kawasaki Z750 czy BMW 800st
• Strona 1 z 1
kawasaki Z750 czy BMW 800st
witam serdecznie
Panowie zastanawiam się poważnie nad kupnem motocykla w tym roku,zbierałem długo pieniążki i wreszcie stać mnie na nowy motocykl.chciałbym się dowiedzieć,który wybrać odwiedzałem salony i w grę wchodzi kawa z750 lub bmw800st jestem średnio zaawansowanym motocyklistą i nie chce przesadzać z pojemnością .Drugi problem to ten,że jestem wysokim facetem mam196cm i raczej dobrze zbudowanym 110kg czy te motocykle nadają się na ten wzrost( chodzi mi o wygodę) bo wygląd pewnie będzie dużo pozostawiał do życzenia.Jest tutaj na forum jakiś wielki koń który jeździ tymi sprzętami proszę o odpowiedz i pozdrawiam.
Panowie zastanawiam się poważnie nad kupnem motocykla w tym roku,zbierałem długo pieniążki i wreszcie stać mnie na nowy motocykl.chciałbym się dowiedzieć,który wybrać odwiedzałem salony i w grę wchodzi kawa z750 lub bmw800st jestem średnio zaawansowanym motocyklistą i nie chce przesadzać z pojemnością .Drugi problem to ten,że jestem wysokim facetem mam196cm i raczej dobrze zbudowanym 110kg czy te motocykle nadają się na ten wzrost( chodzi mi o wygodę) bo wygląd pewnie będzie dużo pozostawiał do życzenia.Jest tutaj na forum jakiś wielki koń który jeździ tymi sprzętami proszę o odpowiedz i pozdrawiam.
- bryndziak
- Świeżak
Ja bym brał z1000. Z750 bardzo fajny motor ale po przejażdżce z1000 jeszcze starszym modelem bezprecedensowo wygrywa z1000. Motor ma około 128 koni i więcej niutonometrów fajniej wygląda i ma lepszy zawias i hamulce
.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Ja ze swojej Z750 jestem b.zadowolony chociaż z twoim wzrostem odradzam. Mam 182cm i czuję się na nim "na styk"!
Chyba musiałbyś zorganizować sobie jazdę testową.
Chyba musiałbyś zorganizować sobie jazdę testową.
www.motokwidzyn.pl | | Zetor750 | http://bikepics.com/members/patryho/07z-750/
-
patryho - Świeżak
-
mateuszz55 - Świeżak
-
jordan23 - Stały bywalec
ja ze swojej strony jestem za Z750
Masz Z750 to wypowiedz się obszerniej na pewno koledze pomogą bardzo słowa użytklownika a nie zwykłego śmiertelnika co widział Ztke w katalogu...
Masz Z750 to wypowiedz się obszerniej na pewno koledze pomogą bardzo słowa użytklownika a nie zwykłego śmiertelnika co widział Ztke w katalogu...
kawasaki z750 04 zieleń kawasaki
- krisco1
- Świeżak
jako kawomaniak polecam Zeta, nowy Zet 750 jest bardzo ladny, zadziorny, chcialem takiego kupic z 2007 ale nie wyszlo bo w tedy nie bylo dostepnych na rynku (uzywki) w ladnym stanie, ale dorwalem w B.dobrym stanie, tzw igielke starszego Z 1000 z 2004, ale w 2008 wyjechal z salonu. i powiem... ze jestem baaaardzo zadowolony, polecam mimo tego ze litr pojemnosci, jest wygodny, mocy mu nie brak, elastyczny bardzo. no i nietuzinkowy wyglad. nie wiem co jeszcze powiedziec, jakby co pytaj. bierz Zeta 

Z 1000
-
rat - Świeżak
byłem na jeździe próbnej z750 ale jedyne co z tego wyniosłem to banana na twarzy,tak mi sie gęba cieszyła,że zapomniałem zwrócić uwagę czy mi wogóle jest na nim wygodnie nie wiem jak będzie sprawował sie w trasie przy dłuższej jeździe dlatego prosiłem o wypowiedź osoby wysokie mające ten sprzęt.co do bmw nie miałem okazji sie jeszcze przejechać wizualnie wydaje mi sie większy i dłuższy choć patrzyłem w necie i wymiarami nie wiele się różnią. Podoba mi sie rozwiązanie z paskiem napędowym ale nie wiem jak to sie sprawuje, jeszcze co do silnika czytam wypowiedzi że to jakiś składak bo nie produkowany przez bmw nie wiem co o tym myśleć?
- bryndziak
- Świeżak
Z750 + półowiewka = Z750S... nowych już nie wypuszczają (mają być w 2010) ale przy Twoim wzroście owiewka może się przydać. To świetne moto.
ZED IS NOT DEAD
ZED IS NOT DEAD

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości