Suzuki Bandit
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
silnik bandit
hej.M
am bandita z 1998 i chce przlozyc do niego silnik z 2001 czy przy zmianie b ede musial cos wymianiac dodatkowo jakies gazniki czy cos innego?
dzieki pozdrawiam
am bandita z 1998 i chce przlozyc do niego silnik z 2001 czy przy zmianie b ede musial cos wymianiac dodatkowo jakies gazniki czy cos innego?
dzieki pozdrawiam
- gixerr
- Świeżak
Jakich modeli sięga silnik w bandycie 600cm też lata 70te ?
No i proszę doradźcie coś w temacie
Zaprzyjaźniony importer od kolegi ma dla mnie dwa motorki w Niemczech bandita i kawe Zr7 750 oba rocznik 2002 z porządnych zdjeć widac, że ładnie utrzymane, przebiegi trochę ponad 40 tys km oba po 10.000zł bo kawa ma jakiś kufer givi no jest moim ulubionym srebrnym kolorze. Suzi za to brzydal bo jakiś bordo metalik.
ktróry byście z tym sprzętów wybrali ?
No i proszę doradźcie coś w temacie
Zaprzyjaźniony importer od kolegi ma dla mnie dwa motorki w Niemczech bandita i kawe Zr7 750 oba rocznik 2002 z porządnych zdjeć widac, że ładnie utrzymane, przebiegi trochę ponad 40 tys km oba po 10.000zł bo kawa ma jakiś kufer givi no jest moim ulubionym srebrnym kolorze. Suzi za to brzydal bo jakiś bordo metalik.
ktróry byście z tym sprzętów wybrali ?
lepiej się spóźnić na tym świecie, niż na tamtym być za wcześnie
dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
Bandit kojarzy mi sie tylko ze strzelanina w Berlinie okolo rok temu w ktorej brali udzial Banditos :p
- klaudi00
- Świeżak
klaudi00 napisał(a):Bandit kojarzy mi sie tylko ze strzelanina w Berlinie okolo rok temu w ktorej brali udzial Banditos :p
licznik nabijasz?
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
stomi napisał(a):CzesterTX do ilu obrotów kręcił się Twój bandit 400? Jaką osiągałeś prędkość maksymalną?
Mój Bandit kręcił się do 15 krpm. Maksymalny moment obrotowy wg. producenta to 12 krpm ale wodług moich własnych odczuć zaczynał się sporo wcześniej. Co do prędkości maksymalnej to jest ona zależna od wagi kierowcy. Ja leciałem nim 180 km/h przy czym ważę ponad 100 kg a sporo lżejszy kolega, który był jego poprzednim włascicielem wycisnął na nim 190 km/h.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Dzięki! W takim wypadku mój jest lekko zdławiony bo kręci się to 13obr i przy tych obrotach osiąga właśnie 180 i ani troche więcej. Mam w zestawie te blaszki do odblokowania to pewnie trzeba będzie podmienić. Dodam jeszcze że obrotomierz mam wyskalowany do 18k a na liczniku mam 180 co zauważyłem że dużo ma inne wartości ale pewnie to jest spowodowane trudną przeszłością.
- stomi
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości