Zobacz wÄ…tek - Honda NTV 650 czy warto ?
NAS Analytics TAG

Honda NTV 650 czy warto ?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Honda NTV 650 czy warto ?

Postprzez erni » 26/6/2009, 15:00

Interesuje mnie rocznik 97 zadbany z przebiegiem 50 000 km za 6600 zł, co możecie powiedzieć o tym modelu motocykla, czy warto taki kupować ?

Jak się ma ten model do Yamahy XJ 600 z 2001r z przebiegiem 20 000 km świeżo sprowadzona do rejestracji za 7300 zł. który z nich wg Was wartało by kupić

Bo tak się składa że mam na celu fajną XJ 600 i NTV 650, z wyglądu bardziej podoba mi się XJ 600 no i jej 60 kucyków, ale kardan, i silnik nie do zajechania w NTV kuszą mnie podobnie jak XJta

Doradzajcie :roll:
erni
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 26/6/2009, 15:14

hej miałem NTV-kę. bardzo fajny motocykl. silnik zero awarii pracował wyśmienicie a dodam że nie była w igielnym stanie bo jak kupowałem ja to była po dwóch przewrotkach. kardan jak kardan bezobsługowy zero kosztów. silnik pomimo swojej mocy fajnie ciągnął od dołu i dość żwawo się zbierała. Kupiłem gość głośny tłumik bardzo fajnie pracuje V-ka z głośnym wydechem. Cóż mam ci dodać zawsze będę to moto polecał bo nigdy mnie nie zawiódł i bardzo mało w niego wsadziłem kolejny właściciel po mnie też bardzo ja sobie chwalił. wiadomo Diva młodsza teoretycznie mniejszy przebieg ale jeśli masz Hondę w bdb stanie to naprawdę warto się skusić.... pozdrawiam
YZF R1
Moderator

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê