Co do miasta: MT-03, Ninja 250 czy ER6n ABS
• Strona 1 z 1
Co do miasta: MT-03, Ninja 250 czy ER6n ABS
Pomiędzy tymi trzema modelami prowadzę trudny wybór: co wybrać do jazdy głównie po mieście.
Na początku pewniakiem była Ninja - mała, sprytna i w miarę szybka, potem ER6n z ABS - bezpieczne, ładne, ale czy potrzeba tyle mocy do jazdy w korkach?
Na koniec dołączyła MT-03 - podobno idealna do miasta, ale narowista? Czy dla początkującego nie za bardzo narowista?
Proszę o pomoc w wyborze. Wszystkie modele mają być w zbliżonych cenach, bo poszukuję w miarę młodych używanych, więc cena nie jest tutaj argumentem.
Na początku pewniakiem była Ninja - mała, sprytna i w miarę szybka, potem ER6n z ABS - bezpieczne, ładne, ale czy potrzeba tyle mocy do jazdy w korkach?
Na koniec dołączyła MT-03 - podobno idealna do miasta, ale narowista? Czy dla początkującego nie za bardzo narowista?
Proszę o pomoc w wyborze. Wszystkie modele mają być w zbliżonych cenach, bo poszukuję w miarę młodych używanych, więc cena nie jest tutaj argumentem.
- rafal9
- Świeżak
Nie miałem styczności z Yamaszką ale Ninje odpuść sobie 250ccm to za mało. Do spokojnego i bezpiecznego poruszania się bierz er6n abs. Moto z dołu idzie dobrze, jest wąskie dzięki silnikowi R2 i pozycja bardzo wygodna. Do tego jest oszczędne.
- schwarz
- Świeżak
ty jestes takie za malo....!!! ninja 250 spokojnie starczy na jazde po miescie i nie tylko....jesli ja bym mial wybierac wybralbym MT ,jednak naked jest zwinniejszy ....a o to chyba chodzi...!:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Ja zabrałbym Er6n. Świetny silnik, zwinny, wąski co przydaje się w mieście
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości