Kawasaki ZX6R 2005r co sądzicie?
• Strona 1 z 1
Kawasaki ZX6R 2005r co sądzicie?
Witam,
kupiłem sobie Kawasaki ZX6R z 2005roku, z takiej okazji, że nigdy nie jeździłem na Kawach. Jestem ciekaw waszych opinii na temat tego moto.
Pozdrawiam
kupiłem sobie Kawasaki ZX6R z 2005roku, z takiej okazji, że nigdy nie jeździłem na Kawach. Jestem ciekaw waszych opinii na temat tego moto.
Pozdrawiam
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj się STUNTU
Trzymaj się STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
Mam przyjemność jezdzić na takiej od marca 2008
super sprzecik, bezproblemowy. Jak tak dalej bedzie sluzyla to szybko sie z nia nierozstane 

-
caliber1986 - Bywalec
ja miałem z 2003 roku przed R1 motocykl sprawował sie super zero awarii udało mi sie dostać do niej tanio pełnego akrapa chodził bosko.... 2005 również wspaniały motocykl nie słyszałem aby były w nich jakieś wady... zdecydowanie wolałbym go do gixa czy 600rr ale to tylko moja opinia...
pochwal się zdjęciem...
pochwal się zdjęciem...

-
YZF R1 - Moderator
a która 600 ma mocny dółmelvin napisał(a):daje to radę, ale dół ponoć słabiutki...
jakbym miał wybór najpierw brałbym 600rr potem toto a po nich dżikse i r6...

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
36ccm robi swojePTB_PL napisał(a):tylko nie wiem czy zauważyliście czy tylko to mój przypadek. Moto dość szybko się grzeje a wentylatory włączają się już od 99*C. Dziwne?

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
-
PTB_PL</b>
sorry że odświeżam ale nie chciałem zakładać nowewgo tematu;)
więc do konkretów mam do kupienia zx636r 05r. ale po odpaleniu słychać jakieś małe stukanie:/ i pytanie czy w Twoim jest tak samo po odpaleniu? może tak jest w tych modelach?
pozdr Paweł
sorry że odświeżam ale nie chciałem zakładać nowewgo tematu;)
więc do konkretów mam do kupienia zx636r 05r. ale po odpaleniu słychać jakieś małe stukanie:/ i pytanie czy w Twoim jest tak samo po odpaleniu? może tak jest w tych modelach?
pozdr Paweł
- pawel60
- Świeżak
Po lekkim nagrzaniu do około 60st. C. cichnie ?
W 636 czasami słychać tuż po uruchomieniu lekkie pukanie z okolic silnika.
Gorzej jak nie ustaje, wtedy polecam pojechać na oględziny do serwisu (czasami najlepiej ASO Kawasaki), tam zweryfikują czy wszystko jest OK.
Wydasz kilka PLN na diagnozę i oględziny oraz osłuchanie ale nie umoczysz jak okaże się że jest coś nie tak z silnikiem.
A czasami od jazdy na kole potrafiły się panewki korbowodowe obrócić - brak smarowania.
W 636 czasami słychać tuż po uruchomieniu lekkie pukanie z okolic silnika.
Gorzej jak nie ustaje, wtedy polecam pojechać na oględziny do serwisu (czasami najlepiej ASO Kawasaki), tam zweryfikują czy wszystko jest OK.
Wydasz kilka PLN na diagnozę i oględziny oraz osłuchanie ale nie umoczysz jak okaże się że jest coś nie tak z silnikiem.
A czasami od jazdy na kole potrafiły się panewki korbowodowe obrócić - brak smarowania.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
-
• Strona 1 z 1