zmiana biegów w ścigaczu
• Strona 1 z 1
zmiana biegów w ścigaczu
Witam mam pytanie, moze głupie ale wkońcu z kądś muszę się dowiedzieć.
Nauczyłem się już troche jeździć na automacie Gilera DNA 50, i teraz mam plan przesiąść się na coś z manualem a dokładnie na Yamahe TZR 50.
Moje pytanie.:
Jak mam np na 4 biegu i chce zmienić na neutral "N" to jak to zrobić tak samo z innymi biegami, bo echałem kolegi ogarem z manualem to wystarczylo nacisnac lekko do tylu i raz do przodu, ale w ścigaczach jest tylko jedna dzwignia do biegów a w ogarze jest tak jakby podwojna,
Więc pytam jak zmienić ten bieg z np 4, 5 na "N" czy trzeba zjezdżac pokolei az do 1 i na "n" czy jak to jest ????
PROSZĘ o WYROZUMIAŁOŚĆ ----- JESTEM POCZĄTKUJĄCY
Nauczyłem się już troche jeździć na automacie Gilera DNA 50, i teraz mam plan przesiąść się na coś z manualem a dokładnie na Yamahe TZR 50.
Moje pytanie.:
Jak mam np na 4 biegu i chce zmienić na neutral "N" to jak to zrobić tak samo z innymi biegami, bo echałem kolegi ogarem z manualem to wystarczylo nacisnac lekko do tylu i raz do przodu, ale w ścigaczach jest tylko jedna dzwignia do biegów a w ogarze jest tak jakby podwojna,

PROSZĘ o WYROZUMIAŁOŚĆ ----- JESTEM POCZĄTKUJĄCY
- vigura
- Świeżak
• Strona 1 z 1