zx6r , r6 czy F4i
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
jakby nie bylo....kazdy bedzie chwalil i proponowal swojego sprzeta, jak dla mnie takie tematy sa bez sensu, moim zdaniem przejedz sie kazdym moto z tej trojki i wszelkie watpliwosci same sie rozwieja .........
ja tak zrobilem i zostalem przy F4i ....... reszta mnie nie interesuje ze ktos powie ze jest najslabsza.... hehe bo co bo ma 0,1 sekundy mniejsze przyspieszenie ????
dla mnie kazde moto w dobrym stanie jest zajebiste i niewazne czy to honda czy kawa czy jamaha ........... przejedziesz sie to bedziesz wiedzial ktory sprzet wybrac....... a tu na forum to mozemy tylko sobie gadac co jest lepsze......gadka szmatka ....hehe
no i wielkie uklony dla YZF-R1 ......... za pewne slowa (w koncu obiektywne slowa hehe )
pozdro
ja tak zrobilem i zostalem przy F4i ....... reszta mnie nie interesuje ze ktos powie ze jest najslabsza.... hehe bo co bo ma 0,1 sekundy mniejsze przyspieszenie ????
dla mnie kazde moto w dobrym stanie jest zajebiste i niewazne czy to honda czy kawa czy jamaha ........... przejedziesz sie to bedziesz wiedzial ktory sprzet wybrac....... a tu na forum to mozemy tylko sobie gadac co jest lepsze......gadka szmatka ....hehe
no i wielkie uklony dla YZF-R1 ......... za pewne slowa (w koncu obiektywne slowa hehe )
pozdro
- PAJĄK1984
- Świeżak
YZF ładny obrazek, a jeszcze ładniejszy byłby z logiem Suzuki zamiast Yamaha
Popieram.

PAJĄK1984 napisał(a):moim zdaniem przejedz sie kazdym moto z tej trojki i wszelkie watpliwosci same sie rozwieja .........
Popieram.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Konig napisał(a):Ciekawe gdzie ma się tymi sprzętami przejechać? W grze? A może ma stanąć gdzieś gdzie się spotykają motocykliści i pożebrać o przejażdżkę? W jakim wy świecie żyjecie?
Nigdy nie testowales przed kupnem ???

Pzdr
Yamaha Majesty 250
Yamaha Majesty 250
- eBuch
- Świeżak
deyna napisał(a):YZF każdy wie, że nie przepadasz za Hondami ale ten obrazek to przesada...
bo dobijają mnie teksty ze honda to honda. Każdy motocykl się psuje. i milion razy powtarzam ze nic nie mam do właścicieli Hond bo sam miałem 3 szt. a Konig to chyba an głowę upadł. jak nie przepadasz za motocyklami marki Yamaha to to napisz a nie wymyślasz jakieś teksty o szukaniu luzu itd kup cbr z 93 roku to zobaczysz czy tam wszystko będzie miodzio...

-
YZF R1 - Moderator
wychodzą dopiero wady właśnie CBR 1000RR gdyż moto potrafi na 1000km wpylic 1l oleju i 09 ponoć ma też tą przypadłość serwisy hondy nie chcą się bardzo do tego przyznawać i tłumaczą się ze są to pojedyncze przypadki tak więc panowie nie piszmy ze honda to nie wiadomo co każdy motor ma wady i zalety
Komar - WSK 125,175 - Jawa 350 - Yamaha FZ 750 - Suzuki GSXR 1100W - Yamaha R1
-
jarek20 - Świeżak
jarek20 napisał(a):wychodzą dopiero wady właśnie CBR 1000RR gdyż moto potrafi na 1000km wpylic 1l oleju i 09 ponoć ma też tą przypadłość serwisy hondy nie chcą się bardzo do tego przyznawać i tłumaczą się ze są to pojedyncze przypadki tak więc panowie nie piszmy ze honda to nie wiadomo co każdy motor ma wady i zalety
Tez uwazam ze KAZDY motocykl mozna zarznac. Ja sie przed chwila dowiedzialem ze w gs'ach puszczaja pierscienie przy niskim poziomie oleju "/ Wada produkcyjna...
Pzdr
Yamaha Majesty 250
Yamaha Majesty 250
- eBuch
- Świeżak
wracając do tematu.........
tak czy siak kazdym motocyklem musisz sie przejechac...........przeciez to logiczne, jesli nawet ktos chce zaliczke to jak jedziesz kupic moto to chyba masz przy sobie kase .... hehe
wsiadasz......jedziesz..... i albo Ci pasuje albo dziekujesz typowi i wszystko.....
proste jak drut.
pozdro
tak czy siak kazdym motocyklem musisz sie przejechac...........przeciez to logiczne, jesli nawet ktos chce zaliczke to jak jedziesz kupic moto to chyba masz przy sobie kase .... hehe
wsiadasz......jedziesz..... i albo Ci pasuje albo dziekujesz typowi i wszystko.....
proste jak drut.
pozdro
- PAJĄK1984
- Świeżak
Przeglądam te forum już parę lat i nie można powiedzieć co jest najlepsze, to już tylko kwestia gustu. Można tu zobaczyć posty dotyczące problemów o każdym z tych motocykli. Osobiście uwielbiam R6 z wyglądu, tą od 2004r. Jeszcze nie miałem okazji się przejechać. Chociaż nowsze F4 też całkiem całkiem
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
tak samo niby zygzaki: jakieś 3cie panewki, pękające ramy, sypiąca się skrzynia...od 16tys km nie zawiódł mnie ani razu (no dobra raz, ale winny byłem ja bo go zalałem po parkingówce dawno temu)
U mnie tego NIE MA? i co? a nie oszczędzam go zbytnio. Przestrzegam tylko paru zasad i tyle. Nigdy nie jeżdze na zimnym silniku pow. 4tys obrotów i serwis prowadzę regularnie. Powtórzę - SERWIS, nie naprawy.
and so now what? A to ponoć jeden z najbardziej awaryjnych sprzętów ze stajni kawy...i nawet z tego 95roku w którym pękały ramy...
U mnie tego NIE MA? i co? a nie oszczędzam go zbytnio. Przestrzegam tylko paru zasad i tyle. Nigdy nie jeżdze na zimnym silniku pow. 4tys obrotów i serwis prowadzę regularnie. Powtórzę - SERWIS, nie naprawy.
and so now what? A to ponoć jeden z najbardziej awaryjnych sprzętów ze stajni kawy...i nawet z tego 95roku w którym pękały ramy...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
jak dla mnie kawa najlepsza
patrze tutaj tylko na wyglad, awaryjnosc to juz zalezy jak sie dba o moto:)
zx6r z 98 roku bylby najlepszym wyborem bo to najlepszy rocznik z tych kaw.
osobiscie w przyszlum sezonie planuje sie przesiasc z bandita 600 na wlasnie taka ninje;)
pozdrawiam
patrze tutaj tylko na wyglad, awaryjnosc to juz zalezy jak sie dba o moto:)
zx6r z 98 roku bylby najlepszym wyborem bo to najlepszy rocznik z tych kaw.
osobiscie w przyszlum sezonie planuje sie przesiasc z bandita 600 na wlasnie taka ninje;)
pozdrawiam
patrz w lusterka, motocykle sa wszedzie!!!
jest nas coraz wiecej panowie i panie:)
jest nas coraz wiecej panowie i panie:)
- michas_m6
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3