma agresora w wyglądzie , dla mnie nie ma konkurencji w wyglądzie seryjnego streeta, zobaczymy jak będzie na żywo się prezentował.
, dla mnie nie ma konkurencji w wyglądzie seryjnego streeta, zobaczymy jak będzie na żywo się prezentował.

Jak ma być to naked to niech ma agresora w wyglądzie
 , dla mnie nie ma konkurencji w wyglądzie seryjnego streeta, zobaczymy jak będzie na żywo się prezentował.
, dla mnie nie ma konkurencji w wyglądzie seryjnego streeta, zobaczymy jak będzie na żywo się prezentował.- 

MaRRiusz
- Świeżak
Od jakiegos czasu smigam na CB1000R. Pierwsze wrazenie jak na niego siadziesz to : cholera myslalem ze ta maszyna jest wieksza !
Mimo wagi jak sie nie myle 220kg, motocykl wydaje sie strasznie maly i lekki. Co do jazdy. Prowadzi sie fantastycznie, idealny moto na ruchliwe miasto i wycieszki gorskie. Mocy mu nie brakuje, hamulce pierwsza klasa, jednak zapomnij o szybkiej jezdzie na tym motocyklu, za to kazdy winkiel tym motocyklem przyprawia o usmiech na twarzy, bajka.
Pozatym malo kto przechodzi obok maszyny obojetnie, nawet kolesie z puszek na skrzyzowaniu wpatruja sie w niego jak w obraz.
Niesty dzwiek z orginalnego wydechu przypomina odglos odkurzacza.
				Mimo wagi jak sie nie myle 220kg, motocykl wydaje sie strasznie maly i lekki. Co do jazdy. Prowadzi sie fantastycznie, idealny moto na ruchliwe miasto i wycieszki gorskie. Mocy mu nie brakuje, hamulce pierwsza klasa, jednak zapomnij o szybkiej jezdzie na tym motocyklu, za to kazdy winkiel tym motocyklem przyprawia o usmiech na twarzy, bajka.
Pozatym malo kto przechodzi obok maszyny obojetnie, nawet kolesie z puszek na skrzyzowaniu wpatruja sie w niego jak w obraz.
Niesty dzwiek z orginalnego wydechu przypomina odglos odkurzacza.
gixxer 750 K7
CBR 1000 RR '08
			CBR 1000 RR '08
- griso
- Świeżak
Lysy, zdecydowales sie na cos? Ogladales maszyny na zywo?
				Sprzedam haykę!!   | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
			- 

zadzior
- Stały bywalec
Siemanko wszystkim.
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałem. Jestem zdecydowany na B-Kinga i mam nadzieję, że w czerwcu będziemy mogli polatać z ekipą z Łodzi.
Pozdrowionka.

Przepraszam, że tak długo się nie odzywałem. Jestem zdecydowany na B-Kinga i mam nadzieję, że w czerwcu będziemy mogli polatać z ekipą z Łodzi.
Pozdrowionka.
- Lysy Rider
- Świeżak
- xede
- Świeżak
skoro kolega chce cb1000r to na forum hondy hornet, tam jest pare takich moto, poprosic kogos z uzytkownikow na spotkanko posiedziec itd.
co to z1000 nowego to nikt go prawie jeszcze nie ma wiec ciezko ocenic, chociaz honda jest lzejsza w porownaniu do z1000

co to z1000 nowego to nikt go prawie jeszcze nie ma wiec ciezko ocenic, chociaz honda jest lzejsza w porownaniu do z1000
- xede
- Świeżak
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2